• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

kızz öldürcek bu adam seni o kadar spor mu yapılır :))
spor gün aşırı yapılır az az başlanır ufak ufak arttırılır.o kadar tempoya vücut alışır sonra kilo vermen durur.

bi yandanda eniştenin sana dediklerini ben uygulasam kilo verirmiyim acaba diye de aklımdan geçmedi değil hani:1:

birde merak ettim kardeşin erkekmi?

Canım valla aklımda kalmasın deneyeyim o bu yöntemle 30 kg verdi sadece 3 ayda banada aynı şeyleri yaptırıyor. 110 du ve yemek yemeyi çok seven biridir.

Kardeşim erkek canım sıkıntı yok :)

resmen kıskanıyo seni gözümün önünde ol diyo ne komik adammış ya çok güldüm nasıl da ilgili ya bu meseleye hırs yapmış senin üstünden :)

İki gün önce ütüsünü yapan hizmetçiydim bugun işyerindeki işçisiyim korkuyorum yarın ne olucam :) spor salonunu hiç sevmiyor canım zaten beş yıldızlı bir otel ve havuzu falan çok güzel pek gitmemi istemezdi eskiden şimdi zayıflamam için katlanıyor işte

İki gün önce ütüsünü yapan hizmetçiydim bugun işyerindeki işçisiyim korkuyorum yarın ne olucam :) spor salonunu hiç sevmiyor canım zaten beş yıldızlı bir otel ve havuzu falan çok güzel pek gitmemi istemezdi eskiden şimdi zayıflamam için katlanıyor işte

ben sana diyim bayağı bayağı kıskanıyo :)

ben sana diyim bayağı bayağı kıskanıyo :)

Sanmam canım dün neler söylediğini bir hatırlasana tiksiniyor muş istemiyormuş eve para getirirmiş bende yemek ve ütü yaparmışım istersem boşanabilirmişim biliyorsun bunları kıskanmıyor öldürmeye çalışıyor baktı sporda sağlıklı gidiyor her şey eve tıkıyor beni öldürmek için :)

birşeyi merak ettim peki kardeşin falan eşinin sana karşı olan tavırlarının farkındalarmı onlara söylemiştir belkide numara yapıyorum falan diye

Canım valla aklımda kalmasın deneyeyim o bu yöntemle 30 kg verdi sadece 3 ayda banada aynı şeyleri yaptırıyor. 110 du ve yemek yemeyi çok seven biridir.

Kardeşim erkek canım sıkıntı yok :)
bende denicem sanırım:1:ama o kadar spor yapamam evde:8:

belki tercihleri değişmiştir:1: baksana dokunma uzak dur falan diyo, he bide neydi, fiziksel bişey yapmazmıymış:1:
alemsiniz karı koca valla,tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş,rabbim ayırmasın inşallah bir ömür mutlu olun:16:

sen 75 falan ol bak bu adam seni nası beslicek kilo aldırmak için:9: ayol herif bildiğin kıskanıyor:40:
salona da göndermez tabii kaslı heriflerden kıskanıyodur:34: yakında tutuşcak hatun güzelleşiyor elden gidecek diye.gör bak sana yaptıklarını nasıl çekecek,ay banada hırs geldi spor ve rejimi daha bi sıkıya almam lazım:6:

Yok onun dediğini yarın deniycem canım iki hafta sonra 95 olmak istiyorum eğer suyu bu şekilde atabilirsem süper olur zaten yapamazsam bırakırım vucudumu tanıyorum sonuçta kalbim durasıya yapmam sanırım :) 8 saatti de biraz fazlaca abarttı beyefendi 5 saat yeter bence :)

