tıp2 cim bioder nasıl bir işe yarıyormu barimerhaba arkadaşlar.sayenizde emla kremi öğrendim.henüz tıp 2. sınıf olduğum için ilaçlara geçmedik daha..ben de hemen gittim bizim hastanedeki cildiye doktoruna..genital bölge için ilk defa jiletten ağdaya geçcem dedim,bunun için emla krem varmış,uygun mu dedim..o da tabi yazarım dedi.yalnız yüzde 30 azaltır,o da yeterli olur sanırım dedi..teşhise de YANIK yazdı.bağkur ödüyormuş yanık yazılınca..eczacı ağda için vb olursa ödenmez dedi.iyiki de yanık yazmış doktorum.yoksa taa 25 ytl ödeyecektim..bakalım şimdi sürdüm,ssera ile kapladım kolay oldu.yakmadı hiç..bekliyorum şimdi 1.5 sa..sonra da kuaföre gidip aldırcam.bakalım inş yararı olur kızlar.çünkü jiletten bıktım artık..önceden lazer yaptırıp kurtulurum diyordum ama tıpta birçok sinir,damar vb görünce korktum lazerden.aman nolur nolmaz..en iyisi doğal yol.git gide azalıp gidiyoo zaten.bu arada bacaklarım için de bioder kullanıyorum...kendinize iyi bakın.
doktordan doktora farklılık gösteriyo demek ki..bana halam gidip yazdırmıştı ne için kullanacaksın diye bile sormadan direkt yazmış sağlık ocağındaki doktor
öyle herkese mümessil damgası yapıştıramazsınız
insanlar kendilerinde ne gözlemlediyseler yazmışlar ben de dahil
ilk aldığımda gayet uyuşturdu hiç acı hissetmedim ama 2. alışımda uyuşmadı dedim..Diğer arkadaşların da mesajlarının samimi olduğunu düşünüyorum
sizde işe yaramadıysa herkeste işe yaramayacak diye birşey yok..bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor..daha yeni üye olmuşsunuz nasıl hemen övenler mümessil mi acaba diye düşünüyorsunuz anlamıyorum bu insanları ne kadar tanıyorsunuz ki??
bende doktora yazdırdım
hiç bir ücret ödemeden aldım
birazını yedirerek sürdüm geriye kalanı da üzerine yedirmeden sürdüm
ve streçle kapattım
tabi merak ettiğim için sürekli kontrol ettim iğne bile batırdım
acımıyordu
tam alıcakken misafir geldi ve benim emla güme gitti :S
şaka gibi :) ama gerçek
neyse yeniden denicem artık .. umarım acı hissetmem .. kullandıktan sonra yine paylaşırım olanları :)
emlayı bizimle tanıştıranada çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?