Acınası biriyim :(((

Onu da düşündüm canım ama eşim buna çok karşıydı eskiden şuan vöyle bir şey yapıp onu daha da kızdırmak istemiyorum. Birde ufak kız var biliyorsun rahat bırakmaz bizi ders yapmak için bırakacağım bir yer de yok. Bu konu okul açılana kadar rafta yani. Benim daha çok şimdilik spordan sonra eve geldikten sonra uğraşabileceğim bir şeyler lazım hem moralce yüksek tutan hemde az buçuk para kazandıran. El işinden de hiç anlamıyorum nikah şekeri falan yapıyormuş bazı bayanlar öyle bir şey bulabilsem sanki daha iyi olur gibi severim sanatsal aktiviteleri hem kazandığımlada kuaförüme giderim ihtiyaçlarımı karşılarım. Ondan kuaföre gitmk için para istemem artık ....

sen anlatırken gozume korkan bır erkek canlandı baya guldum bende sana dıo yaa 90 kıloya ınmen ıcn hergun bır kılo vermen lazm dıee onuda smdı sana soruyor ya kac kılosun vs senın yuz ıfadenden mutlu oldugunu goruyordur ve dırek bozuntuya vermeyıp senı sınır etmek ıcn ole konusuyordur merak etme erkekler cok fenalarrrr her lafları planlı oluyor o yzden sen deme ben nasıl hergun bır kılo vereyım tamam hayatım elımden gelenı yapıyorum fılan de ve hıc takma her zaman blof oldugunu bıl ve moralını bozma.. sana demıstım sen kılo verdıkce duzelecek dıe bak nasıl da sormaya basladı :))) bu daha baslangıcc sen gercekten 90 a ındıgınde bıle kocan sana ole bı donus yapacakkı bırak 60 kıloyu 90 da bılee aranız mukemmel olacak emınımmm ve haberlerını beklıorum :))

bu arada selulıt sorunun varsa ve hemen gecmesını ıstıorsan sana mukemmel bır onerım var. dusa gırmeden once vucudun kuruyken keseyle butun bacaklarını kesele. ama kese ve vucudun kuru olsun sakın ıslatma. keseyle bacaklarını kalcanı ıyıce kese yap kızartt sonra da dus al. ama sakın yara yapack kdr abartma ıkı bacagın toplam 5 dk sursun mesela bıde kolların fılan yapabılırsın ama kollar hassas hafıf agırdıgını hıssettıgnde dırek bırak cnku kese ordakı kan dolasımını hızlandırıyor yaglar sekıl almaya baslıyor ve o selulıtler duzelmeye baslıyor. ben zayf olmama ragmen kalcamın altında vardı selulıt hafıf ama bellı oluyordu cok snırıme dokunuyordu bunu okudum sadece 6 kere yaptım ve gectı smdı sadece elımle vucudumuu sıkıstırdıgımda gorunuyor ayakta fılan hıc bellı deıl cok mutluym :))) sende smdı yap 90 a ınene kdr haylı haylı selulıtler gıder sonra evde mını mını elbıseler gıyersın fılan artk bılemıorum esın ne yapar

sana bısey dıyımmı bısey ogrenmek ıstıyorsannn onunde pc ve nettt gırıyosun youtube herseyy var ben suan mukemmel makyaj yapıorm turkıyede gelınlere yaptıkları benım gunluk makyajım mesela dusun hem cok sevdıgım ıcın sureklı vıdeolar ızleyerrk deneyerek ogrendım.. sende nıkah sekerı nasıl yapılır ogrenmek ıstıosan ve de farklı modeller yapmak ıstıosan gırr youtbe yazz herseyı ogrenırsın valla.. aslında kuaforluk bılsen mesela bıyık alma fon yada boyama gıbı komsulara yapsan bıle yeterlı bnce sen onlara gıdersın yaparsın yarm saat bı saat surer ole bıseyde olabılır tabı sevıosan ama kendın kuafore gıtmek ıstemıosan ve de bılmıosan onuda ogrenebılırsın vıdeolardan ben herseyııı ogrenıyorum artk kuafore gıtmıorm gıttıgımde benı rezıl edıyorlar ben daha ıyı yapıorm dusun yanı sende ogrenebılırsın en azından kendın ıcın evde makyaj yaparsın canın skılınca ole gezersın bakımlı olursun hem guzel olur yanı :)

erkekler cok fena bundan kesinlikle eminim dünde benimki beni sinir etti karar verdim bir daha asla onunla aliş verise gitmicem aldıklarımıda magzada unutup gelmişim beni sinir etti hadi hadi diyerek

