Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinlik modeli ve ankaradaki hangi gelinlik moda evlerini tavsiye edersiniz acil yardım kızlarrr benim beğendiğim gelinlik bu bunu diktirmek istiyorum.Eki Görüntüle 1035728
Ankara'da Dai gelinliği tavsiye ederim.
Mrb cnm bende buna benzer prenses gelinlik var isterseenn diktirmene gerek kalmaz
Eki Görüntüle 1035762 Eki Görüntüle 1035761 Eki Görüntüle 1035763
tesekkur ederim :)) ama ben diktirmekte ısrarlıyım :))
gelinlik modeli ve ankaradaki hangi gelinlik moda evlerini tavsiye edersiniz acil yardım kızlarrr benim beğendiğim gelinlik bu bunu diktirmek istiyorum.Eki Görüntüle 1035728
hay agzına ay pardon konuyu acan ellerine sağlık :) bende bu konuda müzdaribim :) bu arada gelinlikte çok güzelmiş ama kabarık değil dimi yani fazla değil
tamam yorumlarını bekliyorum diktiriyorsun değilmi ? fiyat anlaştınızmı ? yani ne kadar acabaBen Ankara'da güler-cer modaevine gelinlik diktiriyorum, çalışanları çok güler yüzlü. 3 Nisan'da provam var bakalım o zaman daha iyi yorum yaparım sanırım.
tamam yorumlarını bekliyorum diktiriyorsun değilmi ? fiyat anlaştınızmı ? yani ne kadar acaba
güzel bir model zariffff
Gelinliğin alti çok hoş ustu çok kotu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anlaştık. 3500'e dikiliyor gelinliğim. Fiyat pahalı çünkü ben orjinal Fransız dantelinden istedim ve etek uçları falan hep dantelli olacak. Size kumaşları gösteriyorlar ve siz kumaşı beğendikten sonra fiyat çıkarıyorlar. Çalışanları çok güler yüzlü bir de nazımın geçeceğini hissettim. Beğenmediğim bi şey olursa rahatlıkla dile getirebileceğim bir yer. Bakalım 3 nisanı bekliyorum, her şey belli olur o zaman.
anladım.. ama bana 3500 biraz fazla kacar ama gelip bi bakmak ve fiyat almak gerek :)) bu hafta fiyaz arstırmaya baslayacagım inşallah.. sabırsızlıkla da senın yorumlarını bekleyecegim.. umarım cok guzel olucaksın :)) gormedım ama gelinlik herkese cok yakısır inşallah sağlıkla huzurla gıyersın :)
evett yaa cok zor bi iş sen de arastırıyorsundur herhalde ..işte burdan bakalım diyorum bende :) cok fazla kabarık değil.. gayet orta hallice bence :))
ya ben üst kısmında çok kararsız oldum güprlü uzun kollu mu askılı mı karar veremedm straplez istiyorum düşermi bilemiyorum aklım karısık işte.. yarın izin günüm düşünüyorum açıkcası gidip bakmayı gelinlikçilere yoksa çuval giycem yani
Straplez olcaksada bu şekildeki gbi olmasin ne biliyim bu gelinliğin alto çok hosda ustu hoş durmuyor.gupur dantel olursa da harika olur aslında.yani.kollu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.