N Nzribrm Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 10 1 35 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Nzribrm #21 Sgundez .!.: Korkma benim de ilk aylarda yataktan kalkamayacak derecede sırt ve bel ağrım oluyordu.Şimdi daha rahatım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim enazından sizlerinde yaşadığını bilmek rahatlatıyor. Normal diyrdüşündürüyor inş. Öledir de.
Sgundez .!.: Korkma benim de ilk aylarda yataktan kalkamayacak derecede sırt ve bel ağrım oluyordu.Şimdi daha rahatım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim enazından sizlerinde yaşadığını bilmek rahatlatıyor. Normal diyrdüşündürüyor inş. Öledir de.
S Sgundez Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2016 318 133 41 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Nzribrm #22 Nzribrm .!.: Teşekkür ederim enazından sizlerinde yaşadığını bilmek rahatlatıyor. Normal diyrdüşündürüyor inş. Öledir de. Genişletmek için tıkla... Herşey allahtan dua et içini fetah tut.Ben hergün ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ okumuştum elimi karnima koyup 99 kere.Inan duaların çok faydasını gördüm.Rabbim hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin
Nzribrm .!.: Teşekkür ederim enazından sizlerinde yaşadığını bilmek rahatlatıyor. Normal diyrdüşündürüyor inş. Öledir de. Genişletmek için tıkla... Herşey allahtan dua et içini fetah tut.Ben hergün ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ okumuştum elimi karnima koyup 99 kere.Inan duaların çok faydasını gördüm.Rabbim hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin
N Nzribrm Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 10 1 35 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Nzribrm #23 Sgundez .!.: Herşey allahtan dua et içini fetah tut.Ben hergün ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ okumuştum elimi karnima koyup 99 kere.Inan duaların çok faydasını gördüm.Rabbim hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Kesinlikle... Bende çok inanıyorum dualara.ve bugünüm geçmiyor inan ki. Sanki dua etmezsem kötü bişi olacak gibi geliyo. Teşekkür ederim okuyacam onu.
Sgundez .!.: Herşey allahtan dua et içini fetah tut.Ben hergün ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ okumuştum elimi karnima koyup 99 kere.Inan duaların çok faydasını gördüm.Rabbim hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Kesinlikle... Bende çok inanıyorum dualara.ve bugünüm geçmiyor inan ki. Sanki dua etmezsem kötü bişi olacak gibi geliyo. Teşekkür ederim okuyacam onu.