henuz 16.sayfadayım canım esının bırısını buldugunu hıc sanmıyorum 1haftada olacak bırsey degıl bu oncesındede ılgısız sana bu sekılde davranan bırısı olsaydı dusuncelerım farklı olurdu ozaman ama esının tum hareketlerı senı kamçılamak amaçlı oldugunu dusunuyorum tlfna sıfre koyması bırden senden uzaklasması bıttın demesı ole 1 haftada bıtmez hersey
sen eyvah koca elden gıdıyo dıye harekete gec dıye yapıyo herseyı goreceksın
Ama öyle laflar ediyorki snırsın hayatımız boyunca hiç güzel günümüz olmamış hep birbirimizden nefret etmişiz gibi oysa iki hafta önce beni ihmal ediyorsun ilgilenmiyorsun diye kapris yapıyordu kızımızı kıskanıyordu. İşte bende o yüzden şoka girdim ya noluyoruz dedim içimdeydi hep diyor bir yerde patlak verecekmiş patladı diyor. Ev yanınca söndürürsün belki ateşini ama eski eev olmaz diyor bende yeni ve daha güzel ev inşa ederiz dedim ilk evin yanıkları hala kalır diyor... Çok acı konuşuyor canım beni tereddüte sokuyor ama söylediklerin içimi çok rahatlattı 1 haftada kimseyi bulamaz hele de ramazanda oruç tutarken yapacağı iş değil ramazan bitince kıskanmaya başlamalıyım asılama işe de yaradı koca elden gidiyor diye baya bir kilo verdim :)
Eşinin yaptıklarına inanamadım.Ne olursa olsun bu kadar kırıcı olmasını ilerde zayıflasanda affedebilecekmisin.Ben senin yerinde olsam verirdim kilolarımı ne güzel işinde var ne yapar ne eder işede başlar ve o kocayı hiç önemsemez kıskançlıktan kudurmasını sağlardım..üstelik bölümün çok güzel istediğin her an her yerde işe başlarsın..senden değerli kimse yok..eşlerimizi malesef çok önemsiyoruz..kendimizi bile unutuyoruz..
Ama öyle laflar ediyorki snırsın hayatımız boyunca hiç güzel günümüz olmamış hep birbirimizden nefret etmişiz gibi oysa iki hafta önce beni ihmal ediyorsun ilgilenmiyorsun diye kapris yapıyordu kızımızı kıskanıyordu. İşte bende o yüzden şoka girdim ya noluyoruz dedim içimdeydi hep diyor bir yerde patlak verecekmiş patladı diyor. Ev yanınca söndürürsün belki ateşini ama eski eev olmaz diyor bende yeni ve daha güzel ev inşa ederiz dedim ilk evin yanıkları hala kalır diyor... Çok acı konuşuyor canım beni tereddüte sokuyor ama söylediklerin içimi çok rahatlattı 1 haftada kimseyi bulamaz hele de ramazanda oruç tutarken yapacağı iş değil ramazan bitince kıskanmaya başlamalıyım asılama işe de yaradı koca elden gidiyor diye baya bir kilo verdim :)
canım benım esın bu sekıl davranmasa belkı hıc cabalamıcaktın kılo vermek ıcın adam bakıyo dedıklerı ıse yarıyo dahada ılerı gıdıyo cunku zayıflamanı ıstıyor baska sekılde harekete gecmemıssın kendınce bole bır cozum bulmus belkıde bırısı demıstır bole bole yap dıye sen cok kafaya takma bence esın senı sevıyo sen sadece saglıklı bır sekılde zayıflamaya odaklan ve bır daha kendını salma
bız kadınlar evlenınce kendımızı salıyoruz bende bı ara cok kılo almıstım nasıl olsa evlendık dıye ama kocalarımız bızı ılk tanıdıgı zamankı gıbı gormek ıstıyor evlendık ımzalar atıldı bırbırımıze aıtız dıye koyvermemek lazım
esınde fazlaca abartmıssende cok hassassın ama her dedıgıne ınanıyorsun o dedıgı laflar anca buyuk olaylardan sonra soylenır
buyuk bı anlasmazsızlıgınız yok kavganız yok gurultunuz yok esını yıpratmıslıgın yok cok abartmıs enıste cok
Saol cnım inşallah zayıfladıktan sonra çalışma bahanemde hazır eğerki derse ben mahsus yaptım zayıfla diye ben sana artık güvenemiyorum çalışıcam diycem. Ve kesinlikle çalışmaya kararlıyım. Zayıfladığımda affederim çünkü onu çok seviyorum bu yaptıklarını da benim iyiliğim için yaptığını düşünürüm canım ama haklısın eşlerimize çok fazla değer veriyoruz inanırmısın benim eşim çoraplarının yerini bilmez, havlusuna çamaşırına kadar ben veririm beklerim banyonun önünde eelini uzatır alır giyer. İşe giderken askıdan almaz kıyafetlerini ben tek tek seçer giydiririm onu satini telefonunu her şeyini kendi uzanıp almaz. Daha da ileri gideyim televizyonun kumandasını eğilip sehpadan almaz ben kalkar alır ona veririm çayına şekeri atmaz ben atarım. Suyun yanından geçer ben istediğim kadar uzakta olayım bana su ver der eee yanından geçtin içseydin derim sen verince daha tatlı oluyor der. Buna rağmen söylediklerinde ciddiyse Allah onu taş yapar valla...
