Acilll

xxrockgirlsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
162
78
26
Hanımlar adetim biteli beş altı gün oldu bugün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, hamile kalma riski için orta derece diyor uygulama. Düzenli bir cinsel hayatımız yok bu yüzden kondom kullanıyoruz. Takarken çıkartırken falan da dikkatli kullanıyoruz her zaman için Başındaki boşluğun havasını alıyoruz yani. Ama bugün kondom her zamanki gibi şiş şiş durmuyordu sarkmıştı kontrol ettik yırtık falan değil herhangi bir akma da yok gibi biraz internette araştırdım ama durexin sayfasında kondomla yapılan cinsel ilişkilerde az miktarda da olsa sperm kaçabilir yazmışlar ben bu durumu anlayamadım açıkçası kaçsa biz farketmez miyiz kondom varken nasıl kaçabiliyor ya da. Ben bunu ancak kondom yırtılırsa diye mümkün görüyordum fakat kondom yırtılmadığı halde sperm kaçabiliyor mu? İlk sorum bu. İkinci sorum da yırtılsa biz anlar mıydık acaba o kadar kontrol ettik yani ama dediğim gibi biraz sarkık duruyordu, erkek arkadaşım biraz öne doğru kaydığı içindir falan dedi bilemedim yardımcı olur musunuz lütfen

5 6 gün yumuta oluşması ihtimali çok düşük,
Vücudun elverirse, yumurta varsa, spermlerde sağlıklı bi şekilde giderse gebelik olabilir..
Ama ihtimal çok zayıf şuan, prezervatifin kayması sızdırması çok çok düşük ,

Gebelik konusunde adetin bitiminin ilk hagtaso hamile olan çok kişi var.. Adetken yumurtlayanlar bile var.. kondom lyırtılırsa belli olur.. ama belli olmaz ihtimal her zaman vardır.. Dikkatli olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…