AnahhhYaptığım ovulasyon testi markası laboquıck hep iki çizgi çıktıydı ama bu sefer enteresan bir şekilde tek çizgi çıktı ilginç olanı C ile T nin ortasında çizgi ne oluyor bu yaşayanlar var mı bu durumu yani şaşırdım hangisine yormalıyım ?? Yumurtlama var mı yok mu bilemedim???lütfen yardımcı olabilir misiniz???
A, kayarmismi ici?,ilk kez duydum boyle kullanmadim da hic.İçi kaymış olabilir cnm aç bak içini
Maalesef oluyo bazen cnm benim gebelik testinde başıma 2 kez geldi c ortada kalıyor ozamanA, kayarmismi ici?,ilk kez duydum boyle kullanmadim da hic.cizgi gizlide kalir sanirim icerde o zaman.
Çok haklısınAnahhhilk defa Boyle test sonucu gordum.testlerde bizim gibi sasirdi galiba artik ☹
Bana denk gelseydi bu test bozuk ,gecersiz der atardim. Sayen de bisey daha ogrendim. Tesekkur ederimMaalesef oluyo bazen cnm benim gebelik testinde başıma 2 kez geldi c ortada kalıyor ozaman
Rica ederim cnm bakalım daha neler öğrencez birbirimizdenBana denk gelseydi bu test bozuk ,gecersiz der atardim. Sayen de bisey daha ogrendim. Tesekkur ederim
Test bozuk olabilir canımYaptığım ovulasyon testi markası laboquıck hep iki çizgi çıktıydı ama bu sefer enteresan bir şekilde tek çizgi çıktı ilginç olanı C ile T nin ortasında çizgi ne oluyor bu yaşayanlar var mı bu durumu yani şaşırdım hangisine yormalıyım ?? Yumurtlama var mı yok mu bilemedim???lütfen yardımcı olabilir misiniz???
Aynen öyleymiş kaymış içi çok teşekkür ederimİçi kaymış olabilir cnm aç bak içini
Rica ederim cnmAynen öyleymiş kaymış içi çok teşekkür ederim
Valla da kaymis hmde pikAynen öyleymiş kaymış içi çok teşekkür ederim
Pik oldugunda mı ilişki olmalı?Valla da kaymis hmde pik
Evet pik zamanını ve T silikleştiğinde de çatlama gerçekleştiği için yine O günü değerlendirmek gerekiyor.Pik oldugunda mı ilişki olmalı?
Evet pik zamanını ve T silikleştiğinde de çatlama gerçekleştiği için yine O günü değerlendirmek gerekiyor.
Evet pik zamanını ve T silikleştiğinde de çatlama gerçekleştiği için yine O günü değerlendirmek gerekiyor.
Çok teşekkür ederim hızlı cevabınız içinEvet pik zamanını ve T silikleştiğinde de çatlama gerçekleştiği için yine O günü değerlendirmek gerekiyor.
Pikden 1gun once de olur. Catlatma olunca icerde dolleyecek yumurta lar hazirda bekler.illaki pik gunu sart degil demisti dr .ozellikle arayip sordum.pik gununu degerlendiremiyorsan da 1gun sonra sini mumkun oldukca erken, geceyi beklemeden degerlendir catlayan yumurta 24 saat yasar demisti.Pik oldugunda mı ilişki olmalı?
Çok teşekkür ederim detaylı cevabınız için. Sanırım dediğiniz gibi çatladıktan sonra 24 saate kadar en değerlendirilebilir zamanlar. Biz en yüksek ihtimal olan günleri değerlendirelim de gerisi rabbim nasip ederse diyelimPikden 1gun once de olur. Catlatma olunca icerde dolleyecek yumurta lar hazirda bekler.illaki pik gunu sart degil demisti dr .ozellikle arayip sordum.pik gununu degerlendiremiyorsan da 1gun sonra sini mumkun oldukca erken, geceyi beklemeden degerlendir catlayan yumurta 24 saat yasar demisti.
Rica ederim kuzum.pikden 1gun once iliski olursa Yumurtayi dolleyecek sperm hazir da bekler yazacaktim orda bi kucuk yanlis olmus.simdi farkettim. Rabbim bu ay hamile kalmayi nasip etsinÇok teşekkür ederim detaylı cevabınız için. Sanırım dediğiniz gibi çatladıktan sonra 24 saate kadar en değerlendirilebilir zamanlar. Biz en yüksek ihtimal olan günleri değerlendirelim de gerisi rabbim nasip ederse diyelim
Ah amin dileyen herkese inşallah Allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin.Rica ederim kuzum.pikden 1gun once iliski olursa Yumurtayi dolleyecek sperm hazir da bekler yazacaktim orda bi kucuk yanlis olmus.simdi farkettim. Rabbim bu ay hamile kalmayi nasip etsin