• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri acillll gelinlik modelleri ve yoruma ihtiyacım var

ya ben üst kısmında çok kararsız oldum güprlü uzun kollu mu askılı mı karar veremedm straplez istiyorum düşermi bilemiyorum aklım karısık işte.. yarın izin günüm düşünüyorum açıkcası gidip bakmayı gelinlikçilere yoksa çuval giycem yani :(

üst kısmında bende cok kararsızdım .. ama bu tarz bır ust olmasında karar verdım ve netim :)) cünkü straplez oldugu vakıt goruntu olarak bı gelini ifade etmiyor ayrıca nasıl oynıcaksın zor bence .. ama tercih senin tabi.. birde giyinip üstünde bakmayınca da olmıcak gibi bence :))

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. İnşallah sen de aradığını bulursun. Eğer hazır almayacaksan moda evinin referansları çok önemli. Bir de ne istediğinden emin ol, terzilere bırakma. Ne kadar net olursan o kadar iyi...

tamam :)) senin dediğin moda evine de mutlaka gidip bakıcam :)) terzilerede bırakmıcammmm :)) tşk ederim ya .. iyi oldu burası .. :)) vaakıt buldukca yazısalım kızlarrr :)))

Gelinlik çok hosmus..benim sormak istediğim bir sey var.internetten begenilen modeli diktirmeye karar vermeden once ustumuzde gormek gibi bir sansimiz olmuyor buyuk ihtimalle,benim merak ettiğim ya begenmezsek ustumuzdeki duruşunu belki vücut seklimize uygun olmaz,bu durumda yeniden başka bi gelinlik modeli mi seçiliyor,ben de internetten beğendim ama cesaret edemiyorumm

Gelinlik için tavsiye edebileceğim bir yer yok maalesef ama en azından tavsiye etmeyeceğim bir yer var.:KK62: Aman ha uzak durun Ankara Kızılay AND Çarşısındaki Işıltı Gelinlik'ten!.. Biz gittik, sipariş esnasında "şu kalitede ürün kullanacaz, şöyle yapacaz, hiç merak etmeyin" deyip not almalarına rağmen hem dediklerinden daha düşük kalitede ürün kullandılar, hem de aynı şeyleri defalarca uyarmamıza rağmen farklı şekilde yaptılar. Tavsiye edebileceğim bir yer yok ama Işıltı'dan uzak durmanızı söyleyebilirim. Bizim gibi sizler de sorun yaşamayın en mutlu gününüzde. Selamlar...

Back