Acillll bi bakın kizlarr

Canim eğer hamilelik gibi bir durumun yoksa suan ,kanamanin neden kaynaklandiğini tüplerin normal mi yapisikmi olabileceğini gösteren ilaçli alttan bakilan bir film anestezili olmasini acidan dolayi iste öyle birşey olursa .
Siz daha önce anestezi almadan çektirdiniz mi? Acıyan birşey değil ki sorun yoksa kesinlikle hissettiğin birşey de yok, burdan okuduklarımla korkarak çektirdim gram ağrı sancı yoktu. Boşuna 2 günü kendime zehir etmişim.

Anladım canım ben vajinismus vakası yaşadım alttan baktiramam şuan sanırım normal bi sekilde

Canim eğer hamilelik gibi bir durumun yoksa suan ,kanamanin neden kaynaklandiğini tüplerin normal mi yapisikmi olabileceğini gösteren ilaçli alttan bakilan bir film anestezili olmasini acidan dolayi iste öyle birşey olursa .
Anladım canım çok sağol

Dr A gidene kadar kafanı meşgul etme canım araştırma bence daha da stres olursun Allah korusun kanaman artar

Çektirdim abartisiz 10günde ağri çektim herkeste ayni sorun olmayabilir belki bana ağir geldi.

Anladım canım ben vajinismus vakası yaşadım alttan baktiramam şuan sanırım normal bi sekilde
Pardon o zaman ben acı için anestezi önerdiğini sandım. Sizin durum farklıymış ama şimdi kanama için gidince de Alttan ultrasonla bakacak. Gebeliğimin başında kanamam olduğunda öyle bakıldı, Bebek küçük olduğu için üstten görünmeyeceğini söyledi. Bir deneyin yine de

Annem bize 3 aylık hamileyken öğrenmiş çünkü 3 ay düzenli regl olmuş ikiziz bide oluyo bazı kadınlarda :)
Töbe estağfurullah olmasın öyle bişey bende.
Diyerekten acayip tırstım.
Kendimi niye araya soktuysam şimdi.
Hebehubele inşallah kötü bir durum yoktur,çok geçmiş olsun.

Aynen sizin o kadar acı çekmeniz normal olmayan kısmı. Adı zaten acısız rahim filmi, bir sorun mu vardı?
Sorun regli harici kan bosalmasiydi ama tüpler falan açik temiz çikti sorun anlaşilmadi ilac verdiler enfeksiyon kapmamak için sadece .Bende çok araştirdim kimi sizin gibi hiç acisiz atlatmis kimi cok ağrili biz dayaniksiz ciktik sanirim . :)

Ya benden önce forumdan arkadaşta yaptırdı önce o araştırdı çok ağrı oluyor dedikleri için o anestezi istedi, ama sonrasında ağrım ve kanamam oldu bir kaç gün dedi, benden hemen önce de ablam yaptırdı hiç ağrı hissetmedim deyince bende normal yaptırdım. Hatta bana antibiyotik vermemişlerdi, burdan okuduğumuzda vermişler genelde, sordum bana niye vermediniz diye gerek yokmuş, Kanama ağrı falan hiçbirşey olmadı, o yüzden acaba rahimde yara olanlar falan mı acı çekiyor dedim :)
Dayanmayla ilgili değildir ya normalde canım çok kıymetli

Bende aci eşiğim çok yüksek diye bilirdim bende anlam veremedim acimasina falan bi daha tövbe dedim çiktiktan sonra başinda mi dönmedi ben tek gitmistim bide resmen bankda oturup kaldim bi süre ağlamadm desem içten içe yalan olur . Ama herkes bir değil yine burdan söyleyimde kimse korkmasin benim yüzümden bir ihtimal herkes aci ağri çekmeyebilir.

Eşimle gitmiştim ordan alışveriş merkezine gidip gezdik :) Yok ya hiçbir yan etkisini yaşamadım o yüzden sinir oldum kendime acayip panik yapmıştım, bir ara bacağım titredi masada İğneden falan da ödüm kopar aşı yapılana kadar kırk defa o iğnenin girdiğini hissederim ama yapılınca acımaz çektiğim stresle kalırım. Cinsim ya
Konu sahibi bize de yaz doktordan gelince sonucu.

Canım ne yaptın sonuç ne çıktı kanama neyden kaynaklaniyormus

Canım ne yaptın sonuç ne çıktı kanama neyden kaynaklaniyormus
Canım kan testi yaptılar ilgilenmediler doğar düğün devam ediyor hala napacagimi bilemedim acaba normal regl mi oldum diye düşündüm kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…