Evet 4072 beta hcgDün Beta sayımı yaptırıldı mı?
Hayır vermediler. Haftaiçi Polikliniğe muayene olduğunda gerekli görürlerse ilaç verirler dediAcilde ilaç vermediler mi? Progesteron içerikli.
Dünden önceki betanız kaçtı, artışlar düzenli mı? Kanama varsa bence yarını beklemek yerine bugün tekrar acile gidip yine beta sayımına baktirin. Bugünü yarını olmaz, ertelemeyin. Yerleşme kanaması bu kadar sürmez.Evet 4072 beta hcg
Kadın doğum hastanesine gitseydin keşke, erken baslardin.Hayır vermediler. Haftaiçi Polikliniğe muayene olduğunda gerekli görürlerse ilaç verirler dedi
Beta en son düzenli olarak artmıştı. Dün de 4072 çıktı. Ben de bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum ama eve gidince tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkma ve ayaklarının altına irice yastık koy yat sürekli dedi doktor.Dünden önceki betanız kaçtı, artışlar düzenli mı? Kanama varsa bence yarını beklemek yerine bugün tekrar acile gidip yine beta sayımına baktirin. Bugünü yarını olmaz, ertelemeyin. Yerleşme kanaması bu kadar sürmez.
Normalde özel hastaneye gidiyorum. Dün acile mecburen kadın doğum hastanesine gittik.Kadın doğum hastanesine gitseydin keşke, erken baslardin.
Kanama rengin ne durumda?Beta en son düzenli olarak artmıştı. Dün de 4072 çıktı. Ben de bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum ama eve gidince tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkma ve ayaklarının altına irice yastık koy yat sürekli dedi doktor.
Az miktarda ama sürekli oluyor. Günlük Ped kullanıyorum o yüzden. İlk başta pembemsi kırmızıydi. Suan kahverengimsi.Kanama rengin ne durumda?
Iç çamaşıra çok bulaşıyor mu?
Ben tekrar söyleyeyim, önemli bir şey olmayabilir. Ama oladabilir. Kırmızı kanama için kontrol önemli. Bebisten önemli değil, tekrar bir kontrol olun isterseniz. Yarına kadar beklemeden?Az miktarda ama sürekli oluyor. Günlük Ped kullanıyorum o yüzden. İlk başta pembemsi kırmızıydi. Suan kahverengimsi.
Tamam tekrar gideyim en iyisi bugün kontrole. Alttan muayene ettikleri için acaba sık muayenenin de bir zararı olur muBen tekrar söyleyeyim, önemli bir şey olmayabilir. Ama oladabilir. Kırmızı kanama için kontrol önemli. Bebisten önemli değil, tekrar bir kontrol olun isterseniz. Yarına kadar beklemeden?
Az miktarda ama sürekli oluyor. Günlük Ped kullanıyorum o yüzden. İlk başta pembemsi kırmızıydi. Suan kahverengimsi.
Neden vermedi ki doktor bana?Canım progestan vermesi gerekir aslında. Rşine söyle alsın progrstan genelde veriyorlar kahve rengi akıntı olduğunda. Brnde de olmuştu direk onu verdi zararı da yok hemen kesiyor. Hatta şimdi de olmuş bende direk progestan aldım
İnşallah ...Canm bana yerleşme kanaması gibi geldi ama tabi bilemem, kötü bisey değildir inşaAllah dua et içini ferah tut
tekrardan doktora gidin Allah acil şifa versin❣
ohh ne güzel inşAllah dahada iyi olursun ❣Runkli az önce çıktım hastaneden. 10 gün boyunca kipraşmadan yat dinle dedi. Kesede sorun yokmuş. Minnak bebis im suan iyiymiş çok şükür. Kanama olabilir normal dedi. Hamilelik herkeste farklı reaksiyon gosteriyormus. Ama ben ikna olmadım. Yarın tekrar gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?