Canım merakla bekliyorum kilo verdiğin ve eşinin sana hayran hayran baktığı günler gelecek emin ol..Ama biraz dışarı bak sende numaralar yap arkadaşlarınla görüşecekmişsin gibi yap dışarı çık dolaş gel aklına birşey gelmiş gibi gül sonra ne oldu falan derse hiç falan de..ondan başka dünyan yok sanıyor bence işe yarıyor bu dediklerim emin ol..
Allah. Yardımcın. Olsun. Eşin. Seni. Hırslandırmak istemiş yoksa. Hala. Yanında. Olmazdı
güzelim sadece yazının başlıgını okudum ve cok üzüldümMerhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
güzelim sadece yazının başlıgını okudum ve cok üzüldümsöylenicek cok sey var mesela bizim kk de zayıflama topikleri var oaraya gel ama kesin kararlıysan ben bu işi yapıcagım diyorsan ben kaptan yardımcısıyım sana yardımcı olurum senin destege ihtiyacın var günde 2 elma ile zayıflayamazsın 3 ana ögün ve en az 2 ara ögün yapman lazım ben bu işi diyetislen ve sporla başladım 4 ayda 25 kilo verdim olmaz diye bir sey yok olur sen yeterki iste benim bazı tanıdıgım kişiler mide amelyatı oldular korkulucak bir sey yok cok rahatlar ama yok dersen kk de ausencia diye arkadaşım var 3 haneli kilolardan 58 kiloya düştü başarı hikayesini seninde okumanı isterim.
istersen gel topigimize kapı sana acık canım
düzenli beslenmesi sart iki elmayla saglıklı zayıflayamaz kilo veriyordur ama yagdan vermesi en uygun olanı verdigi kilolar kasdan giderse cok cabuk geri alır o yüzden bu arkadaşın profesyonel desdege ihtiyacı var ari sütü ile olucak seyler degil canım mutlaka diyetisyen yardımı sart.canım günde 1.5-2 litre su içmeyi unutma. eriyen yağlardaki toksin maddeleri vücudundan atman için su içmen lazım. inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsın. günde iki elma yiyiyorsan vitamin takviyesi al. arı sütü tableti olabilir, spirulina yosun hapı olabilir. marka olarak arı sütü tabletinde shiffa home, spirulina yosun hapında Solgar öneririm. bunlar doğal olup daha genç görünmeni sağlar. ayrıca gözüne şu hac malzemeleri satan dükkanlarda satılan ismid taşandan yapılan sürmeden çekersen kipriklerin zamanla up uzun olur. kolay gelsin canım.
ben sana hemen linkini gönderiyorum gel :)Çok teşekkür ederim gelmez olurmuyum gelirim tabi benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim. Nasıl geliniyor bu topiğe ? Hangi linkten ? Canım moralim bozuk olduğu için yiyemiyorum içim almıyor o elmaları da nasıl yediğimi bir bilse zorla resmen. Ama bugun iştahım açıldı güzel yedim. Izgara tavuğumu cevizimi kızıma yaptığım çorbadan da 2 kaşık aldım. Vicdan yapıyorum ama neyse. Eşim 90 kg ye kadar günde 1 kg vermem gerektiğini söylüyor bugun neden günde 1 kg vermiyorum diye de serzenişte bulundu. Kendisi günde 1 kg veriyor ya olur sanıyor. Her metabolizma aynımı ki. Öldürmekmi istiyor yokssa beni kolayca kurtulacak böylece etrafada rejimden oldu mu diycekki :)
canım günde 1.5-2 litre su içmeyi unutma. eriyen yağlardaki toksin maddeleri vücudundan atman için su içmen lazım. inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsın. günde iki elma yiyiyorsan vitamin takviyesi al. arı sütü tableti olabilir, spirulina yosun hapı olabilir. marka olarak arı sütü tabletinde shiffa home, spirulina yosun hapında Solgar öneririm. bunlar doğal olup daha genç görünmeni sağlar. ayrıca gözüne şu hac malzemeleri satan dükkanlarda satılan ismid taşandan yapılan sürmeden çekersen kipriklerin zamanla up uzun olur. kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?