Acillll

Nzribrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
10
1
35
Merhaba hanımlar sizden acik.yardım istiyorum. 9 haftalık hamileyim 2 gündür bel ağrım var.geçmedi bi türlü.. İlk hamileliğim bu ağrı ile son bulmuştu. Ama onda lekelenmem vardı şimdi yok ama korkuyorum. Lütfen yardım edin sizinde oldumu böle ağrılarınız..

Bel ağrısı derken adet sancısı gibi mi? Özel doktora git çok meraklandınsa, devlete gittiğinde kanaman bile olsa parça düşerse gel diyolar.

Yok adet sancısı gibi değilde ağır kaldırmış gibi..
Bebek düşerken adet sancısının 5-6 katı bi sancı oluyo ama kişiden kişiye de değişiyo, benim de oluyo bel ağrım biraz yürüyünce geçiyo.

Anladım. İnş. Düşük ağrısı değildir. Teşekkür ederim. Bu arada sizin kaç.haftalık gebeliğiniz.. Aynı dönem mi.diye merak ettim

Anladım. İnş. Düşük ağrısı değildir. Teşekkür ederim. Bu arada sizin kaç.haftalık gebeliğiniz.. Aynı dönem mi.diye merak ettim
canım ayağının altına yastık koy dinlen eğilip bukulerek is falan yapmiyosundur inşallah

Gebeliğin ilk haftalarında bel, kasık ve rahim ağrısı olur. Gebelikte ilk 3 ay çok önemli canım çok yorma kendini bol bol dinlen bu dönemde ve öyle kendini hırpalar şekilde temizlik vs yapma geçmiş olsun

Yok yapmıyorum iş.. Uzanıyorum sürekli.. Acaba diyorum çok yatmaktan mı ağrıyor? Bir de ikiz benm gebeliğim ondan da olur mu acaba???

bol bol dinlen.Hamileliğin ilk 3 ayında özellikle çok yormamak lazım kendimizi. Bel ağrım ilk günden beri var, progestan kullandım ilk 3 ay.

Ikiz diyosan normal tabi canım yavaş hareketlerle yuruyebilirsin ama ilk 3 ayda pek yürüyüş de tavsiye etmiyor aslında doktorlar

Yok yapmıyorum iş.. Uzanıyorum sürekli.. Acaba diyorum çok yatmaktan mı ağrıyor? Bir de ikiz benm gebeliğim ondan da olur mu acaba???
Çok da yatma öyle canım sende :) ama çok dikkatli ol ikizmis kuzucuklar maşallah. Annemin anlattığı kdr söylemek gerekirse ikiz gebelikler tek gebelikten daha Zor oluyormuş annemde ikiz doğurmus :)

Evet çok zor gibi. İlkinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Çok Halsizim ondan kalkamıyorum hiç.. Ayakta kalınca başım. Dönüyo. Çarpıntı oluyo. Acayip midem bulanıyor.. Umarım dediğiniz gibi sadece ikiz olduğundan böle oluyordur..

Yatmaktan olur ağrı canım, benim hafta sonları oluyo evde olduğumdan sanırım, hafta içi çalışıyorum olmuyo.

39+2 oldu kızım şu son 2 günde karnım acayip kasınır oldu daha sonra kızardı ve yanıyor suan oysaki hiç çatlagım yoktu tavsiyesi olan varmı ?

Korkma benim de ilk aylarda yataktan kalkamayacak derecede sırt ve bel ağrım oluyordu.Şimdi daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…