Böyle durumlarda iyot verilir benim yakınımda da böyleydi bebeği sağlıkla doğdu iyot ilacı kullandı ben de yemekleri falan yaparken iyotlu tuz kullanmaya dikkat ediyorum. Dr gidin eğer şiddetli bulantiniz varsa hem bulantı ilacı hem de iyot kullanırsınız gecikmeyinmerhaba 8+6 haftalık gebeyim tsh ım 22 çıktı doktor çok kötü dedi ekskliği zihinsel engel yapıyor çocuğun zarar görüp görmemesi için değer en çok kaç olmalı bilen birisi var mı çok korkuyorumm sürekli istifra ettiğim için ilaç emilmemiş napıcam ben
Allah yardımçın olsun üzülme dua et 8 hafta 200000 bu civarda olması lazımmerhaba 8+6 haftalık gebeyim tsh ım 22 çıktı doktor çok kötü dedi ekskliği zihinsel engel yapıyor çocuğun zarar görüp görmemesi için değer en çok kaç olmalı bilen birisi var mı çok korkuyorumm sürekli istifra ettiğim için ilaç emilmemiş napıcam ben
bence dediğim gibi sabaha karşı içip yatmayı dene canım belki bi çare olur bukızlar hepinize tek tek teşekkürler cevap için evet 100 lük levotiron kullanıyordum ama çok kustuğum için emilmemiş büyük şhtimal bugünüm zehir oldu dr 150 ye çıkardı dozu ama mesele kusmadan durabilmek resmen ağzımdan burnumdan geliyor bir saat sonra allahım yardımcım olsun çok korkuyorum hepinizden de allah razı olsun
ben hep öyle yapıyorum değerlerimde normal. inşallah seninde öyle olur.ve merak etme yakında mide bulantısıyla ilgili sıkıntıların bitecekcnm dün yatarken içtim 15 gün sonra çağırdı doktor inş. etki eder sağolasın
allah razı olsun cnm inşallahben hep öyle yapıyorum değerlerimde normal. inşallah seninde öyle olur.ve merak etme yakında mide bulantısıyla ilgili sıkıntıların bitecekmoralini bozma
sen hangi şehirdesinBenimde tiroid yavaş çalışıyor.9 çıktı sonuçlarda.lütfen bu konuda iyi bir doktor önerebilirmisiniz
ben mersinde yaşıyorum ama istanbukda üsküdar devlet hastanesinde inci alıç özaslan var süper bir dr yine de iyice araştırYurtdışındanım canım.ama fransada doktorların pek bilgileri yok.ondan istanbula gelip kontrol yapmak istiyorum
merhaba ben de haşimato hipotiroid hastasıyım tüp bebekle hamile kaldım 4. haftadayım henüz, daha 10 gün önce yaptığım tahlilde 1,17 iken, pozitifi aldığım gün 5,22ye fırlamış anlamıyorum.. sizin de öyle mi oldu?bende tiroid hastasıyım. ilaç kullanmıyor muydun normalde? benim tiroidimde hamile kalmadan önce 7lerdeydi. sonra doktorum 0(sıfır)a düşürdü. Levitron adlı bi ilaç var 100 mg vermişti. 15 gün kullandım. benim tiroidlerim yavaş calısıyo ama. neyse sonra 75liğe devam ettim. halada öyle. şu an hamileyim değerim 2 . doktor 2,5 ve üstü bizim için tehlikeli demişti .
ilacımı dozunu yükseltir doktorun bir sıkıntı olmazmerhaba ben de haşimato hipotiroid hastasıyım tüp bebekle hamile kaldım 4. haftadayım henüz, daha 10 gün önce yaptığım tahlilde 1,17 iken, pozitifi aldığım gün 5,22ye fırlamış anlamıyorum.. sizin de öyle mi oldu?
evet canım hamile kalınca bi anda yükseldi doktorunla görüş, ilacının dpzunu değiştirir büyük ihtimallemerhaba ben de haşimato hipotiroid hastasıyım tüp bebekle hamile kaldım 4. haftadayım henüz, daha 10 gün önce yaptığım tahlilde 1,17 iken, pozitifi aldığım gün 5,22ye fırlamış anlamıyorum.. sizin de öyle mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?