Acilll kilo vermem gerk

Mardine47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
8
4
24
hipotroid hastasıyım kilo veremiyorum 20 kilo fazlam var nasıl vere bilirim bildiğiniz hızlı kilo verdiricek diyet veya içecek varmı?

İnternetten günlük almanız gereken kalori miktarını(yağ karbonhidrat protein)öğrenin.o miktarda besin tüketerek kilo verebilirsiniz.

hipotroid hastasıyım kilo veremiyorum 20 kilo fazlam var nasıl vere bilirim bildiğiniz hızlı kilo verdiricek diyet veya içecek varmı?
Merhaba. Ben de aynı durumdayım. Artı PKOS var. Karatay ile 1,5 ayda 8 kg verdim. Karatay Diyeti tiroit bozukluklara çok iyi geliyor. Ben de ilaç dozu düşürdüler. Ama çok istikrarlı olmak lazım. Günde 2 öğün besleniyorum. Ekmek şeker asla hayatımda yok.

Merhaba ben dengeli beslenerek su içerek egzersiz yaparak ve Herbalife ürünlerini beslenme tarzıma dahil ederek 3 ayda 15 kilo verdim ve 48 bedenden 40 bedene düştüm. İsterseniz yardımcı olabilirim.

Öncelikle acil kilo veremezsiniz ve vermemelisiniz. Onceliginiz tedaviniz olmalı ve sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz . hızlı kilo vermeye çalışmayın yavaş yavaş kilo verin hem böylesi sizi stresden de korur .size abartı gelecek ama ayda yarım kilo vererek ilerleyin . Tok tutan besinler onceliginiz olsun ,hataliginizdan dolayı yememeniz gereken şeyleri öğrenin

bende de aynı sorunlar vardı biraz spor ile desteklemeniz gerekiyor

X