• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba
Ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusum . 2 doktora( burda da isimleri geçen en iyilerine) ön görüşmeye gittim tanı koydular ancak yğksek ücretler bu işin ticari kaygılarla yapıldığını düşündürdüğü için tedavi olmamaya kendim yenmeye karar verdim. Bu sitede yazılanları okuyarak 1 ay önce 1 kere parmak denedim hemen ardından eşimle denedim zeytinyağı ve emla krem de kullandım. Oldu . Ama sorun şu ki gerçek anlamda bir birleşme değil bu. Yanma ve baskı hissi oluyor denerken ve girdikten sonra hareket edemiyoruz. Bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum o yüzden ilerleme de kaydedemedim
Yani olay sadece penisin girmesi değil o nedenle hala bu işi çözdüm diyemiyorum siz de bu evreden geçtiniz mi yoksa girdikten sonra bir sorun yaşamadınız mı merak ettim
Teşekkürler

Benim de 1,5 yıl oldu burda yazanları denedik sonuç alamadık ayın 27 sine Cerrahpaşa cinsel işlev bozukluklarına randevu aldım gidicez bakalım ne diyecek doktor orası ücretsiz tedavi ediyormuş herkesin gücü yetmez 5bin 10bin verip tedavi olmaya tedavi yöntemleride aynı zaten sizde ücretsiz tedavi yapan yerleri bi araştırın bence

Öneri için teşekkürler umarım siz de en yakın zamanda aşarsınız
Peki sizinle aynı noktadamıyız açıkçası burda yazılanları okumadan hiç giriş de olmuyordu o nedenle kendim de çözebilirime inandım. Gittiğim doktorlar sadece ıkın ve nefes al deseydi girişi çok önce de yapabilirmişim . O nedenle bana bunlar fazla ticarete dökmüşler işi gibi geliyor
Egzersiz nerdeyse hiç gapamıyorum çalıştığım için egzersiz ile ileri geri gibi hareketlerde sonuç alırmıyom onu merak ediyorum

Öneri için teşekkürler umarım siz de en yakın zamanda aşarsınız
Peki sizinle aynı noktadamıyız açıkçası burda yazılanları okumadan hiç giriş de olmuyordu o nedenle kendim de çözebilirime inandım. Gittiğim doktorlar sadece ıkın ve nefes al deseydi girişi çok önce de yapabilirmişim . O nedenle bana bunlar fazla ticarete dökmüşler işi gibi geliyor
Egzersiz nerdeyse hiç gapamıyorum çalıştığım için egzersiz ile ileri geri gibi hareketlerde sonuç alırmıyom onu merak ediyorum
Evet kadınlarda bu durum baya çoğaldığı için herkes ticaret için yapıyor bu işi bnde sırf bu yüzden gitmiyorum özele bu arada biz çok cahildik ilk zamanlar hep yanlış doktora gittik ilk defa bu işle ilgilenen bi doktora gidicez ve aşırı bi engelleme var bnde kasma Vs hiç giriş olmadı kendim yenebileceğime inanmadığım için artık bi doktor dan yardım alıp tedavi olmak istiyorum parmak ergzersizini denedim ama çok yapıp devam edemedim açıkcası

Merhaba
Ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusum . 2 doktora( burda da isimleri geçen en iyilerine) ön görüşmeye gittim tanı koydular ancak yğksek ücretler bu işin ticari kaygılarla yapıldığını düşündürdüğü için tedavi olmamaya kendim yenmeye karar verdim. Bu sitede yazılanları okuyarak 1 ay önce 1 kere parmak denedim hemen ardından eşimle denedim zeytinyağı ve emla krem de kullandım. Oldu . Ama sorun şu ki gerçek anlamda bir birleşme değil bu. Yanma ve baskı hissi oluyor denerken ve girdikten sonra hareket edemiyoruz. Bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum o yüzden ilerleme de kaydedemedim
Yani olay sadece penisin girmesi değil o nedenle hala bu işi çözdüm diyemiyorum siz de bu evreden geçtiniz mi yoksa girdikten sonra bir sorun yaşamadınız mı merak ettim
Teşekkürler
Merhaba
Teşekkürler
meraba canım yani şöyle ki girip cıkma kınusunda acı hissi vardı hatta şuana kadar bile var ama hareket ediyorduk biz . Zeynin yağını kendi vajinana ve eşinin spermine sür hareket edebilirsiniz diye düşünüyorum ve yenmene cok sevindim herkes yener inşallah yani bence bir yıla kadar normal eşin boşalıyor mu içine peki hareket edemiyorsunuz ya o yüzden sordum

