Acillll

ruhu yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
56
12
32
Arkadaşlar sperm testi acil olarak verilmesi gerekiyor. Nerden nasıl hemen sonuca ulaşabiliriz. İlla ürolojiye görünüpte mi alınmalı? Sırf bunun için bir bölüm var mı? Sonuçlarını hemen alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz? Yer Antalya. Eşim çalışıyor akşam saatleri içinde olma şansı var mı

Arkadaşlar sperm testi acil olarak verilmesi gerekiyor. Nerden nasıl hemen sonuca ulaşabiliriz. İlla ürolojiye görünüpte mi alınmalı? Sırf bunun için bir bölüm var mı? Sonuçlarını hemen alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz? Yer Antalya. Eşim çalışıyor akşam saatleri içinde olma şansı var mı
Özelden yapabilirsinz 1 saate cikar

Labaratuarlar var, hemen yapıyorlar saati yok diye biliyorum ama bir kaç gün öncesi ilişki olmamalı

Hangi laboratuarlar acaba özelde mi nerde saatleri çalışma saati…akşam olan var mı acaba
Özel laboratuarlar var, Google yazın gablenlab var mesela İstanbul'da Kadıköy tarafında da bir kaç tane varmış ben amh testi sormuştum akşam 6 kadar var demişlerdi sadece belki saatlerde degisiyordur

X