Acınası biriyim :(((

sağol tatlım inşallah size de maşallah :)

Canım benım
Ben foruma uzun zamandır gelmiyordun çok şey değişmiş belli.

Hikayeni okudum ben evli değilim ama nişanlımdan duymustum aynı seylerı

unutmayalım ki kiloları birden ve tek basımıza almadık
Evlenınce seksen kiloymussun ve git gide kötüye gitmiş belli

Maalesef bizde kendimizi sadece bir erkeğe begendirme olayı var o beğenince gerisini koy veriyoruz.

ben 117 kiloyu gormustum suan 68 kiloyum cok sukur ıkı yılı aştı sanırım

zamanla vereceksın kilolarını ama ıkı elmayla baslarsan 90 ı gormeden hastaneyı boylar sonrasında geri alırsın

arastırarak ve zamanla azar azar vermelısın
delıce degıl ama devamlı bır sekılde spor yapmalısın ki sarkmasın

ben bikini gıyıyorum herkes hayrette sarkmadım zira dikkat etmeye baslamadan once spora baslamıstım

azmedersen fıstık gıbı bır hatun alursun esınınde yuzu egılır.

Erkekler bızım gıbı duygusal varlıklar degıller ve yaş itibarıyle baska yonlere gıdebılıyorlar
defolmasyon sonucu senden ayrılacak adamı koy kapının onune zıra bır yıl sonra kul kole dönecektır sana

sen saglıgını dusun rıca ederım elma tavuk gogsuyle olmaz bu ıs
azmet yapılamayacak sey yok yasın genc kolay gelsın tatlım ...

Bu nasıl bir tavırdır arkadaşım. Eşinin yaptığını kınıyorum kilon için seni bı kadar kırmasını kınıyorum seven bir insan bunu yapamaz. Kesinlikle birde eşim haklı deme lütfen bunun haklı bir izahı bile olamaz. Pes dedim okurken çokta üzüldüm kendimi senin yerine koydum inan kalbim acıdı bende kiloluyum 6 ay önce doğum yaptım ve 92 kgım ve vermeye çalışıyorum endokrine gittim daha bugün insülin direncim var. Tedaviyle birlikte kilo vericem işallah çokta takmıyorum ama eşim bana aynı şeyi yapsaydı şimdi kapının önündeydi açık söyleyim çok taviz veriyorsun ilerde umarım pişman olmazsın.seni iyi tanımış sindirmiş. O yüzden ahkam kesiyor. Çayının şekerini bile atmayan adam sen bıraksan inan bana apışıp kalır asıl o sana muhtaç kendini ona muhtaç gibi görme onun için değil kendin için zayıfla ama lütfen sağlıklı zayıfla bir uzman yardımıyla. Kilon dolayısıyla insilün direncinde olabilir mutlaka baktır daha kolay kilo verirsin ben doğumdan önce öyle kilo verdim yoksa tedavi olmazsan yaptıkların günün birinde tatlı krizi açlık kriziylr son bulur kiloluların çoğunda bu meret var. İlaçla daha çabuk istediğin kiloda olursun. Canı gönülden istediğin kiloya inmeyi ve ssağlıklı olarak yaşamanı diliyorum. Kimseye boyun eğme okumuş meslek sahibisin kadın isterse herşeyi yapar arkadaşım

Sevgiler...

Spordan şimdi geldim. 50 dk krostrainer 20 dk koşu bandı ve yarım saatte yüzdüm. Eve yürüyerek eldim. Öyle acıkmıştım ki bir büyük tabak göbek salata maydonoz salatalık ve 70 gr da tavuk yedim :) yaa ben bugünkü su hakkımı doldurdum sanırım 2 lt su içtim neredeyse ve hala susuzum ne yapıcam ben bu su olayını

Krostrainer ı ilk kez bugun bu kadar çok yaptım ve bacaklarım kollarım resmen tutuldu nasıl ağrıyor anlatamam :) yarın 60 dk yapıcam hoca kabul etti :) bisikleti 10 dk falan yap bacakların kas yapar dedi.

