Acınası biriyim :(((

Canım benim kilolarım inan az değil neredeyse 20-22 kilo vermem lazım spor yapmaya hiç vaktim yok yediklerimi kısmaya çalışıyorum sadece bunları yaparak kilo vermeye alışacağım işte benim en büyük sorunum (ameliyattan sonra sezeryanın dikişleri yatay olurya benim ondan büyük dikey ameliyat dikişim var ) göbişim ve bacaklarım bunlar sporsuz olmaz ama bende vakit yok derdim çok offffffffff nasıl olacak bilemiyorum herkesten bu konuda yardım bekliyorum hepimize kolay gelsin canlarımm.Yorum tiyo hertürlü destek bu sitede tam SAOLUNNNN

canım neden yok spor yapmaya vaktin çalışıyor musun?

bu imkansız malesefff keşke olsaydı(

üzülme o zaman her şeyin bir yolu vardır ben spor yapmadığım zamanlarda akşam yediden sonra yemek yemiyorum sadece meyve yiyiyorum çok işe yarıyor hatta bu yöntemle kiloda verdim ama sabah kalkıyorum kurt gibi açım ne istersen yiyiyorum öğlen hafif akşam da altı da yemek yiyiyorum o kadar ama işe yarıyor

Evet bende bundan sonra bunu deneyeceğim akşam 6-7 den sonra sadece meyve veya dut kurusu yemeye gayret edeceğim tabi en az gece 12 ye kadar ayakta olan biri için zor olacak ama yapacağım inşallah.Şu üst baldırlarım ve göbişim için inceltmek için spor dışında bir şey varsa herkesten yardım bekliyorum teşekkürler sana ve herkese:)))

canım kilo vermek gerçekten dünyanın en zor şeyi bazen insan çok üzülüyor neden ben böyleyim diye hatta kilo almayan insanlara kızıyor insan ama çaba vermeden de olmuyor ben 28 kilo verdim ama gel bana sor vücut ağrısına mı yanarsın yorgunluğuma yanarsın yoksa açlığa mı ama Allah yardım ediyor bacakların için ise otururken yatarken bile hareket ettir yere otur kalk bunu sık sık yap basenlerde işe yarıyor

Evet gerçekten zor bir dönem ben yeni karar verdim yeni başladım aslında bugün ilk günüm mesela kuru kayısı falan hiç sevmem ben meyve kurusu olarak dut kurusunu seviyorum birazda üzüm akşam dut kurusu yemeyi düşünüyorum işte acıkınca meyve olarakta elma armut olabilir işte ya aslında diyet yapmak zengin işi bence hergün ızgara tavuk et köfte vs. ben bunları karşılayamam açıkçası bu yüzdende ağır gidecek kilolarım biliyorum ama ekmeği azaltıp porsiyonlarımı küçültüp işte bişeyler yapmaya çalışacağım kendimce bu site bana acayip ilham verdi senin gibi destekçilerle tabii bakalım zamnla göreceğiz :)

ama ben hiç diyet yapmadım kuru meyveleri sevmiyorum normal bir meyve ye yemeğe gelince her şey ye öyle rejim listeleri kendini kısıtlama sadece hamur işi ekmek kızartma pilav makarna yağlı tatlı şeyleri hayatından çıkar sebze salata mısır gevreği ara sıra yağsız makarna bakliyat tüket yoğurt kahvaltını aksatma bunlar zaten herkesin evinde olan yiyecekler sonra her gün tavuk balık köfteye gerek yok sonra ayda bir tartıl yani zengin olmasak da kilo verebiliriz bu bize mani olamaz

HAyır ben bir çok diyet listesine baktım her gün ızgara birşeyler var ben ondan bahsettim sana sadece yanlış anladın sen galiba beni ((

ay benimki de öyle çaya şekeri bana attırıyor ve bunu her yerde yapıyor kral ya :)

suyu yemekten yarım saat önce veya yemekten iki saat sonra iç yemekle içersen hem ödem yapar hem de bir faydası olmaz ayrıca hazmı zorlaştırır. hepsi o kitapta var

