• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardimm

1907__bena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
3
11
38
41
Kızlar bu konu başka bir forumda varsa taşıyın acil yardım istiyorum
8 haftalık hamileyim ve gebelik için kan tahlili verdim kan pihtili.oldugu için tekrar kan aldılar , kan pıhtısı nedendir dedim Dr arada olur diye gecistirdi
Neyse sonucu alıp SSK dan Zeynep kamilden randevu aldım ayın 22.sine verdi 7 gün vardı diye özele gittim
Kese var kalp sesini de duyduk 7 haftalık ama rahimde PİHTİ VAR dedi Dr ne yapacağız dediğimde takip edeceğiz kendiliğinden gider belki.dedi bu pazartesi kontrolum var
Bu arada SSK randevum geldi 8+1 haftalık kalp.atisi tam büyümesi haftasıyla uyumlu ama pıhtı var dedi.zeynep.kamil hastanesi takip edelim dedi kanama olursa düşük olacağını söyledi incelenmesi gerek takip.edelm dedi ve her iki hastanede bir sonraki kontrole attı ilaç iğne kan sulandırıcı vermedi
Ben korkuyorum şimdi pıhtı sorunu yaşayan varmı aranızda
İlk gebeliğin normal ve sıkıntısı yoktu hiç

Pıhtı sorunu yüzünden düşük yaşayan iki yakın arkadaşım var. pıhtı sorunu ciddi bir sorun korkutmak için söylemiyorum. Doğuma yakın bile düşük yaptı kızlardan birisi. En son hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullandı her gün. O şekilde atlattı. Neden kan sulandırıcı vermediklerini anlayamadım.

Back