• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL...Fikirlerinize ihtiyacım var.....

sallapati

KEDİMİ KAYBETTİM :((((
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
33
0
96
İstanbul
Sizce bu yüzük alyans için ideal değil mi?Sözlüm pek beyenmedi...kötükedihüso
51plIfgb3PL._SL500_AA280_.jpg

ıhh değil yavrum.. alışılmışın sışına çıkmak istiosan özel üretimlere bak derim çok güzel ve herkesin parmağında olmayan bir yüzük farklılık katar bölesi ancak su sayacı gibi gösterir:))

kaydirigubbakcemile4kızma ama güsel degil kimse söz yüzügü oldugunu bile anlamaz bence daha güsel modeller warkaydirigubbakcemile2

valla kusura bakma ama zikirmatik gibi ya :))))
sözlüne sonuna kadar hak veriyorum ne güzel yüzükler dururken

ben baktım bunlara netten 150 lira,
ve tüm gençlerin elinde var

özelliklerini söyleyeyim çelik,
çelik bi defa parmaga göre uyum sağlayıp yumuşayıp kıvrılmadığından dolayı bir süre sonra parmakta yaralar yapıyor nasır yapıyor yani uzun süreli takmak için ideal değil,

ayrıca rengi solmuyor, ancak parlak çeliklerin rengi solmuyor bu ion kaplamalı yani çiziklerde gayet rahat çizilebiliyor. :emir_bebek:

buna vereceğiniz parayı markasız bir alyans olarak değerlendirirseniz daha iyi olur bence,
ancak tüm gençlerde var ve popüler olduğu için çekici geliyorsa tabi düşünebilirsiniz.

Beğendim desm yalan olur pek bi kaba saba geldi yaaa ama zevk meselesi senin çok çok hoşuna gittiyse ikna et sözlünü

galiba swatch da vardı böyle bir model.bence
alyans için uygun değil.
siz takmak istiyorsanız ille de alır takarsınız ama ayrıca bir alyans da almalısınız bence.
mutluluklar..

bende beğenmedim açıkcası parmağına kilit vurmuş gibi:smiley-cool:nişanlın çok haklı beğenmemekte yerimseniben

yüzük tasarımı çok güzel ama alyans olarak pek uygun değil sanki canım ya
çok daha güzel modeller var istersen biraz daha araştır ne dersin

cnm bunun gümüşleride var çok hoşduruo açıkçası ben beğeniyorum bu yüzüğü ama tabiki nişanda yada düğünde altın bi yüzük almak kaydıyla hep bu takılmaz. ama benim nişanlım kabul etse ben seve seve takardım gümüşünü

Back