Acısıyla tatlısıyla her türlü sohbete ve paylaşıma açık olan hanımlar buyrun :)

Yok kuzum bugün facesini dondurdu sanmıştım bi baktım beni engellemiş meğer.
Sence neden yapmış olabilir ?
Ben merak etsin arasın diye yaptığını düşündüm bilmiyorum...

Aa, seni mi engellemiş? :KK53:

Allah allah neden yaptı ki.. Çok sinir oldum şuan! :KK47:

Belki onu merak etmeni istiyordur.

Ya da belki, bütün terk edilen erkekler gibi aklı sıra sıra seni üzmek istiyor. Sanki bu daha mantıklı geldi bana.. Ama yine de bilemedim..

Aa, seni mi engellemiş? :KK53:

Allah allah neden yaptı ki.. Çok sinir oldum şuan! :KK47:

Belki onu merak etmeni istiyordur.

Ya da belki, bütün terk edilen erkekler gibi aklı sıra sıra seni üzmek istiyor. Sanki bu daha mantıklı geldi bana.. Ama yine de bilemedim..

Evet kuzum beni.
Dediğin gibi ikiside olabilir bilemiyorum ama tanıdığım kadarıyla merak ettirmek neden engelledi diye düşünmemi ve sonrada aramamı istiyor sanki.
İlk görünce şaşırdım baya.

yasim 19, üniversteye bu yil basladim. bi kac aydir ailemden farkli sehirdeyim (her hafta sonu gidiyorum ama :KK1:) ve kk´da cok zaman gecirir oldum :KK53: fakat genelde okuyorum sadece. haabirde yurt disinda yasiyorum :KK43:

yasim 19, üniversteye bu yil basladim. bi kac aydir ailemden farkli sehirdeyim (her hafta sonu gidiyorum ama :KK1:) ve kk´da cok zaman gecirir oldum :KK53: fakat genelde okuyorum sadece. haabirde yurt disinda yasiyorum :KK43:

Yurt dışında hangi üniversitede okuyorsun canım?

Senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim bir bilsen..

Yurt dışında okumayı çok istiyorum.. :109:

Yurt dışında hangi üniversitede okuyorsun canım?

Senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim bir bilsen..

Yurt dışında okumayı çok istiyorum.. :109:

almanyada bi ünide okuyorum canim baverya eyaletinde, sehir vermeyim simdi nette :) evet aslinda büyük sans biliyorum ama iste ben okumaya gelmedeim buraya burdan dogudum büyüdüm türkiyeyi cok özlüyorum ve sevgilimde orda

Hangi bölümde okuyorsun canım ?

canim tam olarak bölümün türkce adini bilmiyorum ama nette cevirdigim zaman ekonomi (bilim dali) diyor. iktisat, isletme, muhasebe, ekonomi bilisim bilimi (diye cevirdi net bir dersimide :KK1:), finansmatematigi gibi dersler görüyorum. türkcemde sorun yasamiyorum aslinda ama su derslerimi türkceye cevirmek öldürüyor beni :KK50:

canim tam olarak bölümün türkce adini bilmiyorum ama nette cevirdigim zaman ekonomi (bilim dali) diyor. iktisat, isletme, muhasebe, ekonomi bilisim bilimi (diye cevirdi net bir dersimide :KK1:), finansmatematigi gibi dersler görüyorum. türkcemde sorun yasamiyorum aslinda ama su derslerimi türkceye cevirmek öldürüyor beni :KK50:

Anladım canım ekonomi bölümü gibi o zaman :)

X