- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
benim diyetisyenim her 25 kiloya 1 lt su içilmeli diyor mutlaka ama mutlaka sen 3 lt iç bir sey olmazSu çok içiyorum hatta çok su içmeme de kızıyor ödem yapar diye bana kalsa 3 litre içerim. Ama kendimi engelliyorum 2 lt içiyorum her gün. Ödem yapmaz dimi su ? Yok artık iştahım geldi elmayla kalabileceğimi sanmıyorum proteine başlıycam karbonhidrat tan uzak durucam. İsmid eminönünden falan bulurum sanırım aktarlarda varmıdır ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
link burası benim yüzümü kara cıkartmıcaksın gegilmi ablam biz ne diyorsak hepsine uyucaksın yarın sabah ben kaptanımla konusurum referansın benm senin güveniyorum sana hadi bakalım hayırlı olsun :)
Amin çok saol. Bende öyle umut ediyorum.. Sizlerin görüşleri çok önemli benim için siz daha objektif bakabilirsiniz olaylara yanımda olduğunuz için çok teşekkürmederim
gidiyor tatlım merak etmeyim 4 ayda 80 kilodan 54 kiloya düstüm istedikten ve azimli olduktan sonra olmaz diye hiç bir sey yok yeterki kafada bitirin siz gerisi gelirBence cok takma kocanı kafana tabiki kilo vermelisin ama ıkı elma yıyerek yapamazssın yaparsın belkı ama hastalanırsın olmaza ıkı elmayla sık sık az az ye bu arada ben de 75 kıloydum yaklasık 25 gun onceşimdi 71 e düştüm banada esım baskı yapıyodu bende evlendıgımde 65 tım o tanıdıgında 60 o kılomu gerı ıstıyo ve benı hırslandırmak ıcın bır dunya sey soyluyo bende hırslandım yani onlar bi taraftan yardımcı oluyo gitse coktan giderdi emin ol.
iyi geceler canım yarın seni takıma bekliyorum unutmaTamamdır her şey için çok teşekkür ederim ama şimdi uyusam iyi olacak sabah 6 da kalkıcam ve zorlu bir gün beni bekliyor olacak birde uyanık kaldıkça acıkıyorum gözüm mutfağa kaçıyor :) beni ekime kadar fıstık gibi yapın valla ne duacınız olurum ne kadar mutlu olurummm anlatamamm nişan var ekimde o güne kadar fıstık olup eşimi krize sokmak istiyorum :) şimdilik iyi geceler yarın sabah spordan önce görüşürüzzz
üye sayımız dolu ama sende hırs görseydim kontenjandan girerdin ben sende hırs görmedim zayıflamak istemiyorsun canım sen yoksa ne eder yapar seni alırdım takımarica ederim yinede kendını çok yıpratma benımde vermem gerekn 20 kılo var 50 kılo olabılmek için ama bırturlu hırslanamadım diyet yaparken hırs ıyıde çokta aç bırakma kendını sadece elma yıyerek sağlıklı zayıflayamzsın kılo versende kalıcı olmaz oda daha moral bozucu bence uzun vadede verelim kıloları
bu arada canan sizin topiğe benı kabul etmediler benide çağırmıştın üye sayınız doluymuş
üye sayımız dolu ama sende hırs görseydim kontenjandan girerdin ben sende hırs görmedim zayıflamak istemiyorsun canım sen yoksa ne eder yapar seni alırdım takıma
senin yazdıklarında vardı ben okuyumca cok sasırmıstım basladıgım işi hep yarım bıraktın hiç başarılı olamadım dedin öyle oluncada biz yarısmadayız bize kendinden emin ve hırslı üyeler lazım bak bu arkadaş cok az zmanda 10 kilo vermiş istiyorki yapıyor canım yoksa senide alırık takıma mezun olucak bir kaç arkadaş var aramızda bende tabiki oraya baglanmadık biz gidicez başkaları gelicek kuzumrica ederim yinede kendını çok yıpratma benımde vermem gerekn 20 kılo var 50 kılo olabılmek için ama bırturlu hırslanamadım diyet yaparken hırs ıyıde çokta aç bırakma kendını sadece elma yıyerek sağlıklı zayıflayamzsın kılo versende kalıcı olmaz oda daha moral bozucu bence uzun vadede verelim kıloları
bu arada canan sizin topiğe benı kabul etmediler benide çağırmıştın üye sayınız doluymuş
bencede haklısın arkadaşın konusu bunları konusmak için uygun bir yer degil ama önce yazdıklarını bir düşün istersen sabah kaptanım beni aradı ve zeynep eminmisin sen bu arkadası alalım mı dediginde ben hayır degilim ddim yani sana kefil olamadım canımzayıflamak ıstemedimdenmi 1 haftada 2 kılo verdimbunu nasıl 2 mesajda analiz ettin şaşırdım neyse arkadaşın konusu dağılmasın
senin yazdıklarında vardı ben okuyumca cok sasırmıstım basladıgım işi hep yarım bıraktın hiç başarılı olamadım dedin öyle oluncada biz yarısmadayız bize kendinden emin ve hırslı üyeler lazım bak bu arkadaş cok az zmanda 10 kilo vermiş istiyorki yapıyor canım yoksa senide alırık takıma mezun olucak bir kaç arkadaş var aramızda bende tabiki oraya baglanmadık biz gidicez başkaları gelicek kuzum
sen önce yazdıklarını bir düşün
bencede haklısın arkadaşın konusu bunları konusmak için uygun bir yer degil ama önce yazdıklarını bir düşün istersen sabah kaptanım beni aradı ve zeynep eminmisin sen bu arkadası alalım mı dediginde ben hayır degilim ddim yani sana kefil olamadım canım
canım tabikide öyle demiceksin ama cok karamsar konustun başladıgım her diyet yarım kaldı dediniyide ben yazmasamda burda zaten yorumlar sılınmıyor ben hiç bırakmadım yenı başlıyorummu demeliydim öncekiler görülmiycekmiydi neyse doğrusu yazdım
sanada teşekkürler tanıdıgıma cok memnun oldum seni hadi bakalım oglun için bu sefer olsun annesiiyi yapmışsınız teşekkürler
benim diyetisyenim her 25 kiloya 1 lt su içilmeli diyor mutlaka ama mutlaka sen 3 lt iç bir sey olmaz
Çocuk gelişimi mezunuyum canım ama hiç çalışmadım yapamam o işi mümkün değil bu yaştan sonra katlanamıyorum çocuk sesine artık... Üni bitti evlendik çalıştırmadı.. Yurt dışında yaşıyordum oraya gelmek istemedi beni türkiyeye getirdi güvendim sevdim ve geldim tüm imkanlarımı geride bıraktım. Allahtan kızımı orada doğurdum. İki yabancı dilim var ama çalışacak işim yok ne tuhafiş başvurularında aranan özellikler önce fiziksel görünüş sonra tecrübe sonrada yaş. O nedenle bugun radikal kararlar aldım kendi işimi kurucam. 1 sene sonra. Önce zayıflıycam. Sonra ya bir kafe yada çocuklar için doğum günü organizasyonu yapan klüp evi ikisi arasındayım şuan... Kızımın sınıf arkadaşlarının anneleri her sene bu tarz klüpler arıyorlar ve 4 saat için inanılmaz meblalar ödüyorlar iyi para var yani :) umarım sende kpss yi kazanırsın canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?