Bebek Beslenmesi Acillll

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eylul_le

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
116
1
96
İstanbul
Arkadaşlar kızım 7.ay aşısı olcak sanırım hebatip b aşısı bu aşıyı yaptıranlar varmı ateş yaparmı şehir dışına çıkmak istiyorum cevap lütfen

her aşının ateş yapabilme özelliği vardır ama hepatit b aşısı aralarında bu etkiyi en az gösteren aşıdır demişti doktorumuz...kızım 2 yaşında bize yalnızca 2.ay aşıları ateş yaptı diğer aşılarda hiç ateş sorunu yoktu..

sağol canım ya ben tam bi paronayak bi anne oldum herşeyden huy kapıyorum anne olmak nasıl bişeymiş anlamadım

endişe etme herkes az çok seninle aynı şeyleri yaşıyor bunu düşün
birde ateş aşısı her zaman daha masum enfeksiyon ateşine göre
sonuçta vücuda verilen bir mikrop var bebeğimiz bununla savaşabiliyorsa bu yetisi var demektir
yanında ateş düşürücü şurup ve fitil aldığın sürece şehir dışına gitmende sakınca olmasa gerek
sağlıklı günler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…