Canım ne kadar güzel yazmışsın bir an bende gelecekte kendimi o şekilde gördüm ve çok mutlu oldum allahım inşallahh yarabbim dediğin gibi olur o kadar çok istiyorum ki ondan intikam almayı hep beraber zayıflıycaz ve eşimin tutumunu hep beraber görücez inşallah... Şuan iş araştırıyorum sporuma engel olmayacak akşamları yapabileceğim. Hani dedi ya bana eve para getiririm sende ütümü yap yemeğimi ver çok gücüme gitti onun yüzünden çalışmadım mesleğimi hiç yapmadım ben ... Aslanlar gibi bakarım ben dedi diye evde pinekledim. Ondan para istemek istemiyorum artık üç beş kuruş ne gerekiyorsa. Ona bunu göstericem
mesleğin ne canım çalış valla bana da dua edin kazanayım şu kpss yi. sen çalış o ütü yapsın
Çocuk gelişimi mezunuyum canım ama hiç çalışmadım yapamam o işi mümkün değil bu yaştan sonra katlanamıyorum çocuk sesine artık... Üni bitti evlendik çalıştırmadı.. Yurt dışında yaşıyordum oraya gelmek istemedi beni türkiyeye getirdi güvendim sevdim ve geldim tüm imkanlarımı geride bıraktım. Allahtan kızımı orada doğurdum. İki yabancı dilim var ama çalışacak işim yok ne tuhafiş başvurularında aranan özellikler önce fiziksel görünüş sonra tecrübe sonrada yaş. O nedenle bugun radikal kararlar aldım kendi işimi kurucam. 1 sene sonra. Önce zayıflıycam. Sonra ya bir kafe yada çocuklar için doğum günü organizasyonu yapan klüp evi ikisi arasındayım şuan... Kızımın sınıf arkadaşlarının anneleri her sene bu tarz klüpler arıyorlar ve 4 saat için inanılmaz meblalar ödüyorlar iyi para var yani :) umarım sende kpss yi kazanırsın canım dualarım seninle
sağol canım. iki yabancı dilin var ha çok harika zaten öyle belli ki görmeden tanımadan anladım çok asil ve kendini geliştirmiş biri olduğunu. çalış tabi ki hem yaratıcı düşüncelerin var bu çok hoş. o da düz duvara tırmansın seni gördükçe
Canım ne kadar güzel yazmışsın bir an bende gelecekte kendimi o şekilde gördüm ve çok mutlu oldum allahım inşallahh yarabbim dediğin gibi olur o kadar çok istiyorum ki ondan intikam almayı hep beraber zayıflıycaz ve eşimin tutumunu hep beraber görücez inşallah... Şuan iş araştırıyorum sporuma engel olmayacak akşamları yapabileceğim. Hani dedi ya bana eve para getiririm sende ütümü yap yemeğimi ver çok gücüme gitti onun yüzünden çalışmadım mesleğimi hiç yapmadım ben ... Aslanlar gibi bakarım ben dedi diye evde pinekledim. Ondan para istemek istemiyorum artık üç beş kuruş ne gerekiyorsa. Ona bunu göstericem
rica ederim canım arada yazarım tüyolar aklıma geldikçe
sbırsızlıkla bekliyor olacağım
canım kaç kilosun boyun kaç[/Q
boyum 1.65 ama kilommmm((((79 yolum uzun birazzz.((((
bana yorum ve yazacağın bilgileri dört gözle okuyacağım şimdi dükkanı kapatıyorum yarın saat 9.30 veya 10 gibi ilk işim (temizlikten sonra)senin yorumlarını okumak olacak ALLAH'a emanet ol cnm sen ve tüm site sakinleri hayırlı geceler :)))
zaman nedir ki akan su gibidir birden boğar seni ya da yükseltir sen yüzmeyi bil sadece . zaman kaderin hükmündedir kanunu kader koyar hiç bir şey boşuna değil elbet hayatında bunların olması gerekiyordu tevekkül et ve inan Rabbim yardımcı olacaktır sana sen güçlü ol ve Ona dayan eşini de sana veren O kızını da.. bağışlayacaktır sana onları .bir imtihan bu da sen dik dur yalnız değilsin
