acillll cevap lütfennnn...

onuseviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
1.436
10
arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim normal çıktı.eşim sperm testi yaptırdı.103.000.000 sperm sayısı çıtı .%60 ı hareketli.daha doğrusu doktor ondada herşeyin normal olduğunu söyledi.neyse ben bugün yumurtlamamdada sorun olmadığını öğrendim.aranızda benim durumumda sorunsuz olupta bebek sahibi olamayan varmı acaba.lütfen acil cevap yazın.şimdiden teşekkürler.:a015:

var canım hemde çok var senin gibi benim gibi stresten kurtula bilsek belki olacak ama olmuyor işte
vakti ve zamanı var allahım bizlere nezaman nasip ederse ozaman olacak
inşallah birgün bizlerde bebişlerimize kavuşuruz canım bol şanşlar

evet var malesef.pisikolojik olabilir birde yumurtanın durumu ay ayı tutmuyor.bir ay yumurtlama olurken bir ay yumurtlama olamayabiliyor.yada yumurta oluşup hatta çatlama bile gerçekleştikten sonraki aşamalarda rahim içi müsait olmaya biliyormuş.tutunamamış gelişememiş yada döllenme sonunda rahimde uygun ortam oluşamadığından orada kendini tüketmiş de olabiliyormuş. aynı sorun bende de vardı doktor böyle bir açıklama yaptı bana.ama inşallah en kısa zamanda olur yaaa...

bizdede hiç bir sorun yoktu, HSG yapıldı kanallar açıktı eşimin sperm sayısı normaldı benim tüm testlerim çok iyidi. Taaaki nihayet bir doktorun aklına laporoskopi ve histeroskopi yapmak gelene kadar. HSG de açık görünen kanallarım evet açıkmış ama okadar darmışki spermlere geçiş vermiyormuş. Dolayısıyla bu ay Tüp bebek yaptırdık. Bakalım artık hayırlısı...Allah yardımcın olsun

onuseviyorum aynı durumdayız eşiminde benimde herşeyim cok normal hatta benim üzerimde onun üzerindede kan dahil olmak üzere onlarca test yapıldı hic problem cıkmadı ama 1.5 yıldır korunmamaıza ragmen cocugumuz olmuyor gecen ay ilk aşılamam yapıldı ve tuttu ama 3 haftalıkken düştü bebegim.normal yolla olmuyorsa aşılamada şansın cok yüksek canım

onuseviyorum; inşallah hepimizin olur. sen kendini hiç sıkma şekercim.hepimiz aynı durumdayız ve tek bir amaç için uğraşıyoruz .allah uğraşlarımızı görüp yardım ve nasip eder inşallah.

arkadaşlar bildiğim kadarı ile herşey normal olsada bazen yumurta ve sperm birbirine allerji yapıyor ve bşr araya gelmiyormuş...nedeni bilinmeyen infertilite olan çok kişi var..

Canim Bende Senin Gibiydim Bütün Testler Normaldi. 2 Yillik Evliydik Ama Bi Türlü Olmuyorsu çok Stres Yapmiştim Her Ay Bununla Yaşiyorsum . Ama Vazgiçtim Sonra Olursa Olmazsa Da Allhtan Dedim Ve Hayatima Devam Ettim. Ve Tabi Kendimi Bu Konuda Rahat Biraktim. Ve Hiç Bi şey Uygulamadan şuan 6 Aylik Hamileyim Stres çok önemli Rahat Birak Kendini Ve Evet Bi çoçuk çok önemli Insan Hayatinda Ama Olmazsa Da Dünyanin Sonu Değil Olmayabilirdi Ama Bu Nuda Kabullenmek Lazim Hayati Kendimize Zehir Etmenin Bi Anlami Yok Olucak Sa Olur Olmayacaksada Napsak Nafile Kendini Rahat Birak Bol Bol Dua Et Allah Yardimcin Olsun

saol canım.içimi rahatlattın.allah yavrunu sana bağışlasın.darısı başıma inşallah...aminyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…