• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi

ladyy6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
döngümün 11-12. günlerindeyim çok fazla akıntım var dün korunmasız ilişki oldu bebek istiyoruz ovulasyon testi yapayım dedim bugün sabah ve akşam bu şekilde çıktı bu pozitif mi tam pik mi anlayamadım çok alıntım var eğer hala negatifse bu testler yarınımı beklemeliyim

Eklentiler

• IMG_9362.webp
    IMG_9362.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 32
Aynı testten bende aldım birkaç güne gelecek başlayacağım. Bence bunlar pik değil canım daha koyu olması lazım

Eklentiler

• IMG_9365.webp
    IMG_9365.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 25
En altta ki koyu gibi bende denemedim daha ama yorumlarda hep koyu olması lazım deniyor

Koyulaşıyor canım yarın pik olur büyük ihtimalle kaçırmayın bu günleri

inşallah

inşallaj ya bugün ilişki olmadı kaçırdım mı acaba diye korktum ama yarında hala şansım vardır o zaman
Evet ama sadece testlere odaklanmamanı öneririm 2 günde bir ilişki daha garanti çünkü bazen 2 kere yumurtlama oluyor bence en garantisi reglden sonra 2 günde bir ilişki

Pik olan gün ertesi gün ve diğer gün diyor çoğusu. Yani 3 gün önemli demek ki. Kaçırmış sayılmazsın arkadaşım yarın yine yap test

Pik olan gün ertesi gün ve diğer gün diyor çoğusu. Yani 3 gün önemli demek ki. Kaçırmış sayılmazsın arkadaşım yarın yine yap test
sağol canım yapacağım yarında hakkımızda hayırlısı artıkk

Back
X