Kızlar sözüm olacak önce kahve mi çıkarılır ikramlar kola çay mı çıkarılır?
önce isteme ve kahve mi verilir yoksa ikramlar mı? nasıl yaptınız bir de tek taş aldık onu da takıcak onu çocuğun babası mı takar yoksa damat adayı mı takar? nişan da olucak yakın zamanda * acil yardım ederseniz sevinicem hi ç fikrim yok çünkü eyvahedigeldismile
hm. canim biz ikramlari önce yaptik,
biz yemek yapmistik ama. önce yemekler yendi
sonra ben kahveleri yaptim, isteme merasimi oldu
yüzügümü kocam takmisti benim....
bunun belirli bi kurali varmidir bilmem, biz isteme merasiminden sonra
dügün konusulur rahat rahat diye yemek ikramini önceden yapmistik
bide yemek sirasinda aileler muabbete girmislerdi
ortam biraz yumsamisti
hm. canim biz ikramlari önce yaptik,
biz yemek yapmistik ama. önce yemekler yendi
sonra ben kahveleri yaptim, isteme merasimi oldu
yüzügümü kocam takmisti benim....
bunun belirli bi kurali varmidir bilmem, biz isteme merasiminden sonra
dügün konusulur rahat rahat diye yemek ikramini önceden yapmistik
bide yemek sirasinda aileler muabbete girmislerdi
ortam biraz yumsamisti
canim cok hosuma gitti cok güzel gecmis isteme merasimi.. bizde böyle yapmayi düsünüyoruz cünkü uzaktan geliyorlar bizimkilerde.. :kedi: , insallah bizimkide süper gecer.. bi o gün gelsinde .. yakinda insallah aminn
bizim aileler de tanışmıyorlar önce tanışıp kaynaşmaları için ikramları çıkaralım madem, üstüne de kahveleri yapalım ok :)) öyle daha iyi olacaktır.
önce konuşsunlar sonra kaynaşsınlar sonra kahve ve yüzük.
ne dolambaçlı işler hep organizasyon resmen, koştur koştur bir telaş.
canim cok hosuma gitti cok güzel gecmis isteme merasimi.. bizde böyle yapmayi düsünüyoruz cünkü uzaktan geliyorlar bizimkilerde.. :kedi: , insallah bizimkide süper gecer.. bi o gün gelsinde .. yakinda insallah aminn
bizim aileler de tanışmıyorlar önce tanışıp kaynaşmaları için ikramları çıkaralım madem, üstüne de kahveleri yapalım ok :)) öyle daha iyi olacaktır.
önce konuşsunlar sonra kaynaşsınlar sonra kahve ve yüzük.
ne dolambaçlı işler hep organizasyon resmen, koştur koştur bir telaş.
dolambacli degil aslinda-
ben pek birseye karismadim, önceden herseyi organize etmistik
sonra hersey tikir tikir istedigimiz gibi oldu.
kolay gelsin simdiden
valla benim bildiğim isteme töreninin sonunda "eh verdik kızı hadi şimdi kahvelerimizi içelim" diye yapılır kahve...görgü kurallarına göre de kahve en son, gitmeye yakın yapılır...
ama çok sorun mudur, çok önemli midir?? bence hayır...bence çok da takılınmaması gereken şeylerdir ama takarız....
Önce börek ve kuru pasta ile kola fanta ikramı
ardından Türk kahveleri yanında lokumlar ( benimkinin fincanına yarı beline kadar şeker koyduk)
isteme oldu o isteme olayından sonra bana tek taşım takıldı, sözlüm taktı ayağa kalktık o şekilde.
daha sonra pastamız vardı yine tören gibi o pastayı getirdiler kestik ve bir tabak kendimize alıp yedik,
sonra çay ikramı yapıldı
daha sonra çerezler getirildi
Aslında toplam sadece iki aile idik, ama ikramı bu sıralamayla yaptık çok güzel oldu, biraz koşturmacalı oldu tabi.
Ama organizasyon iyi yapılınca çok aksilik çıkmıyor, kızlar biz böyle yaptık isteme ve söz oldu bu şekilde.
insan hakikaten heyecandan mutlu olup sevinecek zaman bulamıyor evlenmeden önce hep o günlerde kimbilir nasıl mutlu olucam derdim mutluyum ama yaşayamıyorum bile bu koşturmacalardan.
darısı bekar kızların başına.
Önce kahveler içildi, sonra ikram oldu.
Biz aslında önce ikram dedik ama kayınpederim çok heycanlıydı, bir an önce kahveler içelim görevimizi yerine getirelim sonra rahat rahat yer içeriz dedi :)
önce kahveler içildi, sonra ikram oldu.
Biz aslında önce ikram dedik ama kayınpederim çok heycanlıydı, bir an önce kahveler içelim görevimizi yerine getirelim sonra rahat rahat yer içeriz dedi :)
Önce kahveler içildi, sonra ikram oldu.
hehe çok iyi en azından ne yapcaz sıra neydi şüphesi gitmiş.. benim müstakbel kayın pederimde öyle, pazar günü kahvaltıya gitmiştim. kızım çarşamba gelioz dimi dedi kapıdan girdiği anda ister gibi gelio