Acilll kalca çıkıkligi acilll :(

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
28
Meraba kızlar şuan 6 aylık huysuz mu huysuz bi kızım var biizm hikayemiz 20 günlükken başladı 20 günlükken kızımın altını değiştirken bacaklarına bakıyordum birden sağ bacağın sola göre kısa oldgunu fark ettim sonra eşime gösterdim odafark etti ertesi gun hemen doktora gittik kalça ultrasonu çektik bisey çıkmadı rahatladık fakat neden bacağının kısa olduğunu hala bilmiyoruz dokotrlarda pekbi açıklama yapmıyor aradan 1 ay geçti ben yine kafaya taktım niye kısa diye bu sefer araştırma hastanesine goturrdum orda da ultrasin çekildi yine bisey çıkmadı kalça cikikligindan supheneliyorduk biz neyse aradan yine zaman geçti kızım 5aylik oldu 2 gün geçmeyen ateşi vardı doktora gittik birden kalca filmi cektiniz mi dedi yok dedik bi çekin ama acelesi yok nezaman yaparsanız yapın dedi .s biz daha onceden ulktrason çektiğimiz için içimiz rahattı film çekmeyecektim boşuna radyasyona girmesin diye sonra kafama takıldı eşimi zor ikna ettim çektik de ne görelim kalça cikikligi varmış kızımda hemen sabah gelin alçıya alalım dedi biz şok olduk sabah oldu çok iyi bi prof.hayati durmaz doktora gittik oda film çekti kalça cikikligi var abduksiyon ortezi takın bezden beze çıkarıp hemen takin dedi Bide benim kızım cik ağlayan huzursuz mutsuz hiç birseyden susmayan bi bebek onun için de nasıl duracak dedim mecbur dedi neyse taktik 3 hafta sonra kontrol dedi ve zaman doldu gittik çok merak ediyordum iyi geldi mi acaba yoksa ameliyat demişti doktor oyuzden çok dikkatli kullandım film çekti pek bi gelişme yok dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi çok üzüldüm ameliyat olacak diye.lafi çok uzattım neyse sizlerinde başına böyle bisey gelen varmı ilk kontrolden mutsuz ayrıldık gelişme oldumu hiç cevremde kalça cikikligi olan kimse yok tedaviler nasıl ilerliyor normal mi ilk seferde cevap alamamiz merak ediyorum sizler neler yaptınız

geçmiş olsun.kizimdada cikiklik vardı cihazlarla 1yil içerisinde düzeldi.endişe etmekte haklısınız ama tedavisi %100 olan bi sorun o yuzden rahat olun.

Öncelikle geçmiş olsun bebeğimle alaklaı değil kendimle alakalı, ne güzel şimdi ki yaşadığımız zaman herşey hemen öğrenilip çözüm bulunuyor şuan 27 yaşındayım benimde bebekken kalça çıkığı olduğunu annem fark etmiş 1 buçuk santimlik kısalık var o zamanki doktorlar büyünce geçer demişler kemik ya bu yara değilki iyileşsin senelerdir çekiyorum hiç bi zaman bacağımda ki sorun yüzünden özgüvenim tam olmadı ihmal edilecek bi konu değil kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…