- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
Kizlar lütfen bi yardımcı olsanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimin 2. Günü yani ayin 30 unda d.k hapı kullanmaya başladım adetim bitti 2. Gununde iliskiye girdim tabi ilacimi icmistim esimde tabi korunuyo ara prezervatifi yıltıldı hamile kalma durumum olmaz heral de dimi
Adetinz kac gun arayla
Kalmazsiniz bence20 siyle 30 u arası oluyorum.ayin 29 unda oldum 3 gün once bitti. 2 gün oncesinde iliski oldu0
D.k hapi kullaniyorum esimin zaten haberi yok da ne bilim yinede icim de kusku varKalmazsiniz bence
Ama arayı tam bilmek gerek
Anladım dedigim gibi tam bi veri olsaydi daha iyi bilinirdi ama hesaplayinca dogurgan gunler cikmiyorD.k hapi kullaniyorum esimin zaten haberi yok da ne bilim yinede icim de kusku var
Ay insallah hamile falan kalmamAnladım dedigim gibi tam bi veri olsaydi daha iyi bilinirdi ama hesaplayinca dogurgan gunler cikmiyor
Hayirlisi olsunAy insallah hamile falan kalmam
Ya esim almis bim den almis heralde geçen ay da yıltilmısti ozaman 24 saat dolmadan ella icmistim. Simdi d.k hapi kullaniyorum tabi esimin bundan haberi yok. Insallah bi hamilelik olmazbu prezervatifin yırtılması şehir efsanesi sanıyordum ama gerçekmiş sanırım.. nasıl ola ki? bim'den mi alıyorsunuz![]()
Yok uzun bi sure 3. Bi bebek dusünmuyorum. 2 çocuk biraz pespese oldu ve sezeryan oldu 3. Gebeli kaldirabilicemi sanmiyorumHayirlisi olsun
Ama kalmazsiniz
Ve bundan sonra daha da bebek istemiyosaniz
Pespese cocuk anne icin zor olur bizde kardesimle pespeyiz ben buyugum 1.5 yas var aradaYok uzun bi sure 3. Bi bebek dusünmuyorum. 2 çocuk biraz pespese oldu ve sezeryan oldu 3. Gebeli kaldirabilicemi sanmiyorum
Aynen cok zor oluyo o yüzden surekli bi korkuyla yasiyorum. Insallah bu ay da hamile kalmamPespese cocuk anne icin zor olur bizde kardesimle pespeyiz ben buyugum 1.5 yas var arada
Anliyorum kac yas var aralarindaAynen cok zor oluyo o yüzden surekli bi korkuyla yasiyorum. Insallah bu ay da hamile kalmam![]()
1.5 yasAnliyorum kac yas var aralarinda
Kucukler mi
Biri 2 bucuk yasinda disari yasini yeni doldurdu1.5 yas