Ama demesin ben dedim de yapmadın da vss zaten hala suratıma bakmıyor birde pazar günü söylediklerinden sonra bugun ne diye bu kadar çok ilgilendi sporumla kilomla anlamadım. Ben tam kendimi ondan soğutmaya çalışırken bir anda yanaşıyor sonra gene çekiliyor. Delimi ne

arkadaşım 5 saat bile çok fazla anlamadım gitti senin eşinin acelesi ne ki orada bir bayanın dediği gibi seni olimpiyata mı hazırlayacak bence bu işin altında başka bir şey var spor bahane kilo bahane bu adam seni öldürüp kurtulmaya mı bakacak çözemedim gitti bu işi ne acelen var sonra spor salonundaki hoca bile dediydi azar azar başlayın dinlemeye de zamanınız kalsın vücut dinlendikçe kilo verir diye eczaneden de bilmediğin ilaç alma sakın sen onu boş ver önce sağlık sağlığın gittiği zaman ne yapsan geri alamazsın paran bile olsa o tafra yapacak diye niye sen hasta olasın ki

birşeyi merak ettim peki kardeşin falan eşinin sana karşı olan tavırlarının farkındalarmı onlara söylemiştir belkide numara yapıyorum falan diye

Kardeşime azda olsa anlattım canım erkek sonuçta çok detaya inemedim ama bugün kesin konuşmuşlardır yarısıkıştırıcam onu

bende denicem sanırım:1:ama o kadar spor yapamam evde:8:

belki tercihleri değişmiştir:1: baksana dokunma uzak dur falan diyo, he bide neydi, fiziksel bişey yapmazmıymış:1:
alemsiniz karı koca valla,tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş,rabbim ayırmasın inşallah bir ömür mutlu olun:16:

sen 75 falan ol bak bu adam seni nası beslicek kilo aldırmak için:9: ayol herif bildiğin kıskanıyor:40:
salona da göndermez tabii kaslı heriflerden kıskanıyodur:34: yakında tutuşcak hatun güzelleşiyor elden gidecek diye.gör bak sana yaptıklarını nasıl çekecek,ay banada hırs geldi spor ve rejimi daha bi sıkıya almam lazım:6:

Canım beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah tercihleri değişmiş :)))) kardeşimle ikisi ayol deyip çalarlarmış kapıyı:52::52::27:

Amin canım inşallah blöftür dedikleri de ayrılmayız...

Canım 113 kg lik benim neyimi kıskansın orada incecik çıtırlar varken banamı bakarlar kıskandığını sanmıyorum ama zayıflayınca kesin çok kıskanacak ve ben de gitmeye devam edicem çalışıcam da iyice çatlıycak :) hırslanalım hep beraber canım

arkadaşım 5 saat bile çok fazla anlamadım gitti senin eşinin acelesi ne ki orada bir bayanın dediği gibi seni olimpiyata mı hazırlayacak bence bu işin altında başka bir şey var spor bahane kilo bahane bu adam seni öldürüp kurtulmaya mı bakacak çözemedim gitti bu işi ne acelen var sonra spor salonundaki hoca bile dediydi azar azar başlayın dinlemeye de zamanınız kalsın vücut dinlendikçe kilo verir diye eczaneden de bilmediğin ilaç alma sakın sen onu boş ver önce sağlık sağlığın gittiği zaman ne yapsan geri alamazsın paran bile olsa o tafra yapacak diye niye sen hasta olasın ki

Kendisi bu şekilde kilo verdi ya benimde bu şekilde kilo vereceğimi düşünüyor sanırım. Birde belkide kısa sürede o kadar az kg ye düşmessem gene bırakacağımı düşünüyor olabilir sonuçta hep öyle oldu rakam çok olunca sıkıntısı da çok oluyor insan verdiği kilolalara bile sevinemiyor. Ödem söktürücü bir ilaç ismi söylemişti spor hocası da unuttum yaa redaktil miydiki öyle bir şeydi sanırım iyi bir söktürücüymüş zaten her gün almam 3 günde bir falan

Kardeşime azda olsa anlattım canım erkek sonuçta çok detaya inemedim ama bugün kesin konuşmuşlardır yarısıkıştırıcam onu

Evet senden soğusa ailenden kimseye tahammül edemezdi bence başkası olsa yine içten içe kaçardı gibi geliyor ama biz arkandayız tam gaz devam kilo vermeye...

