merhaba arkadaşlar,şuan kafayı yemek üzereyim ve çok büyük çelişkideyim lütfen tecrübeli bilinçli kişiler yardım etsin.6 yıllık evliyim ben 30,eşim 38 yaşında çocuğum yok evliliğimin ilk başlarındada nişanlılık dönemimdede sorunlarım oldu ama ben çok saf salak hiç bir şeyi anlamadım eşimle aynı yerde çalışıyorduk ve onun geçmişteki ilişkileri ve kişileri biliyordum bana söz verdi dünü bugüne taşımayacağına dair inandım.eski x kişilerle telefon görüşmeleri devam etti tepki gösterdiğimde ise bende onlara karşı birşey yok onlar beni arıyor kıramıyorum dedi bende beni kırıyosun ama farkındamısın dediğimde ! çok tartışmamız oldu ve bıraktı görüşmeyi yada ben öyle zannediyorum?evliliğmin 1.yılında telefonunda bir isim kayıtlı idi ve ben o kişiyi tanımıyorum hiç kim diye sorduğumda güldü ve geçiştirdi .şeytan dürtükledi beni servis hizmetinden öğrendim ve bayan erkek adı ile kayıtlı ve eski birlikte olduğu kişi ben salak yine beklemeden hemen tepkimi gösterdim bekleyip görüşüyomu ne oluyor takip etmedim bana verdiği cevap bekarken öyle kayıtlı idi neden erkek ismi dediğimde 2 kişi vardı o zaman o yüzden :) güleyimmi ağlayımmı artık bende bilmiyorum ve bu eskiler hep karşıma çıktı.ve bir gün eşime cüzdan hediye aldım süpriz olsun diye eski ile yeniyi değiştireyim dedim ne çıksa cüzdanın en ücra köşesinde prezervatif yıkıldım o an yine hemen tepki bende cevap hem iş ortaklığı olduğu hemde akrabası bir kişinin ona verdiği neymiş çocuk düşünmüyoruzya o yüzdenmiş ben çok safım hakkaten saflığımdan herşeyi görmek istediğim gibi görmüşüm .aralarda çok tartışmalar var tabi hepsini yazamıyorum. son olay yine telefon bir kere güven gittimi bir şeyleri kurcaladım hep şehir dışında idim eşim ben yokken eski bir iş arkadaşını arıyor bayan ve onla görüşmesi 10 gün boyunca devam eder günde 5 posta akşam 23:00 lerde ne içinmiş çalıştığı yere eleman lazımmış sabah servisle alacakmış o kişi eleman gönderecekmiş v.s.tamam görüşmeler saatlerce değil 2 dk.en fazla. kavga burdan başladı final ise gecenin körü kavga ben konuşuyorum o susuyor en sonunda suskunluk bozuldu ve bana bitti çek git dedi yeter istemiyorum dfl... git dedi ve ben aldım pılımı pırtımı bu seferde kapıya dayandı bırakmadı bende sabah çıktım gittim evden ve kendime çok kızdım bu kadar basitleştirmişim kendimi onun gözünde ve gerçek sevgi saygı bu olamaz günlerce kendimi yedim görüşmek istedi af diledi görüştük bir şans daha istedi verdim ama içimde bir sızı hiç dinmiyor ve her şey üs tüme geliyor.çıkmazdayım seni sevmesem dön diye çabalamazdım diyor ben ise ona güvenmiyorum artık her taman artık güven dediğimde sarsılıyorum ve herşeyi unuttum ne kadar öfkeli olursa olsun insan yeter bitti bitti istemiyorum git git yüreğinde yer etmiş olan bir insana bunu diyemez hani 3 ,5 günlük takıldığı insanları kıramayıp konuşuyorduya !şimdi şans tanıdım evet bekliyorum sonu neye varırı bilmiyorum çünkü içim çok acıyor ona göre ise sadece bir kavga şimdi bana lütfen fikirlerinizi paylaşın belki de ben göremiyorum bazı şeyleri.şimdiden duyarlılığınıza teşekkür ederim.