hamile kalmak istemiyorum lütfen yardımcın olun

Güzel kardeşim, anlayışsız insanlar değiliz aslında. Sadece herkes 16 yaşında 3 senelik ilişkisi olan birisine şaşırdı o kadar.
Bence ailene yada teyze , hala gibi bir yakınına konuyu anlat ve vakit geçirmeden bir doktora danış.
Her şey gönlünce olsun canım ne diyeyim

ne yapmam lazım yardımcı olabilir misin abla kafama taktım sabahtan beri sabah olsa da ertesi gün hapı içsem diye bekliyorum kendimi yedim bitirdim böyle bir hataya kalkışmayacağım birdaha gerçekten çok pişmanım. gençliğimin korkunç hataları tamamen
Canım öncelikle korunmakla ilgili herşeyi ögrenmen lazım hamilelik büyük sorumluluk sen daha reşit bile değilsin.Bazen ne kadar dikkat etsen bile hamile kala biliyorsun bir tane spermin akması yetiyor.Bu yaşta kürtaj falanla ugraṣman rahmini şimdiden mahv eder istenmeyen bebek olaylarında.
Ve becere bildigin kadar uzak dur şimdilik cinsellikten erken daha kendini derslerine ver güzel bir gelecek kurmaya bak bu işin sonu hayır değil.Zamanı gelince herşeyi dolu dolu yaşarsın zaten.

Güzel kardeşim, anlayışsız insanlar değiliz aslında. Sadece herkes 16 yaşında 3 senelik ilişkisi olan birisine şaşırdı o kadar.
Bence ailene yada teyze , hala gibi bir yakınına konuyu anlat ve vakit geçirmeden bir doktora danış.
Her şey gönlünce olsun canım ne diyeyim
erkek arkadaşımda 16 yaşında bende 16 yaşımdayım benden büyük değil aileme anlatamam çünkü o kadar anlayışlı insanlar değiller yani anlatacağım gün benim ölümüm olur bende araştırıp buraya yazdım

Canım öncelikle korunmakla ilgili herşeyi ögrenmen lazım hamilelik büyük sorumluluk sen daha reşit bile değilsin.Bazen ne kadar dikkat etsen bile hamile kala biliyorsun bir tane spermin akması yetiyor.Bu yaşta kürtaj falanla ugraṣman rahmini şimdiden mahv eder istenmeyen bebek olaylarında.
Ve becere bildigin kadar uzak dur şimdilik cinsellikten erken daha kendini derslerine ver güzel bir gelecek kurmaya bak bu işin sonu hayır değil.Zamanı gelince herşeyi dolu dolu yaşarsın zaten.
peki bu olayla ilgili ne yapmam lazım hamile kalmamak için. ertesi gün hapı içsem 24 saat dolmadan. etkili olur mu

peki bu olayla ilgili ne yapmam lazım hamile kalmamak için. ertesi gün hapı içsem 24 saat dolmadan. etkili olur mu
Yarın ilk iş al ilacı mutlaka muhmetelen etkisi olacaktır tam boşalma olayı olmamış Allahtan.
Ama her zaman bu ilaçlar etkili olmaz bunu hep aklında tut birdaha ayni hatayı yapma sonra düşünmekten piskolojini mahv ediceksin acaba hamilemiyim degilmiyim diye.

erkek arkadaşımda 16 yaşında bende 16 yaşımdayım benden büyük değil aileme anlatamam çünkü o kadar anlayışlı insanlar değiller yani anlatacağım gün benim ölümüm olur bende araştırıp buraya yazdım
Hamile kalırsan eğer durumun adli boyutlara ulaşacağını, iki tarafın ailesinin haberi olacağını, polisiydi mahkemesiydi bir sürü şeylerle uğraşacağınızı ve hatta belki haberlere bile çıkacağınızı önünüze koyup iyice düşünün. İşin psikolojik boyutunu hiç katmıyorum bile. İkinizde bunları yaşamak için çok küçüksünüz. Her şeyin güzeli vakti zamanında. Lütfen koru kendini yazık etme geleceğine.

Ertesi gün hapı kesin olmadığı gibi senede en fazla 1 kere kullanılabilen zararlı bi ilaç, sakın kendinize alışkanlık yapmayın, nasılsa hap kullanırız vs diyerek

X