Kendisi bu şekilde kilo verdi ya benimde bu şekilde kilo vereceğimi düşünüyor sanırım. Birde belkide kısa sürede o kadar az kg ye düşmessem gene bırakacağımı düşünüyor olabilir sonuçta hep öyle oldu rakam çok olunca sıkıntısı da çok oluyor insan verdiği kilolalara bile sevinemiyor. Ödem söktürücü bir ilaç ismi söylemişti spor hocası da unuttum yaa redaktil miydiki öyle bir şeydi sanırım iyi bir söktürücüymüş zaten her gün almam 3 günde bir falan

tamam ama kadınla erkek farklıdır ya sana zararı olursa kızın var ya hasta olursan onunla kim iliglencek

sonra benim anlamadığım bir şey var insan evlilikte hasta da olabilir kilo da alabilir bunu insan gibi dile getirmek varken neden seni bu kadar yoruyor kırıyor? evlenirken iyi günde kötü günde diye imza atmıyor muyuz? sana yardım etmesi güzel ama seni üzmeden bunu yapması gerekir bence seven insan sevdiğine eziyet eder mi hiç ya kusura bakma canım da kızıyorum böyle insanlara sen düşmanımısın onun

Son düzenleme:
tamam ama kadınla erkek farklıdır ya sana zararı olursa kızın var ya hasta olursan onunla kim iliglencek

Canım merak etme her şeyden önemlisi kıızım dikkat ederim yarın buraya yazarım zaten bir denemekte fayda var bakarsınız olur yapamazsam zorlamam kendimi zaten zora hiç gelemem ben her şey kontrolum altında ayyu iki haftadır ilk kez bu kadar çok gülüyorum iyi oldu bu söyledikleri bence ilgisini görmüş oldum neden böyle davrandığını anladım. Yarın haberleri size ulaştırıcam zaten sizin desteğinizle yaparım bunuda

Evet senden soğusa ailenden kimseye tahammül edemezdi bence başkası olsa yine içten içe kaçardı gibi geliyor ama biz arkandayız tam gaz devam kilo vermeye...

Yok o onlarla çok iyi her gün bize pide almaya gider onlara da alır gelir zaten o yüzden daha da gıcık oluyorum ona. Saol canım sayenizde veriyorum kiloları zaten çok saolun

sonra benim anlamadığım bir şey var insan evlilikte hasta da olabilir kilo da alabilir bunu insan gibi dile getirmek varken neden seni bu kadar yoruyor kırıyor? evlenirken iyi günde kötü günde diye imza atmıyor muyuz? sana yardım etmesi güzel ama seni üzmeden bunu yapması gerekir bence

Bilmiyorum ki canım eşim biraz gariptir mantığında kafasında ne doğruysa o doğrultuda gider başkalarının fikir ve görüşleri önemli değildir sadece onun söyledikleri onun düşündükleri doğrudur. O çok akıllıdır o çok bilgilidir o çok zekidir o neyi öngörürse doğru çıkar o ne dediyse haklıdır falan karakteri böyle megolomanmı artık narsistmi ne bilmiyorum ama çok sıkıntılı dır o konuda... Benim özgüven eksikliğimin altında yatan şeylerde sanırım bunlar ee bir adam sana 8 yıl boyunca üstünlük taslamaya çalışırsa fikirlerimi çok önemser ona bir şey demiyorum da işte çok kendini beğenmiş bir yapısı var

Ben artık çıkayım gene fırça yedim bu saatte sen hala ne yapıyorsun dedi sanane diycektim de diyemedim ama diyceğim günler gelecek. İyi geceler herkeze yarınki sporlar beni bekler anlatırım yapip yapamadığımı grş :)

Ben artık çıkayım gene fırça yedim bu saatte sen hala ne yapıyorsun dedi sanane diycektim de diyemedim ama diyceğim günler gelecek. İyi geceler herkeze yarınki sporlar beni bekler anlatırım yapip yapamadığımı grş :)

tamam canım Allah sana kolaylık versin biz buradayız canını sıkma ama kendini de ezdirme lütfen öpüldün

iyi geceler canım:16:

diyet yaparken sakın elma yeme.......meyveler fruktoz yüklüdür ve vücudumuzda yağa dönüşen nadir yapı taşlarından biridir.......meyveyi kes illa vitamin alman gerekiyorsa sebzeye yönel

amerikada ameliyat olacak hastalar çok kilolu ise kısa sürede zayıflamaları için isveç diyeti yaptırırlar........istersen bir bak......sağlıksız gelebilir ama dramatik bir şekilde kilo vermek isteyenler için .........ama 23 günlük diyetten sonra mutlaka ara ver........vücudunu mahvedersin

Back