• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll!En erken idrar testinde sonuç nezaman çıkar?yoksa yanılıyormuyum?

dilem_sed

Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
540
949
303
İstanbul
arkadaşlar ben geçen martın 17sinde düşük yaptım ve 2 hafta sonra ayın 28inde eşimle ilişkiye girdik.ve düşük sonrası olmam gereken adetimi olmadım bugün ayın 21'i.
Şuan hamilelik belirtilerini görüyorum.cumartesi merak edip idrar testi yaptım evde.VE SONUÇ POZİTİF

benim sorum bukadar kısa zamanda idrar testinde sonuç pozitif çıkarmı
bana yardımcı olursanız çok seevinirim..
TEŞEKKÜRLER...

bu konu aslinda cok zoruluyo
bende doktordan duydugumu paylasim
idrar testi her zaman dogru cikmazmis 2 hafta gecmesi lazimmis
dogru cikmazsa ya idrarini fazla yada az damlatirmissin cikmazmis yada temiz olmazmis....hayirlisi olsun hakkinda canim

arkadaşlar ben geçen martın 17sinde düşük yaptım ve 2 hafta sonra ayın 28inde eşimle ilişkiye girdik.ve düşük sonrası olmam gereken adetimi olmadım bugün ayın 21'i.
Şuan hamilelik belirtilerini görüyorum.cumartesi merak edip idrar testi yaptım evde.VE SONUÇ POZİTİF

TEŞEKKÜRLER...

idrar testleri hamiş kaldığın günden 10 gün sonra çıkar biliyorumm..tabii kadınların hcg salgılamasına görede değişirmiş...pozitif idrar testinin yanliş çıkması biraz zorr..büyük bi ihtimalle hamişsinn..bence bi dr ye gözük ve kan tahlili yaptırr..hayırlı olsunnnnhihoyyyt

canım bendim daha yeni düşük yapmışssın bu bhcg oranı ondan kalmış olabilir,o yüzden pozitif çıkmış olabilir,hemen sıfırlanmıyor çünkü,dr.un takip etmiştir,sıfırlanmış mıydı?
eğer öyleyse tekrar hamilesin tebrik ederim,bence kanda bir baktır bakalım sonuç kaç çıkacak

valla hamileysen büyük başarı..hem de hiç üstüne adet görmeden..bende martın 23 ünde adet olmam gerekiyodu,o gün test yaptım,silik çıktı..ertesi gün kan testi yaptırdım 25 çıktı..yani çok düşük bir değer olmasına reğmen çıkmıştı idrar testinde..ama kimyasal gebelikmiş,ayın 27si gibi kahverengi lekelenme başladı,2 gün sonra da kanama oldu,10 gün falan sürmüştü..bu ay bende öyle bir mucize bekliyorum,tekrar hamile kalsam diye-tatlicadiarzu- olur mu aceplaelaelaelaelae yumurtlama günü falan da şaşmıştır kesin..rasgele yaptık iştedelikafadulden belki tutar..

TEŞEKKÜRLER...
düsük yaptiktan sonra normal olmasi gereken adetini oldun mu ki?
eger olduysan yeniden hamile kalma sansin var tabiki ama diyosun ki 17 sinde düsük oldu 28 inde yani 11 gün sonra iliski oldu, bence 10 gün icinde adet olup yeni yumurta v döllenme hemen olmaz..bu deger sana düsük yaptigin gebelikten kalmis olabilir cünkü hemen sifira inmiyo doktora git ve kan testine baktir eger gebeysen zaten kesesini de görmen gerek

eger pozitifse yanımaz ama pozıtıf olup bebek var negatif olup bazen bebek yıne olabılıyor mus sonuc pozitifse hamılesındır

cnm ben adet oldum bittikten 2 snr kan gelmeye başladı leke halinde.bende hamileleik belirtileri gösterdiğim için idrar testi yaptım sonuç pozitif.yani erken dönemde gösteriyomuş yenileri doktorum söledi ordan biliyorum

düsük yaptiktan sonra normal olmasi gereken adetini oldun mu ki?
eger olduysan yeniden hamile kalma sansin var tabiki ama diyosun ki 17 sinde düsük oldu 28 inde yani 11 gün sonra iliski oldu, bence 10 gün icinde adet olup yeni yumurta v döllenme hemen olmaz..bu deger sana düsük yaptigin gebelikten kalmis olabilir cünkü hemen sifira inmiyo doktora git ve kan testine baktir eger gebeysen zaten kesesini de görmen gerek

canım adet olması şert diil bende bı sebeten dolayı kürtaj olmuştum bı sonrakı ay adet görmedım yanı hiç adet görmeden yine hamıleydım.

TEŞEKKÜRLER...

tabikı olabilır canım büyük ihtimalda hamilesın bende kürtaj olmuştum sorakı ay yıne hamıleydım hıç adet görmeden umarım diledıın olur

Bende nisan ayinda dusuk yapip mayis ayinda hic adet olmadan hamile kalmistim simdi kizim 3 yasinda neden olmasin belkide hamilesindir canim hayirlisi olsun insallah kan testiyle mutlaka net sonuc alirsin bizede yazarsan seviniriz

Back