Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YEngem birden kötü oldu akil ve ruh sagligi ile ilgili acil bilen var mi oneri bekliyorum
bozyaka devlet hastanesinde psikiyatri bölümünün başkanı mı varmış ne varmış. o çok iyiymiş. giden yakınlarım oldu, psikolog bir arkadaşım da var o da öneriyo.
Krizler gecirio.once kimseyi hatirlamadi.sonra hatirladi kocasiyla yengesinin evlendigini abisini oldureceklerini soyluyor.uyumuyor yemek yemiyor.sadece aşırı konusuyor.olan olayida olmayan olaylarida sayikliyor.cok sevdigi yengesine düşmanımsin dio öldurcek gibi bakiyor.Nolduki yengene psikatris ariyosun
Böyle rahatsızlıklar aniden gelişmez. Bir anda mı oldu bu durum? Bir anda olduysa takip edin gerçek olmayabilir. Günahına girmek istemem amaKrizler gecirio.once kimseyi hatirlamadi.sonra hatirladi kocasiyla yengesinin evlendigini abisini oldureceklerini soyluyor.uyumuyor yemek yemiyor.sadece aşırı konusuyor.olan olayida olmayan olaylarida sayikliyor.cok sevdigi yengesine düşmanımsin dio öldurcek gibi bakiyor.
Nasil memnun musunuzHakan Coşkunol![]()
Yok bizde bianda olduguna inanmiyoruz son zamanlar cok tuaf davraniyordu hatta biz dedik hamile mi acaba agrasif bi dengesizce konusmalar falan alinganlik kimsem yok demesi falan filanBöyle rahatsızlıklar aniden gelişmez. Bir anda mı oldu bu durum? Bir anda olduysa takip edin gerçek olmayabilir. Günahına girmek istemem ama![]()
Geçmiş olsun merak ettim kaç yaşındaYok bizde bianda olduguna inanmiyoruz son zamanlar cok tuaf davraniyordu hatta biz dedik hamile mi acaba agrasif bi dengesizce konusmalar falan alinganlik kimsem yok demesi falan filan
Evet çok memnunum hem Ege üniversitesinde hem de özeli var benim durumum biraz ağırdı ben özeline gittim tabi. Ama uyuyamıyordum birşey yiyip içemiyordum sürekli korkuyordum falanNasil memnun musunuz
32 yasinda 4 cocugu var.sag olun dua edinGeçmiş olsun merak ettim kaç yaşında
Neden böyle oldu acaba
Hepimizin başına gelebilir demekki
Peki sizce muane yeri mi yoksa hastane miEvet çok memnunum hem Ege üniversitesinde hem de özeli var benim durumum biraz ağırdı ben özeline gittim tabi. Ama uyuyamıyordum birşey yiyip içemiyordum sürekli korkuyordum falan
Yani maddi durumunuz varsa özel muayenehanesi kesinliklePeki sizce muane yeri mi yoksa hastane mi
Muane ne kadarYani maddi durumunuz varsa özel muayenehanesi kesinlikle
600 canımMuane ne kadar
600 canım
Evet öyle ama iyi bir profesördür kendisi ve çok iyi dinler ona göre be yapılacağına karar verirCokmus yaaa