Acının tarifi yok.........

Allah önce sabır sonra sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Seni cok iyi anlıyorum çünkü bende aynısını yaşadım 13 haftalıktı karnımda öldü hiç bir sebep yokken bende kürtaj oldum ağladım almayın dedim ama çaresi yok ölmüş almak zorunda doktorda görvini yapmak zorunda sonra uyanırken bile ''çocuk nasıl büyümüş mü''diye uyandım ağladım ağladım ağladım ama giden gitti. bir sene oldu bu ay günüm geçti 1 haftalıktı tutmadı düştü bunada dayandım şimdi tekrar hamile kalma umuduyla yaşıyorum ama inan Allah verdiği gibi almasınıda bilir ama bize isyan etmek yakışmaz neden demek yetmiyor bende herşeye rağmen Allah a sığındım namazımı kılıyorum duamı yapıyorum ve inanıyorum bana tekrar bu güzel duyguyu yaşatıp kucağıma almayı nasip edecek yeterki biz beklemesini bilelim. şimdi sen söylemesi kolay diyorsun belki haklısın onun acısı cok büyük ama zaman herşeyin ilacı dimdik ol kendini bırakma eşine yardımcı ol inan erkekler için daha zor ben eşimin durumunu görünce dedim ki kendime böyle olmaz ben iyi olmalıyım ki eşimde iyi olsun erkeklerinde bize ihtiyacı var bunu unutma kendine iyi bak umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız tabi benimkinide inşallah:)))

merhaba canım, allah sabır versin. acını anlayabiliyorum ama inan bebek büyüdükçe acı da büyüyor. ben de senden 20 gün önce 27 haftalık sapasağlam denilen bebeğimi kaybettim. sezeryan oldum,hayati tehlikem vardı ve doktorlar 6 ay boyunca kazara bile hamile kalırsan bu sefer seni kurtaramayız dediler. senin gibi ilk gebeliğimdi benim de. acım o kadar büyük ki başedebilmek için psikolojik destek alıyorum. ama acımın ebneha kadar büyük olmadığına de eminim. allah hepimize sabır versin.
ilk gebelikler de bebeğin ölüm sebebi genellikle anlaşılamıyor marmelatcım. şu açıdan bak: aslında sağlıklı olan cenin tutunur, demekki evladın sağlıksızdı. sen de allahın sevdiği kulusunki allah sana sağlıklı evlatlar vermek, evladını da sana şefaatçi kılmak istemiştir. ne güzel bizi cennete sokacak meleklerimiz var bak:) ayrıca sen benden şanslısın inşallah bir kaç aya hamile kalabilirsin ne güzel! hem ben eminim senin çok güzel, tontiş tontiş bebişlerin olacak
ben de ankarada oturuyorum. kan pıhtılaşma testi yaptırabilirsin. zaten sonraki bebek için doktora gidersen muhtemelen o da yaptırır. biz bu konuyu genelde gebelik-maalesef bebeğimi kaybettim bölümünde konuşuyoruz. orada seninle aynı durumda insanlar bulabileceğine inanıyorum canım. umudunu hiç yitirme. senin için de dua edeceğim emin ol...

Sabredin kızlar elbet birgun karşılığını alırsınız melegimi kaybettikten sonra allahım tonton bir oğlan verdi bana 2 oğlum var şimdi ama yaşanılan acılar biryerde unutulmuyor hep orda kalıyor ama sabır meleğini kaybeden annelere tosun gibi melekler gelir inssss benimde 2 oğlum var kızımda melek oldu Allah'ın yanında kardesleri için bizim için dua ediyordur

