Gebeliğe Hazırlık Acilllk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bi baktırsam iyi olcak aslnda :) olmazsa yarın bi baktırayım. haftaya kan verirsen yeni çalışmalarla karışmasın kız korundunuzmuki bu ay :KK70:
işte ben de o sebeple bugün gideyim diyorum sağlık ocağına. Korunmadık ama şuan tam yumurtlama günlerindeyim yani olsa da çıkmaz. Bir de bu ay ben gecikme bekliyorum. Geçen ay 18 günde adet oldum gibi bişi oldu. Bu ay 28 günü aşabilirim doğal olarak

işte ben de o sebeple bugün gideyim diyorum sağlık ocağına. Korunmadık ama şuan tam yumurtlama günlerindeyim yani olsa da çıkmaz. Bir de bu ay ben gecikme bekliyorum. Geçen ay 18 günde adet oldum gibi bişi oldu. Bu ay 28 günü aşabilirim doğal olarak
hımmmmm bnde 152 den snra hiç gidip baktrmadm aslnda baktrmam gerek. sıfırlanmışmı bakalım. bu ay hiç kasmadm bebek için ilişki olmadı canmz istedkçe oldu günleri flnda taip etmedm bakalım nolcak :D :D sende baktr bakalım kaç oldu değerin en son değer kaçtıki

hımmmmm bnde 152 den snra hiç gidip baktrmadm aslnda baktrmam gerek. sıfırlanmışmı bakalım. bu ay hiç kasmadm bebek için ilişki olmadı canmz istedkçe oldu günleri flnda taip etmedm bakalım nolcak :KK70: :KK70: sende baktr bakalım kaç oldu değerin en son değer kaçtıki
benim 13'e düşmüştü. cuma 74 pzt 13.. bence artık benimki sıfırlanmıştır. ama doktor ısrar edince aklımda bişi kalmasın diye gideyim diyorum.
ben ilk başladığımızdan beri zaten eşime yansıtmadım. Çaktırmadan günleri işaretledim telefondaki programa. Maksimum 3 günde bir oluyor zaten. Bebek lafını hiç ağzıma almıyorum aramızda tuhaf, ketum bir ilişki var.
Gerçekten söylüyorum arkadaşlarımla daha fazla konuşuyorum bu konuyu. Eşim bebek olmadan bu konuşmaları sıkıcı buluyor galiba. Çözemedim.

benim 13'e düşmüştü. cuma 74 pzt 13.. bence artık benimki sıfırlanmıştır. ama doktor ısrar edince aklımda bişi kalmasın diye gideyim diyorum.
ben ilk başladığımızdan beri zaten eşime yansıtmadım. Çaktırmadan günleri işaretledim telefondaki programa. Maksimum 3 günde bir oluyor zaten. Bebek lafını hiç ağzıma almıyorum aramızda tuhaf, ketum bir ilişki var.
Gerçekten söylüyorum arkadaşlarımla daha fazla konuşuyorum bu konuyu. Eşim bebek olmadan bu konuşmaları sıkıcı buluyor galiba. Çözemedim.
bebek istiyormuki yoksa hazır falanmı değil. normaldede ilşkniz öylemiki

bebek istiyormuki yoksa hazır falanmı değil. normaldede ilşkniz öylemiki
istiyordu öyle karar verdik zaten. Hatta ben biraz daha bekleme taraftarıydım ama o istedi diye başladık.
Aslında biz karı koca çocuk seven birileri değiliz. Yani başkalarının çocuklarını sevmeyiz pek. Hadi ben yine kadın olduğum için bebeklere daha sıcağım ama onda yok. Kendi çocuğumuz olursa severiz herhalde :KK70: Şuan bebeği olsun diye uğraşan bir kadından tuhaf sözler bunlar ama işin aslı bu. O yüzden konuşmalarımızda bi çocuk özlemi geçmiyor. Bense odası nasıl olur, arabası nasıl olur hayalleri kuruyorum ara ara. Ama onunla paylaşmak gelmiyor içimden. O biraz daha "olsun da bi önce" tavrında.. haklı belki de bilmiyorum:kahve:

istiyordu öyle karar verdik zaten. Hatta ben biraz daha bekleme taraftarıydım ama o istedi diye başladık.
Aslında biz karı koca çocuk seven birileri değiliz. Yani başkalarının çocuklarını sevmeyiz pek. Hadi ben yine kadın olduğum için bebeklere daha sıcağım ama onda yok. Kendi çocuğumuz olursa severiz herhalde :KK70: Şuan bebeği olsun diye uğraşan bir kadından tuhaf sözler bunlar ama işin aslı bu. O yüzden konuşmalarımızda bi çocuk özlemi geçmiyor. Bense odası nasıl olur, arabası nasıl olur hayalleri kuruyorum ara ara. Ama onunla paylaşmak gelmiyor içimden. O biraz daha "olsun da bi önce" tavrında.. haklı belki de bilmiyorum:kahve:
canım sonradan hayal kırklıgı olup üzülmemek için diyodur. biz siliğinde silik çizgisine sevinirken :D onlar öyle değil. kuzenim 5 aylık hamileyken eşi ultrason resmine bakıp bişi belli değil çamur gibi bişey demişti ben böyle kalmıştım :KK57: ama şimdi doğdu kimseye elletmiyo bebeği :D Allah hepimiz için hayırlısıını versin sevilmezmi kız onlar :D bende cok seviyorm ama bazen o sorumluluğu alablrmym diyorm. rahatına cok düşkün biriyim uykuszluk acemilik baş edebilcemmi diyorum :D ama Allah yardımcı oluyordur herkes ilkinde tecrübesiz sonuçta :)

canım sonradan hayal kırklıgı olup üzülmemek için diyodur. biz siliğinde silik çizgisine sevinirken :KK70: onlar öyle değil. kuzenim 5 aylık hamileyken eşi ultrason resmine bakıp bişi belli değil çamur gibi bişey demişti ben böyle kalmıştım :KK57: ama şimdi doğdu kimseye elletmiyo bebeği :KK70: Allah hepimiz için hayırlısıını versin sevilmezmi kız onlar :KK70: bende cok seviyorm ama bazen o sorumluluğu alablrmym diyorm. rahatına cok düşkün biriyim uykuszluk acemilik baş edebilcemmi diyorum :KK70: ama Allah yardımcı oluyordur herkes ilkinde tecrübesiz sonuçta :)
:KK70:ayy hem çok güldüm hem de gözlerim dolacak nerdeyse .. Amin inşallah darısı bizim babişkolara:dua:
hepimiz acemiyiz canım ama hallederiz.
Bu arada ben bi koşu gittim kan verdim geldim. Ama sonuçlar bayramdan sonra çıkarmış. Neyse acelem yok zaten

:KK70:ayy hem çok güldüm hem de gözlerim dolacak nerdeyse .. Amin inşallah darısı bizim babişkolara:dua:
hepimiz acemiyiz canım ama hallederiz.
Bu arada ben bi koşu gittim kan verdim geldim. Ama sonuçlar bayramdan sonra çıkarmış. Neyse acelem yok zaten
inşallah canım :D bende yarn fln gidiyim verim evdeyim yarın bugun çalışıyomda

Back