merhaba ben de haşimato hipotiroid hastasıyım tüp bebekle hamile kaldım 4. haftadayım henüz, daha 10 gün önce yaptığım tahlilde 1,17 iken, pozitifi aldığım gün 5,22ye fırlamış anlamıyorum.. sizin de öyle mi oldu?
Merhaba bende haşimato troid hastasıyım ve 4 haftalık hamileyim. İlaç kullanıyorum düzenli, en son 2,31 lerdeydi değerim. Ama tekrar şimdi baktırmam gerekiyormu.
Merhaba bende haşimato troid hastasıyım ve 4 haftalık hamileyim. İlaç kullanıyorum düzenli, en son 2,31 lerdeydi değerim. Ama tekrar şimdi baktırmam gerekiyormu.
merhaba 8+6 haftalık gebeyim tsh ım 22 çıktı doktor çok kötü dedi ekskliği zihinsel engel yapıyor çocuğun zarar görüp görmemesi için değer en çok kaç olmalı bilen birisi var mı çok korkuyorumm sürekli istifra ettiğim için ilaç emilmemiş napıcam ben
canım benim korkma bende troit hastasıyım 7+5 hamileyim ilaç kullanıyorum bebegimiz için bunu düzenli oalrak kullanmaya çalış sabah mide bulantın oldugu zaman tuz ye biraz zaman geçtikten sonra ilacını iç korkulacak bişey yok bende korkuyordum ama düzelmeyecek bişey degil hamile kalınca dahada yükseliyor bu deger çok normal yani
tiroid ilacı aç karnına alınır. Emilimi açken iyi olur. Bunu göz önünde bulundurun. Sabaha karşı az bir suyla alırsanız. Çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Mide bulantısı için tuzlu kraker ya da leblebi yenilebilir. Hamilelikte önce Hipotiroidi tanııs konulmamış mıydı size?
tiroid ilacı aç karnına alınır. Emilimi açken iyi olur. Bunu göz önünde bulundurun. Sabaha karşı az bir suyla alırsanız. Çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Mide bulantısı için tuzlu kraker ya da leblebi yenilebilir. Hamilelikte önce Hipotiroidi tanııs konulmamış mıydı size?
zaten tiroid hastasıyım ama ilacı ayarlaymdılar bir türlü doktorumu değiştirdim zaten biraz da ben ikiz gebeyim onunla ilgili gliba şu anda tsh 6 oldu mesela yşne ilacı yükselttiler inşllh düşer sıkıntı yani sürekli
kızlar merak eden olursa diye buraya da yazıyorum endokrin uzmanı bana dedi ki içeriğinde vitamin mineral olan herhangi bir ilaçla (folik asit, omega3, b12, devit gibi) kesinlikle birlikte yutma emilimini çok çok azaltır dedi, arada en az 6 saat geçsin dedi ve tiroid ilacını sabah kahvaltıdan en az 40 dk önce aç karna yut dedi. ben zaten aç yutuyordum ama 40 dakkaya dikkat etmiyordum bir de foliği de sabah alıyordum onu öğleden sonra alıyorum artık.... bilginiz olsun haşimatolar...
kızlar merhaba, tiroid ilacı aç karna alınıyor, bana bugün doktor içeriğinde demir de olan re genesis max verdi, eczacı sabah tok karna al dedi ama demirle tiroid ilacı arasında en az 6 saat olmalı demişti endokrinci, öyle olunca eczacı gün içerisine herhangi bir öğünden sonra al dedi. bildiğim kadarıyla demir aç karna alınca faydalı oluyor... ama bana tok dediler. kullanan varsa aydınlatabilir mi
kızlar merhaba, tiroid ilacı aç karna alınıyor, bana bugün doktor içeriğinde demir de olan re genesis max verdi, eczacı sabah tok karna al dedi ama demirle tiroid ilacı arasında en az 6 saat olmalı demişti endokrinci, öyle olunca eczacı gün içerisine herhangi bir öğünden sonra al dedi. bildiğim kadarıyla demir aç karna alınca faydalı oluyor... ama bana tok dediler. kullanan varsa aydınlatabilir mi