Rengi ne olursa olsun boşver benim kocam yeni evlendiğimizde yatağı toplarken yardım eder odadan öyle çıkardı bende tekıntıdır kalktığım gibi önce yatak toplarım kahvaltı sofrasına oturduğumzda geride beni iş beklemez bana yardım ederdi şimdi daha bir esnek oldu istemesem yapmaz oldu inanki tadını çıkar yaptırabildiğin her işi yaptır cnm şimdi sadece kahvaltı geç kalmasın diye yaparsa yapar 18 seneyi bitirdik bu 15 temmuzda 19. seneye girdik artık ama hala seviyorum ve seviliyorum eminim darısı hatta daha iyisi senin olsun inşallah:)))
Spordan şimdi geldim. 50 dk krostrainer 20 dk koşu bandı ve yarım saatte yüzdüm. Eve yürüyerek eldim. Öyle acıkmıştım ki bir büyük tabak göbek salata maydonoz salatalık ve 70 gr da tavuk yedim :) yaa ben bugünkü su hakkımı doldurdum sanırım 2 lt su içtim neredeyse ve hala susuzumne yapıcam ben bu su olayını
Krostrainer ı ilk kez bugun bu kadar çok yaptım ve bacaklarım kollarım resmen tutuldu nasıl ağrıyor anlatamam :) yarın 60 dk yapıcam hoca kabul etti :) bisikleti 10 dk falan yap bacakların kas yapar dedi.
canım kan grubun ne eğer b veya ab isen tavuk vücuduna yağ olarak yapışır
Hocam merhaba. Her yazdığınızı okudum. Ve kocanızın sadece size değer verdiğini çıkartıyorum yazdıklarınızdan. Tabi biz bilemeyiz kocanızla yıllarca aynı yastığa baş koyan biz değiliz ama eminim ki sırf siz zayıflayın diye yapıyor bunları. Ben de kiloluyum ve yaşım da genç. Bu şekilde yıllarımın heba olmasını istemiyorum. Ve ben de zayıflamaya karar verdim. Bir de egzersiz için insanity workout çalışmalarını deneyebilirsiniz. 60 günlük bir program ama siz istediğiniz şekilde uzatabilirsiniz. Baya bir kilo verdiriyor. İnternetten indirip denemenizi tavsiye ederim. Ama baya bir zor program. Bu yüzden yavaş yavaş yapın ki kalpten gitmeyinTakipteyim sizi.
İnşallah değer veriyordur canım bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bazen de motivasyon için yapıyor diyorum çözemedim 8 senedir bu adamı ben .., 4 ağustosta evlilik yıldönümümüz var bakalım nasıl tavır alacak çok merak ediyorum. Eşim çok duygusal bir adamdı canım bir damla göz yaşımı görse sinirlenir deliye dönerdi ağlamamı hiç istemezdi. Beni ağlatıyorlar diye ilk başlarda ailesiyle bile kavgalar etti ... Ama kilom artık onu delirtiyor sağlığın için dedi ölmeni istemiyorum dedi başladım 1 ay sonra bıraktım. Çocuk için dedi gene başladım bir ay sonra bıraktım. Kendin için dedi başladım bir ay sonra bıraktım. Benim için dedi başladım bir ay sonra bıraktım. Adamda çıldırdı sanırım sonunda ya bırakmam dan korkuyor yada benden iyice tiksindi hiç bilemiyorum. Ama bir erkek 2 hafta önce sevgilim canım dediği birinden 2 hafta içinde soğur tiksinirmi bu da kafamı kurcalıyor doğrusu. Ama erkek bu belli olmaz ben her iki geleceğe de hazırlıklı olmalıyım ne olur ne olmaz umutla yaşayıp sonra kötü şeyler yaşarsam daha feci buhrana girerim en azından şuanda kg veriyorum gerisi hikaye. Hoş o eve gelince ben gene ağlamaklı olurum kesin ya neyse
canım bende 170 boyunda 110 kiloyum ve 3 ay sora düğünüm varbirazda olsa kilo vermek istiyorum enazından çiftli rakamlara düşsem çok iyi olucak benim nişanlımdan yana bi sıkıntım yok çünkü 7 yıldır birlikteyiz ben hep kiloluydum hiç sorun yaşamadım helede 3 gün yemek yemediğimi bilicek ne yapar bilemiyorum zorla yemek yedirir gerekirse hastaneye götürür böyle bişeyi duyup kocanızın tepki vermemsi çok kırıcı bence
canım bende 170 boyunda 110 kiloyum ve 3 ay sora düğünüm varbirazda olsa kilo vermek istiyorum enazından çiftli rakamlara düşsem çok iyi olucak benim nişanlımdan yana bi sıkıntım yok çünkü 7 yıldır birlikteyiz ben hep kiloluydum hiç sorun yaşamadım helede 3 gün yemek yemediğimi bilicek ne yapar bilemiyorum zorla yemek yedirir gerekirse hastaneye götürür böyle bişeyi duyup kocanızın tepki vermemsi çok kırıcı bence
Hocam eğer geleceğin kötü bir şekilde olsa bile ben senin yapacağına inanıyorum. Üstelik eminim ki istediğin kiloya ulaşınca fıstık gibi biri olacaksın :) O zaman önündeki bütün kapılar açılır. Hayatın kolaylaşır. Her iki durumda da karlısın. Ama bunu gerçekleştirmenin tek yolu kilo vermek. Site vermek yasak mı bilmiyorum ama istersen bu siteyi inceleyebilirsin. Anasayfa Gün gün ne yediğini ne spor yaptığını yazıyorsun. O da sana o gün kaç kalori/kilo yaktığını gösteriyor. Deneyebilirsin. Baya güzeldir.
