Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canım bana yazdığı ilaçlar bana çok iyi geldi 5 ay öncesinde ağır bir ameliyat olmuştum aylarca yattım tam düzeldim başka bir ameliyat olmam gerektiğini öğrendim ve bu ameliyattan o kadar çok korkuyordum ki çok kötü oldum yemeden içmeden kesildim uyuyamıyordum vücudum kasılıyordu aklıma geldikçe ağlıyordum bağıra bağıra kimse sakinleştiremiyordu ve daha bir sürü şey yani çok güçlü bir kadın olmama rağmen bunu yenemiyordum hayata küsmüştüm resmen verdiği ilaçlarla çok iyiyim şuan artık o kadar korkmuyorum ve kendimi tamamen toparladığımda ameliyatı olacağım Allah’ın izni ile
Bence once bir noroloji bolumune goturmelisiniz.Yakin bir tanidigimin basina geldi benzer hal hareketler ve beyninde 4,5cm tumor tespit edildi.Oncesinde unutkanlik dengesizlik olmak uzere bir cok belirti vermisti ama kimse anlayamadi.
Bence once bir noroloji bolumune goturmelisiniz.Yakin bir tanidigimin basina geldi benzer hal hareketler ve beyninde 4,5cm tumor tespit edildi.Oncesinde unutkanlik dengesizlik olmak uzere bir cok belirti vermisti ama kimse anlayamadi.