Bu acının gerçekten tarifi yokkk ((

Bu acının ilacı yok, belki zaman yada yeniden gelecek bir bebektir en fazla ilacı.
Allah sana sabırlar versin, yaşamayan bilemez.Dilerimki yavrunla ahirette kavuşasınız.
Sana bişey söylemek istiyroum yalnız, yeniden canın yanmasın.
Bebeğinn kalbinin atmadığını söylemişsin, kan pıhtulaşması durumunda bebek anne karnında ölebilyor
ya da biraz attıktan sonra duruyor.pıhtılaşma sebebiyle bebeğini kaybedenler çok ( ben dahil)
bende ekim 2010 da hamile kaldım plansız.8+4 dek kalp atışlarını alamadım ikizlerimin.
kürtaj oldum.deneyimimi anlatcam sana
ben çektim başkalrı çekmesin zaten binde 1 ihtimaldi benimki ama o itimale benden başkası girmesin diye yazıyorum.
kürtaj esnasında dr tüplerimi tıkamış.
aylarca denedik bebeğimiz olmadı, adet kanamam aynıyıd 1,5 yıla doğru miktarı azaldı.
kıllanma ve kilo alımımda olmadı.bunlar tıkanan tüplerin belirtsi.
dr lar ısrarla tıkanmadığını düşünsede hsg mi çektirdim.ve hazin son tıkamış !
bu durumda tüp bebekle hamile kalabiliyoruz, derken rezervlerim azalmış, ve dr um Tolga Ecemiş (binlerce kere teşekkürlerimi sunarım)
aklımızda kalmasın birde pıhtılaşma testi yaptıralım
tedavi sonrası hamile kalır yeniden kayıp yaşarsan daha çok üzülürüz dedi.
ve pıhtılaşmam varmış.şükürler olsun tedavimde güzel geçti haöile kaldım.sıkıntılı bi dönem geçirsemde bebeğim benle kaldı.bin şükür.
günlük iğnelerimi yapıyorum.
belki bana kızacaksın acısı olana bu yazılır mı diye
ama inan bana kimse yol göstermemişti bu hallere düştüm.
gerçi yine saolsun kk dan bi ablam çok yardımcı oldu bütün bunları onun sayesinde öğrendim.
demem o ki kürtaj sonrası korunma ve en fazla 6 ay bekle hamilelik için.
olmuyorsa mutlaka hsg çektir, yapışıklık tıkanıklık olabiliyor
dediğim gibi ihtimal binde 1 ama onuda riske etme.
rabbim sana ve isteyenlere hayırlı evlat versin tez vakitte.
zor bulup kolay kaybetmek can yakıcı.dilerim gönlünce olsun herşey.
sanada çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

bende ilk bebeğimi kaybettım 3 doktora gıttım hıc bırı pıhtılasma ıle ılgılı brsey bakmadı bıde soylesen acaba bende varmı dıye bılmıslık yapdıgımız dusunuyorlar ne yapaayım yanı tekrar bı 4. doktoramı gıdeyım.

canım test maliyetli diye dr ların çoğu bundan bahsetmiyr, devlet hastanelerinde ise 2 düşükten sonra bu teste yönlendiriyorlar.4. yü de git, kendin iste, adı bilmişliksede iste. zaten bahsetmedikleri için değil mi çekilen bu eziyetler.hele kürtaj sonrası risklerinin bahsedilmemeside daha da kötü.direk infertiliteyle öğreniyosun.İnş çıkmasında.

rabbim sabirlar versin marmelat canim...aslinda ilk düsükleri dr normal görüyo..bide erken düsük oldugu icin sagliksiz gebelikten süphelenirler hep...tek düsükte arastirma yapmaya gerek yok bence cogunun basina geliyo malesef..ama yinede baktirim diyosan ilk pihtilasma varmi ona baktir..kayiplara cogunlukla bu hastalik sebep oluyo..ben iilk düsükte arastirma yaptirmadim ikinci bi düsük yapinca kan pihtilasmasi cikti....igne ve aspirin kullandigim halde ondan sonra yine 3 düsük yaptim yani toplamda 5 bebek kaybim varrabbim kimsenin kucagini bos koymasin dermansiz dertte vermesin

Son düzenleme:
bı yazıda okumusudm dusuk poliklinleri varmıs.ordakı doktor soyle demısdı. bir kez dahi yasanmıs olsa dusuklerı arastırmak gerekır. tekrar olmasın dıye.illa bi sebep var. genetik bozukluk bıleols abuda bır sebep degılmı ama once dıger sebeplere br bak. doktor kadınlar dusukden sonra trafık kazası gecırmıs gıbı oluyorlar ve yıpranıyorlar demısdı. en sonunda ozel muaynehanesı olan bırıne gıdeyım dıyorum en azından vereyım parasını ılgılnesın dıyorum gecen hastaneneye gıttım artık tekrar bebk dusunuyorum dıye adam sadece troıt testı yapdıve . 3 kere adaım sonucu ogrenmek ıcın sekreterını kızdım wn sonunda. ben doktorum benı onemsesın ıstıyorum ya. bana folık asıtten bıle bahsetmedıer. ben kendıma rastırıp ıcıyorum. sarılık ve kızamıkcıklıga bagısıklıgım yokmus gıttım ıgne aldım eczende kendım saglık ocagında vuruldum kendı basıma bıseyler yapamaya calısyorum bende

şuan yazdıklarınızı okurken inanın gözlerim doldu bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak

tobeguk canim cenim seninde basin sagolsunrabbim sabirlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…