Allah önce sabır sonra sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Seni cok iyi anlıyorum çünkü bende aynısını yaşadım 13 haftalıktı karnımda öldü hiç bir sebep yokken bende kürtaj oldum ağladım almayın dedim ama çaresi yok ölmüş almak zorunda doktorda görvini yapmak zorunda sonra uyanırken bile ''çocuk nasıl büyümüş mü''diye uyandım ağladım ağladım ağladım ama giden gitti. bir sene oldu bu ay günüm geçti 1 haftalıktı tutmadı düştü bunada dayandım şimdi tekrar hamile kalma umuduyla yaşıyorum ama inan Allah verdiği gibi almasınıda bilir ama bize isyan etmek yakışmaz neden demek yetmiyor bende herşeye rağmen Allah a sığındım namazımı kılıyorum duamı yapıyorum ve inanıyorum bana tekrar bu güzel duyguyu yaşatıp kucağıma almayı nasip edecek yeterki biz beklemesini bilelim. şimdi sen söylemesi kolay diyorsun belki haklısın onun acısı cok büyük ama zaman herşeyin ilacı dimdik ol kendini bırakma eşine yardımcı ol inan erkekler için daha zor ben eşimin durumunu görünce dedim ki kendime böyle olmaz ben iyi olmalıyım ki eşimde iyi olsun erkeklerinde bize ihtiyacı var bunu unutma kendine iyi bak umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız tabi benimkinide inşallah:)))