hayal etmeden hiç birşeye sahip olunmaz eminim hep beraber zayıflayıp yazıştıkça farkı hep beraber yaşayacağız.Benim kocamda şu an şehir dışında bu sefer geldiğinde farklı görmesini istiyorum beni. zayıflamak hemen hedefim benim isteğim onada sürpriz olacak inşallah gerçi gelmesine az kaldı pek birşey farkedeceğini sanmıyorum ama olsun ufak farklar büyük farkların habercisi olacak cnm hepberaber başaracağız inşallahh:))
bana yorum ve yazacağın bilgileri dört gözle okuyacağım şimdi dükkanı kapatıyorum yarın saat 9.30 veya 10 gibi ilk işim (temizlikten sonra)senin yorumlarını okumak olacak ALLAH'a emanet ol cnm sen ve tüm site sakinleri hayırlı geceler :)))
Hayırlı geceler canım bende kızım uyanır uyanmaz spora ve yüzmeye şimdide banyo yaparım rahat ve huzurla uyumak istiyorum bu gece. Günlük ilgi dozumu aldım ya bunada şükür
Rabbimin bana bir imtihanı bu ben biliyorum geçmişteki hatalarımın bedelini ödüyorum. Hiç şükür etmedim belkide istedikçe istedim hayattan. Allahım bana yardımcı olacak biliyorum. Az önce onu çağırmak için kardeşimin evine çıktım oda o sırada kapıyı açıyormuş bir anda beni karşısında görünce öyle bir korktuki iiiihhhh allah belanı vermesin dedi kapıyı suratıma kapattı ben gülmeye baladım ama nasıl gülüyorum. Sonra neyse açtı kapyı indik sahur için bir şeyler yerken ben duşa gireyim çok terliyim dedim spormu yaptın dedi çok ilgiliydi. Kaç kg sin dedi gene 113 dedim durmuş kg vermen senin 90 kg ye kadar her gün bir kg vermen lazım dedi neler yapıyorsun diye falan sordu anlattım tamam böyle devam et işte ama daha fazla çaba göstermelisin dedi. Ne bekliyorli benden ölümüne diyet ölümüne spormu her gün nasıl 1 kg verilir ki başarı öykülerinde bile bu yok. Kendisi veriyor ya benim bünyemide kendininki gibi sanıyor sanırım. Sabah ilgilenmiyorum diyen adam bir anda ilgi duymaya başladı hayret... Ama korktuğunda suratı çok komikti oohh olsun ona
çok rahat verirsin tatlım 79 gayet güzel bir rakam başlangıç için boyun da güzelmiş . burdan destek oluruz. benim de boy 1. 78 kilo 84 bi 70 e insem iyi olacak
bu güzel haberi uyanık numara yapıyor ama beceremiyor işte meraklı ikizler :) kilo için yapıyor tatlım açık açık belli yani
bence esın azımlı ol dıye yapıyor sımdıye kadar cok denemıssın ama basarılı olamamıssın ondan senı hırslandırmak ıcın boyle yapıyor fena halde işe yaramısyemeden ıcmeden kesılmıssın umarım ıstedıgın kıloya dusersın senı takıp edıcem.
neden bılmıyorum yazdıklarını okumak çok hosuma gıdıyor bugun ara ara okudum dısarı cıktım geldım gene okudum.ask mesk konuları benı cok heyecanlandırıyo acaba noldu bır gelısme varmı esı bugun naptı vs vs dıye merak edıyorum.
slm arkadasım gayet hırslı ve başarılısın tebrık ederım azmettıkten sonra tabıkı yaparsın ama kocandan zıyade kendın onemlısın bıraz dıkkat et bırden zayıflıyacağım diye sağlığından olma ah bırde sendekı azım bende olsa banada baya bir gaz ve cesaret lazım ha gayret merakla takıpteyım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?