HAyır ben bir çok diyet listesine baktım her gün ızgara birşeyler var ben ondan bahsettim sana sadece yanlış anladın sen galiba beni ((

yok canım yanlış anlamadım ben seni evet bütün rejim listelerinde var hatta bazı listelerde ton balıkları yağsız sütler yağsız çikolatalar ama bunlar yerine kendine göre de uyarlayabilirsin

deadgirl arkadaşım inan çok üzüldum yazdıklarına .. Benimde ergenlık dönemlerınden berı kılo sorunum var ama dukan dıyetı yaparak çoğundan kurtuldum..105 kg ile başladım 6 ay dolmadan 80 kg düştüm kı dukanda proteın kaynaklı beslendıgın için sankı 70-75 arasıymışsın gıbı duruyorsun..yemeklerden önce 1 kase yoğurda 1er kaşık tarçın zencefil zerdaçal katıp yarım saat önce yersen metabolızmayı ınanılmaz çalıştırıyor..ödem atıcı ılaç mutlaka haftada 1 kere olsun kullan..ve yeşil çayı yarım lımon ıle demleyıp üzerıne 1 şie maden suyunu kat elınde 2 lt yakın su olacak gün içinde bunları mutlaka tüketmeye çalış.. bunu yapamıyorsan yeşil çayın kendısını demle ve iç..biberıye yağını alıp göbegıne sür streç ile sar ve sporunu o şekılde yap..balık başta yumurtanın beyazı ınanılmaz derecede tok tutucu ve zayıflatıcı etkısı olan proteinler..ben bırde pko hastasıyım buna ragmen kılo verdıysem herkes verır..yapman gereken moralını yuksek tut..banyodan çıkarken soguk su şoku uygula vucudunun sarkmasınıda engellemış olursun..Rabbım yardımcın olsun..başarılar dılıyorum..

kızlar bu isveç diyetini duydunuz mu ben baktım biraz bayağı kilo verdiriyor ama tehlikeli gibi

ay benimki de öyle çaya şekeri bana attırıyor ve bunu her yerde yapıyor kral ya :)

Benim sevgili eşimde aynıydı artık benim gibi oda şekersiz içiyor çayı :))) (şeker istemekten bıktıda)İki oğlum var büyük 17 küçük 6 yaşında ve ikisinede evde sürekli ben sizin annenizim emir kulunuz değilim kalkın kendi işlerinizi görün diyorum paşa torunu değilsiniz büyük oğlum yatağını çoğunluk kendi toplar küçüğü sadece oyuncaklarını toplamakla sorumludur.Yarın evlendiğinizde sizde eşinizde rahat etsin diyorum.Bakın babanıza evde bana ne kadar yardımcı diyorum eşim mecbur kalıyor birşeyler yapmaya hoşuna gitmesede ufak yardımlarda bulunuyor:))) bende kıskıs gülüyorum.(hakkını vermem lazım çocukların bebeklik dönemlerinde çok yardımcı olmuştur bez değiştirmek hariç her işi yapmıştır)Ama erkeklerde bir paşalık var buda biz annelerin yüzünden oluyor anneler şımartıyor eşler çekiyor ben bu yüzden oğullarıma bir şeyler öğretmeye çalışıyorum inşallah başarılı olurumm:))

valla nişanlım da bi gün tava yaptı böyle lezzetli bi şey yemedim . bana bahane oldu artık sen yemek yapacan diyorum rengi kaçıyor :)

valla nişanlım da bi gün tava yaptı böyle lezzetli bi şey yemedim . bana bahane oldu artık sen yemek yapacan diyorum rengi kaçıyor :)

Rengi ne olursa olsun boşver benim kocam yeni evlendiğimizde yatağı toplarken yardım eder odadan öyle çıkardı bende tekıntıdır kalktığım gibi önce yatak toplarım kahvaltı sofrasına oturduğumzda geride beni iş beklemez bana yardım ederdi şimdi daha bir esnek oldu istemesem yapmaz oldu inanki tadını çıkar yaptırabildiğin her işi yaptır cnm şimdi sadece kahvaltı geç kalmasın diye yaparsa yapar 18 seneyi bitirdik bu 15 temmuzda 19. seneye girdik artık ama hala seviyorum ve seviliyorum eminim darısı hatta daha iyisi senin olsun inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…