Gerçekten de çok komikti :) uyumuş belli uyku mahmurluğuyla gözleri fal taşı gibi açıldı ve bir bağırdıki sorma :)))) zatn en başta 90 diyordu sonra 80 dedi sonra 60 dünde 53 diyor paşa beyimiz. Bakalım 90 olayım da neler olacak görücez canım. Selülit bende fazlasıyla var canım bilgi için çok teşekkür ederim bugün spordan sonra duşta yapıcam. Oofff kızım hala uyanmadı uyansa da gitsek artık spora. Uyandırmak istemiyorum sonra çok huysuz oluyor ypruyorsun beni gelmiycem diye diretiyor...

ya bosver o bırakmaman ıcın soyluyo ıstee blof yaptıgını burdan anlaman lazım ne oyuncu senınn esın yaa vallahı pes yanı ıyı yapıo ısını adam hakkını yememek lazım D:

Makyaj kursuna başlamak istiyorum eylülde inşallah onuda başarırsam kilo vermeyle birlikte özgüvenim süper artacak. Videolardan bende faydalanmayı seviyorum bir çok güzel şey var...:)

erkekler cok fena bundan kesinlikle eminim dünde benimki beni sinir etti karar verdim bir daha asla onunla aliş verise gitmicem aldıklarımıda magzada unutup gelmişim beni sinir etti hadi hadi diyerek

Erkeklerle kesinlikle alışverişe çıkılmaz. Çıkabilmek için ya nişanlı olacaksın yada yeni evli :)

Makyaj kursuna başlamak istiyorum eylülde inşallah onuda başarırsam kilo vermeyle birlikte özgüvenim süper artacak. Videolardan bende faydalanmayı seviyorum bir çok güzel şey var...:)

kursa gıderkende evde kendıne canın skıldıkca bos vakıt buldukca gec aynanın karsına vıdeokılerın aynısını yapmaya calıs kotu olsada sen bıtır gıttıkce elın alısacak cnku ben ogrendım cok skur normalde nete foto koymuyorm yoksa kendıme yaptıklarımı gosterırdm anlardınız ne dmk ıstedıgımı.. ben cocukluktan berı sevıorum yanı bıde o var ınsan sevdıgı seyı yaoar ogrenır senınde hevesın varsa evde yap guzel olursa ole bıraz kalsın yzunde dolan evde fılan zevklı olluyor :))))

ya bosver o bırakmaman ıcın soyluyo ıstee blof yaptıgını burdan anlaman lazım ne oyuncu senınn esın yaa vallahı pes yanı ıyı yapıo ısını adam hakkını yememek lazım D:

Sorma herkez senelerdir aynı şeyi söyler durur bana da bir ben farkına varamamışım :) iş yerinde oynadığı oyunları kurduğu planları anlatırken hayretle dinlerdim ama evimizde de aynı şeyleri yapabileceğini sanmıyordum doğrusu

amaan bosverr sayesınde zayıflıosn ya masallah smdıden baya kılo vermıssın ha bu arada bos zamanlarında al kızını gez yaa kızını eglendır avmye gıtt sınemaya gırın yemk yıyıngelın kızınla oda cok sevnır evdekı olaylardan kurtulur sende rhtlarsın aglamanın bos oldugunu anlarsın gercekten vde sureklı oturma bos vakıt buldugun an kendını dısarı at :)

Ksin yaparım zaten bayılırım makyaj yapmaya gözüme kalem çekmeden duramam hiç birde saçlarım kızıl olunca makyajsız hastalıklı gibi duruyor insan o nedenle mecburen yapıyorum :) gerçi güneşten kızıllığı kalmadı pek turuncuya döndü ya neyse boyamıycam şuan 10 kg vereyim öyle değiştiricem rengini bambaşka birini görsün karşısında diye :)

evt sakn smdı kendını duzeltme bıraz daha zayfla bır anda karsısına bambaska bırı olarak cık ole daha cok etkılersın :)))

Her gün spor dan sonra onunla bol bol yüzüyoruz canım onun tek derdi beni lobide 1 buçuk saat beklemek bir an önce havuza girmek istiyor. Havuzdan çıkınca da hamburgerciye veya pizzacıya götürüyorum onu o yiyor ben bakıyorum :)

aa ne guzell ıyı ıyı sevndım :)) tabı yemek kısmı harıcc neysekı bugunler gerıde kalacak Allahın ıznıyleeee :))

Ben gidip az gürültü yapayım yeter bu kadar uyuduğu sporuma mani oluyor bir an önce kilo vermek istiyorum :) uyansında gidelm artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…