meraba canım yani şöyle ki girip cıkma kınusunda acı hissi vardı hatta şuana kadar bile var ama hareket ediyorduk biz . Zeynin yağını kendi vajinana ve eşinin spermine sür hareket edebilirsiniz diye düşünüyorum ve yenmene cok sevindim herkes yener inşallah yani bence bir yıla kadar normal eşin boşalıyor mu içine peki hareket edemiyorsunuz ya o yüzden sordum
Yok maalesef ne o ne ben zevk adına bişi yapamadığımız için imkansız boşalma bir de farklı bi pozisyonda da giriş yapamıyoruz . Bildipin spor yapıyo gibi yapıyoruz:) nefes al yavasça ilerle ıkın şeklinde . Ama nasıl normalleşecek bilmiyorum

Yok maalesef ne o ne ben zevk adına bişi yapamadığımız için imkansız boşalma bir de farklı bi pozisyonda da giriş yapamıyoruz . Bildipin spor yapıyo gibi yapıyoruz:) nefes al yavasça ilerle ıkın şeklinde . Ama nasıl normalleşecek bilmiyorum
Normalleşir inşallah yaaa dua et cok dua et bide bu işler süreklilik kazanınca normale döner inşallah sizinkide öyle olur :(

Arkadaşlar ben bugun Cerrahpaşa Tıp Fakültesi cinsel işlev bozukluklarına gittim 1 ay önceden randevu almıştım ve zor bekledim bu zamana kadar ücretsiz tedavi olanlar vardı burdada eşimle gittik doktor yerinde yoktu neyse bi yarım saat onu bekledik geldi yanında bikaç genç stajyer doktor vardı ve birine ismimi söyletip çağırdı herkesin içinde bu hastalığı açık açık söyleyip artık ücretsiz tedavi olmadığını aşağıda bi bayanla görüşmemizi söyledi gittik o kadınla da görüştük bize seans başı 150 lira bi ücret ödemeyi kabul edersek doktorun bizimle konuşacağını söyledi sonuç saçmasapan bi doktor ve yine hüsran benim randevum var ben 1 ay beklemişim ve 5 dakika bile adam akıllı benimle konuşma tedavi nasıl olcak anlatma nasıl bi doktor zaten bilmiyorum etmiyorum git parayı öde gel ne bi açıklama ne bişey böyle saçmalık olabilirmi bu arada doktorun adı şenol turan..

Bence doktordan ziyade kendin yenmeye çalışabilirsin bende senin ile aynı durumda idim ve yendim cok şükür şuan cok iyiyim herkese nasip etsin Allah kitap aldık doktor doktor gezdik para döktük boş Can'ım boş
Nasıl yendiniz 2, 5 yıllık evliyim ilk gece oldu daha yapamıyorum doktora gittik parmak egzersizleri yaptim ama penisi vajinaya sokamıyorum bana yardımcı olurmusunuz

Vallah Can'ım 5 yada 6 kez aynı şeyi denedik 6. Kezde artık tam içime alabiliyordum başını bile almaya razı iken hepsini alabildim cok şükür sizde yapın emin ol faydası var zeytin yağı zararlı diyene de inanma hiçbir zararını görmedin Zaten bir süre sonra bıraktım onuda vajina kuru diye kullandım bir ay oda geçti şükür yapabilirsin sen de inanıyorum
Kayganlaştırıcı jel kullanıyorum ama başını sokamıyorum ki direk kasıyorum çok zor ve imkansız geliyor bana :KK43:

Bende gittim kadın doğuma psikiyatriye ama olmadı hala vajinismusum hergun dua ediyorum Rabbime benim durumumda olan tüm kişilere yardım et diye parmak egzersizlerini falanda yapiyorm a penisi alamıyorum zamanında canım çok yanacak çok kan akıyor diye çok korkuttular beni inşallah hepimiz yeneriz bu rahatsızlığı

Back