canım kan grubun ne eğer b veya ab isen tavuk vücuduna yağ olarak yapışır

Hocam merhaba. Her yazdığınızı okudum. Ve kocanızın sadece size değer verdiğini çıkartıyorum yazdıklarınızdan. Tabi biz bilemeyiz kocanızla yıllarca aynı yastığa baş koyan biz değiliz ama eminim ki sırf siz zayıflayın diye yapıyor bunları. Ben de kiloluyum ve yaşım da genç. Bu şekilde yıllarımın heba olmasını istemiyorum. Ve ben de zayıflamaya karar verdim. Bir de egzersiz için insanity workout çalışmalarını deneyebilirsiniz. 60 günlük bir program ama siz istediğiniz şekilde uzatabilirsiniz. Baya bir kilo verdiriyor. İnternetten indirip denemenizi tavsiye ederim. Ama baya bir zor program. Bu yüzden yavaş yavaş yapın ki kalpten gitmeyin Takipteyim sizi.

İnşallah değer veriyordur canım bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bazen de motivasyon için yapıyor diyorum çözemedim 8 senedir bu adamı ben .., 4 ağustosta evlilik yıldönümümüz var bakalım nasıl tavır alacak çok merak ediyorum. Eşim çok duygusal bir adamdı canım bir damla göz yaşımı görse sinirlenir deliye dönerdi ağlamamı hiç istemezdi. Beni ağlatıyorlar diye ilk başlarda ailesiyle bile kavgalar etti ... Ama kilom artık onu delirtiyor sağlığın için dedi ölmeni istemiyorum dedi başladım 1 ay sonra bıraktım. Çocuk için dedi gene başladım bir ay sonra bıraktım. Kendin için dedi başladım bir ay sonra bıraktım. Benim için dedi başladım bir ay sonra bıraktım. Adamda çıldırdı sanırım sonunda ya bırakmam dan korkuyor yada benden iyice tiksindi hiç bilemiyorum. Ama bir erkek 2 hafta önce sevgilim canım dediği birinden 2 hafta içinde soğur tiksinirmi bu da kafamı kurcalıyor doğrusu. Ama erkek bu belli olmaz ben her iki geleceğe de hazırlıklı olmalıyım ne olur ne olmaz umutla yaşayıp sonra kötü şeyler yaşarsam daha feci buhrana girerim en azından şuanda kg veriyorum gerisi hikaye. Hoş o eve gelince ben gene ağlamaklı olurum kesin ya neyse

canım bende 170 boyunda 110 kiloyum ve 3 ay sora düğünüm var birazda olsa kilo vermek istiyorum enazından çiftli rakamlara düşsem çok iyi olucak benim nişanlımdan yana bi sıkıntım yok çünkü 7 yıldır birlikteyiz ben hep kiloluydum hiç sorun yaşamadım helede 3 gün yemek yemediğimi bilicek ne yapar bilemiyorum zorla yemek yedirir gerekirse hastaneye götürür böyle bişeyi duyup kocanızın tepki vermemsi çok kırıcı bence

Hocam eğer geleceğin kötü bir şekilde olsa bile ben senin yapacağına inanıyorum. Üstelik eminim ki istediğin kiloya ulaşınca fıstık gibi biri olacaksın :) O zaman önündeki bütün kapılar açılır. Hayatın kolaylaşır. Her iki durumda da karlısın. Ama bunu gerçekleştirmenin tek yolu kilo vermek. Site vermek yasak mı bilmiyorum ama istersen bu siteyi inceleyebilirsin. Anasayfa Gün gün ne yediğini ne spor yaptığını yazıyorsun. O da sana o gün kaç kalori/kilo yaktığını gösteriyor. Deneyebilirsin. Baya güzeldir.

tatlım sağlığın için kilo vermelisin daha yolun başına bu kilo çok fazla çocuk da yaparsan riske girer sağlığın o yüzden acilen bir diyetisyene git boyun çok güzel kiloda verirsen harika olursun

Canım benimki eskiden beri hep zayıfla diyordu... İnşallah çok mutlu olursun ama sende kendin içn zayıfla o gelinliğe incecik gir. Ben 80 kg ile girmiştim ve şuan çok pişmanım keşke zayıf olsaydımda istediğim model olsaydı diye ama malesef şöyle yaparsak zayıf gösterir laflarıyla karşılaşmıştım

Başarıcam canım bu kez kesin kararlıyım. Allahın ruhumu emanet ettiği bu vücudu çürütmeye hakkım yok. Ruhumun evinin temiz güzel ve sağlıklı olması lazım :)

