• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık acillll... hamilelik testi silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

reyhan789

Allah var, gam yok....
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
28
6
16
30
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı hamilemi yim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-10-04 at 19.46.10.jpeg
    WhatsApp Image 2017-10-04 at 19.46.10.jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 288
Yeni herhalde bizdede nasip olsun inşallah hayırlı olsun

adetime 6 gün var kan tahlili yaptırdım ama beta 0.17 hiç bişey anlamadım çok şaşkınım...

evet yenii yaptırdım canım kan tahlilinin yanlış olabilme ihtimali var mıdır

Benim de adetime 3-4 gun vardi iki test yaptim ikisi de silik cizgi cikti. Kan degerim de dusuktu. Ertesi gun yine gittim eger artis olursa hamilesindir dediler ve artmisti. Guzel haberlerini bekliyoruz

Benim de adetime 3-4 gun vardi iki test yaptim ikisi de silik cizgi cikti. Kan degerim de dusuktu. Ertesi gun yine gittim eger artis olursa hamilesindir dediler ve artmisti. Guzel haberlerini bekliyoruz
sizin kan değeriniz kaçtı

canım benim adetime 6 gün varken böyle çıkmıştı ertesi gün sabah ki idrarımla yeniledim silik çizgi daha koyulaşmıştı
aynı gün kan verdim 29 çıktı
bence idrar testini yenile eğer çizginin koyuluğu artıyorsa tekrar bi kan ver
ben sonra adet günümde tekrar test yaptırdım 400e çıktı

canım benim adetime 6 gün varken böyle çıkmıştı ertesi gün sabah ki idrarımla yeniledim silik çizgi daha koyulaşmıştı
aynı gün kan verdim 29 çıktı
bence idrar testini yenile eğer çizginin koyuluğu artıyorsa tekrar bi kan ver
ben sonra adet günümde tekrar test yaptırdım 400e çıktı
Kaç günde bir adrt oluyosun canım birde 6 gün varken öğrenmişsin yumurtlamadan kaç gün sonra oldu yani?

Kaç günde bir adrt oluyosun canım birde 6 gün varken öğrenmişsin yumurtlamadan kaç gün sonra oldu yani?
canım kullandığım ilaçtan dolayı bilmiyorum aslında klomen ve dubhaston bu ilaçlarla ilk ay 30. gün sonra gelmişti ben 2 kan testi için o yüzden yine 30. gün gittim ne zaman yumurtladım bilmiyorum ilaçlar yüzünden sanırım ovulasyon testleri yanlış çıkıyordu

canım kullandığım ilaçtan dolayı bilmiyorum aslında klomen ve dubhaston bu ilaçlarla ilk ay 30. gün sonra gelmişti ben 2 kan testi için o yüzden yine 30. gün gittim ne zaman yumurtladım bilmiyorum ilaçlar yüzünden sanırım ovulasyon testleri yanlış çıkıyordu
Anladım canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Çatlatma iğnesi ile ovulasyon testini birlikte mi kullandınız?

Back