Canım benimki eskiden beri hep zayıfla diyordu... İnşallah çok mutlu olursun ama sende kendin içn zayıfla o gelinliğe incecik gir. Ben 80 kg ile girmiştim ve şuan çok pişmanım keşke zayıf olsaydımda istediğim model olsaydı diye ama malesef şöyle yaparsak zayıf gösterir laflarıyla karşılaşmıştım
3 ayda nekadar kilo vericemki incecik giricem gelinliğe buarada 32 yaşındayımzaten insülin direncide olduğundan siz 5 veriyosanız ben 1 veriyorum senin gibi haftada 8 kilo verebilsem aç susuz gezmeye razıyım 90 olsamda yeter düğüne kadar boyumdan biraz kurtarıyorum ama bende ne istek var ne bişey aylardır hadi başla diye diye kendime zaman geçti gitti senin spor aşkınada hayran kaldım ayrıca
sende kocanı salla istemiyosa defolsun gitsin kendin için kilo ver ve kapının önüne koy onu
mavi_24 teşekkür ederim yorumun için
Canım insülin direncin oldugunu okuyunca cevap yazıyım dedim bende. Benim yaşım daha genç gerçi senden ama benimde insülin direncim var ilaç kullanıyorum. sen ilaç kullanıyor musun? Ben bir aydır ilaçla birlikte diyet ve düzenli spor yapıyorum. 5-6 kilo kadar verdim ancak spor yaptıgın zaman sıkılaştıgın için çok daha iyi durmaya başlıyorsun. Ben de deli gibi spor yapmayı sevmem ama kilo vermeye başladıkça daha da hevesleniceksin diye düşünüyorum. Bence umudugunu kaybetme 3 ay uzun bir zaman.
Hocam merhaba. Her yazdığınızı okudum. Ve kocanızın sadece size değer verdiğini çıkartıyorum yazdıklarınızdan. Tabi biz bilemeyiz kocanızla yıllarca aynı yastığa baş koyan biz değiliz ama eminim ki sırf siz zayıflayın diye yapıyor bunları. Ben de kiloluyum ve yaşım da genç. Bu şekilde yıllarımın heba olmasını istemiyorum. Ve ben de zayıflamaya karar verdim. Bir de egzersiz için insanity workout çalışmalarını deneyebilirsiniz. 60 günlük bir program ama siz istediğiniz şekilde uzatabilirsiniz. Baya bir kilo verdiriyor. İnternetten indirip denemenizi tavsiye ederim. Ama baya bir zor program. Bu yüzden yavaş yavaş yapın ki kalpten gitmeyinTakipteyim sizi.
glukofen içmem lazım ama malesef ilaç içmeyi sevmiyorum heralde ondan hep unutuyorum bikaç gün sorada tamamen içmemeye başlıyorum
Cass cnm sen bu programı kendi başına değil bilen bir hoca eşliğinde yapmalısın int. baktım videoları izledim kesinlikle herkese göre değil ve ben tehlikeli buldum açıkcası aman dikkat et kendine :)
3 ayda nekadar kilo vericemki incecik giricem gelinliğe buarada 32 yaşındayımzaten insülin direncide olduğundan siz 5 veriyosanız ben 1 veriyorum senin gibi haftada 8 kilo verebilsem aç susuz gezmeye razıyım 90 olsamda yeter düğüne kadar boyumdan biraz kurtarıyorum ama bende ne istek var ne bişey aylardır hadi başla diye diye kendime zaman geçti gitti senin spor aşkınada hayran kaldım ayrıca
sende kocanı salla istemiyosa defolsun gitsin kendin için kilo ver ve kapının önüne koy onu
mavi_24 teşekkür ederim yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?