3 ayda nekadar kilo vericemki incecik giricem gelinliğe buarada 32 yaşındayım zaten insülin direncide olduğundan siz 5 veriyosanız ben 1 veriyorum senin gibi haftada 8 kilo verebilsem aç susuz gezmeye razıyım 90 olsamda yeter düğüne kadar boyumdan biraz kurtarıyorum ama bende ne istek var ne bişey aylardır hadi başla diye diye kendime zaman geçti gitti senin spor aşkınada hayran kaldım ayrıca

sende kocanı salla istemiyosa defolsun gitsin kendin için kilo ver ve kapının önüne koy onu

mavi_24 teşekkür ederim yorumun için

Canım insülin direncin oldugunu okuyunca cevap yazıyım dedim bende. Benim yaşım daha genç gerçi senden ama benimde insülin direncim var ilaç kullanıyorum. sen ilaç kullanıyor musun? Ben bir aydır ilaçla birlikte diyet ve düzenli spor yapıyorum. 5-6 kilo kadar verdim ancak spor yaptıgın zaman sıkılaştıgın için çok daha iyi durmaya başlıyorsun. Ben de deli gibi spor yapmayı sevmem ama kilo vermeye başladıkça daha da hevesleniceksin diye düşünüyorum. Bence umudugunu kaybetme 3 ay uzun bir zaman.

glukofen içmem lazım ama malesef ilaç içmeyi sevmiyorum heralde ondan hep unutuyorum bikaç gün sorada tamamen içmemeye başlıyorum

Cass cnm sen bu programı kendi başına değil bilen bir hoca eşliğinde yapmalısın int. baktım videoları izledim kesinlikle herkese göre değil ve ben tehlikeli buldum açıkcası aman dikkat et kendine :)

glukofen içmem lazım ama malesef ilaç içmeyi sevmiyorum heralde ondan hep unutuyorum bikaç gün sorada tamamen içmemeye başlıyorum

Evet aynen bende aynı şeyleri yapıyordum bir süre kullanıyor ardından bırakıyordum. Sürekli ilaç kullanmak gerçekten çok zor bir şey :44: Son bir aydır canıma tak etti biraz. İnsülin direnci olanların zayıflaması gerçekten zor oluyor. Ama bu sağlıgın için gerekli bir yandan. İlaçla birlikte günde 2-3 litre su içmeyede çalışıyorum. Bir aydır çok düzenli kullanmaya başladım bende zaten ilacı. Ama tokluk hissi yaratması bakımından diyet yapmanı kolaylaştırıyor düzenli kullanırsan. Düzenli ilaç, su, spor ve diyetle kilo verirsin diye düşünüyorum canım.

Cass cnm sen bu programı kendi başına değil bilen bir hoca eşliğinde yapmalısın int. baktım videoları izledim kesinlikle herkese göre değil ve ben tehlikeli buldum açıkcası aman dikkat et kendine :)

İnternette açılan konulardan okudum çoğu kendi başına yapmış. Ben zaten önceden de kardiyo egzersizlerini yapıyordum hafifi olarak. Bakalım bu çok ağır gelirse hafifletmeye çalışırım.

Canım benimde glıkofen kullanmam gerekiyor insülin direncim benimde aynı. Beni ishal yapıyor diye kullanamıyorum çünkü spor sırasında karnıma ağrılar giriyor ve çok kötü oluyorum. Ama tok tutuyor ve mide bulantısı da cabası. Bende ilaç içmekten nefret ediyorum. Bak senden bir yaş büyüğüm ve başarabiliyorum heleki senin boyunda çok uzun benden lütfen kendin için bunu yap. İleriki yaşlarda çok daha kötü oluyor heleki evlenince çocuk da olunca koyverip gidiyorsun kendini. Beni örnek al. Ben ki her başladığım rejimi yarım bırakan spordan sonra gidip koca hamburgerler yiyen. Nasılsa yarın sporla veririm diyen ben bunu yapabiliyorsam sen kesin kes yaparsın emin ol her şey kafada. Bak eve geldim sauna eşofmanımı giydim koşturuyorum eşim yemeğini yedikten sonrada koşu bandına çıkıcam. Zayıf olmak istiyorum artık yeterrrrrr de kendi kendineee canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…