- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini :))Kızlar çıktım kan vermeye sağlık Ocagı taşınmış yeni adresini arıyoruz :)))
hahjahanapayım valla canım sabah akşam soğan suyu içiyorum. benim için hava hoş ta.. eşime gına geldi soğan kokusundan
bi 10 gün korunacaktım sözde, onu bile yapmıyorum. soğan bitince civanperçemi içicem, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. kimyasal gebelik geçirenlere tavsiye ediyor zaten. bakalım sonuç alacak mıyım.. sen ne durumdasın?
yani ben de bebek düşüncesinden ziyade korunmak zor geliyo eşim sevmiyo biraz ondan öyle oldu.hahjahakız bndemi içsem dedimde cesaret edemedim kokcak die. bende bişy olduu yok takmıyorm bu ay koruncaz dedim ama kaçamaklar oldu arada bakalım ya kasmıyoru arrtk
valla geçen ay benmde beta hcg 142 ye kdr cıktı biliyosun. ikimizde sevinemedikk cnkü doktorlar hamlesin demiyo tekrr görelim dio. zaten testi tekrarladm 152 olmuştu bidahada yapmadm kimyasaldır muhtemelen dedim bıraktm. snra dedm bu ay bi kendine gelsn vuct kimysal olan değer sıfırlansın dedim. ama eşim cok istediği için arada kaçamaklar oldu. bakalım ya hepimiz için hayrlısı. biz bebek konusunu şuan konuşmuyorz sadece dün komşunun kızını sevdk biraz beraber bende eve çıkarkend dedm bizimde olsaya dedim dediki öyle dion gece olunca vazgeçionyani ben de bebek düşüncesinden ziyade korunmak zor geliyo eşim sevmiyo biraz ondan öyle oldu.
Soğan da napim biraz sabretsin. Onun da hiç umrunda değil. Aslında kendi de istiyo çocuk ama sanki umrunda değilmiş gibi davranıyo. hiç konuşmuyo, mesela o bebek düştü ya hiç bişi demiyo. Mesela ilk gün deidm hamileymişim ama düşük te olabilirmiş dedim. Hiç bir tepki vermedi. Sizin ilişkiniz nasıl?
İçilir bence. Kendin mi karar verdin içmeye. Pıhtılaşma mı var.Canım alakasız olucak ama şey sormak istiyorum sana progestan la kan sulandırıcı coraspin aynı anda kullanılırmı sabah coraspin gece yatmadan öncede progestan icicem de
Maşallah güzel artmış.Kızlar 55 çıktı bthcg :))
Çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)Kızlar 55 çıktı bthcg :))
Hayırlı olsun canım. Darısı başımızaKızlar 55 çıktı bthcg :))
Doktor verdi hayır pıhtılaşma yok önlem amaclı verdi ikisi aynı anda kullanılırmı diye soramadım birsürü hasta vardı önümde tamam dedim çıktım bendeİçilir bence. Kendin mi karar verdin içmeye. Pıhtılaşma mı var.
Ayyyy hayırlııı olsuuuun :)) cok mutlu oldum :))Kızlar 55 çıktı bthcg :))
Çok sağol canım bende çok mutluyum Hamissin sanırımAyyyy hayırlııı olsuuuun :)) cok mutlu oldum :))
Evet canım bende yeni hamiş sayılırım 1.5 aylık olduk :)Çok sağol canım bende çok mutluyum Hamissin sanırım
yani ben de şaştım kaldım sana. hadi benimki pat diye düşmüştü de... Neyse ya umutlar bu aya inş. Ben tekrar gidip baktırcam sıfırlanmış mı diye.. doktora gelmesem olmaz mı dedim. olmaz gel bi görelim sıfırlandığını dedi. prş 10 gün olacak. ya yarın ya da haftaya gidip kan vericem. Bu sefer de sıfırı görmek içinvalla geçen ay benmde beta hcg 142 ye kdr cıktı biliyosun. ikimizde sevinemedikk cnkü doktorlar hamlesin demiyo tekrr görelim dio. zaten testi tekrarladm 152 olmuştu bidahada yapmadm kimyasaldır muhtemelen dedim bıraktm. snra dedm bu ay bi kendine gelsn vuct kimysal olan değer sıfırlansın dedim. ama eşim cok istediği için arada kaçamaklar oldu. bakalım ya hepimiz için hayrlısı. biz bebek konusunu şuan konuşmuyorz sadece dün komşunun kızını sevdk biraz beraber bende eve çıkarkend dedm bizimde olsaya dedim dediki öyle dion gece olunca vazgeçionsitemli biraz şuan o
hayırlı olsun canım.. artışların katlana katlana gitsin inşKızlar 55 çıktı bthcg :))
Ayyy çok guzelll canımmmEvet canım bende yeni hamiş sayılırım 1.5 aylık olduk :)
Sanmıyorum bişey olacağını. Kullan bence.Doktor verdi hayır pıhtılaşma yok önlem amaclı verdi ikisi aynı anda kullanılırmı diye soramadım birsürü hasta vardı önümde tamam dedim çıktım bende
bende bi baktırsam iyi olcak aslnda :) olmazsa yarın bi baktırayım. haftaya kan verirsen yeni çalışmalarla karışmasın kız korundunuzmuki bu ayyani ben de şaştım kaldım sana. hadi benimki pat diye düşmüştü de... Neyse ya umutlar bu aya inş. Ben tekrar gidip baktırcam sıfırlanmış mı diye.. doktora gelmesem olmaz mı dedim. olmaz gel bi görelim sıfırlandığını dedi. prş 10 gün olacak. ya yarın ya da haftaya gidip kan vericem. Bu sefer de sıfırı görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?