- 22 Mayıs 2012
- 193
- 0
- Konu Sahibi cevapveriyorum
Naber nasilsiniz? :80:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum bugün facesini dondurdu sanmıştım bi baktım beni engellemiş meğer.
Sence neden yapmış olabilir ?
Ben merak etsin arasın diye yaptığını düşündüm bilmiyorum...
Aa, seni mi engellemiş?
Allah allah neden yaptı ki.. Çok sinir oldum şuan!
Belki onu merak etmeni istiyordur.
Ya da belki, bütün terk edilen erkekler gibi aklı sıra sıra seni üzmek istiyor. Sanki bu daha mantıklı geldi bana.. Ama yine de bilemedim..
Evet kuzum beni.
Dediğin gibi ikiside olabilir bilemiyorum ama tanıdığım kadarıyla merak ettirmek neden engelledi diye düşünmemi ve sonrada aramamı istiyor sanki.
İlk görünce şaşırdım baya.
Peki anlamlı sözler, videolar falan paylaşmış mı gördün mü?
Arkadaşımdan baktımda canım hiçbir şey paylaşmamış sadece müzik sayfasını beğenmiş o kadar...
Hımm, belki de dediğin gibi aramanı istiyor olabilir.. Amaa sen sakın arama
Aramıcam canım bakalım ben tepkisiz kalınca napıcak...
yasim 19, üniversteye bu yil basladim. bi kac aydir ailemden farkli sehirdeyim (her hafta sonu gidiyorum ama ) ve kk´da cok zaman gecirir oldum fakat genelde okuyorum sadece. haabirde yurt disinda yasiyorum
Arasa özür dilese barışır mıydın peki?
yasim 19, üniversteye bu yil basladim. bi kac aydir ailemden farkli sehirdeyim (her hafta sonu gidiyorum ama ) ve kk´da cok zaman gecirir oldum fakat genelde okuyorum sadece. haabirde yurt disinda yasiyorum
Yurt dışında hangi üniversitede okuyorsun canım?
Senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim bir bilsen..
Yurt dışında okumayı çok istiyorum.. :109:
Hangi bölümde okuyorsun canım ?
Lovefairy naptın canım merak ettim seni.
Benimde sana anlatcaklarım var...
Merhaba tuğçeciğim..
Ben de sizi merak ettim tüm gün
Ne oldu bakalım anlat
canim tam olarak bölümün türkce adini bilmiyorum ama nette cevirdigim zaman ekonomi (bilim dali) diyor. iktisat, isletme, muhasebe, ekonomi bilisim bilimi (diye cevirdi net bir dersimide ), finansmatematigi gibi dersler görüyorum. türkcemde sorun yasamiyorum aslinda ama su derslerimi türkceye cevirmek öldürüyor beni