• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acilll cvp

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatos89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
10
2
1
32
Merhaba arkadaşlar acilllll cevp verirseniz sevinirim. 6 ocakta regli oldum 18 ilişkiye yasadim 8 Şubat'ta regl li olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yaptım resim ekliyrm bı bakarmisinz. İlk 5 dakika içinde cikamdi sonra ben peceteye sardım koydum 1-2 saat snra baktım iki çizgi sizce hemilemiym

Merhaba arkadaşlar acilllll cevp verirseniz sevinirim. 6 ocakta regli oldum 18 ilişkiye yasadim 8 Şubat'ta regl li olmam gerekiyordu 3 gün geçti test yaptım resim ekliyrm bı bakarmisinz. İlk 5 dakika içinde cikamdi sonra ben peceteye sardım koydum 1-2 saat snra baktım iki çizgi sizce hemilemiym
Çizgi bariz net canm var bence genelde 1 2 saat sonra çıkan sonuçlar geçerli değil ama senin baya net ve rengi pembe kan var bence direk

İdrar fazla olduğundan dağılmış tekrarlama şansınız var mı? Bir de t çizgisine bir iki damla su damlatın kaybaluyor mu acaba. Normalde ilk 5 dk sonrası geçersiz sayılır ama onca test yaptım yoksa 10 gün geçse yine yoktu

Çizgi bariz net canm var bence genelde 1 2 saat sonra çıkan sonuçlar geçerli değil ama senin baya net ve rengi pembe kan var bence direk
Diğer teslerde hic böyle olmamıştı ilk defa böyle iki çizgiyle karsilasiyrm. İlk 5 dakika bekledim çıkmadı aman çıkmaz diyerek peceteye koydum 1-2 saat snra baktm böyle ayyy ins vardır 🙏tşk ederim cnm

İdrar fazla olduğundan dağılmış tekrarlama şansınız var mı? Bir de t çizgisine bir iki damla su damlatın kaybaluyor mu acaba. Normalde ilk 5 dk sonrası geçersiz sayılır ama onca test yaptım yoksa 10 gün geçse yine yoktu
10 gün geçtikten sonra çıktımı peki? Bide çizgi kayboluyorsa bebek yokmu oluyr

Diğer teslerde hic böyle olmamıştı ilk defa böyle iki çizgiyle karsilasiyrm. İlk 5 dakika bekledim çıkmadı aman çıkmaz diyerek peceteye koydum 1-2 saat snra baktm böyle ayyy ins vardır 🙏tşk ederim cnm
Testi tekrarla ama fazla idrar damlatma 2 3 damla yeterli

Testi mümkünse başka marka ile tekrarlayın. Büyük ihtimalle var bence ama garanti olsun

Bence tekrar bı test yap idrarı fazla damlatmissin .ama gebelik olmasa ikinci çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum

10 gün geçtikten sonra çıktımı peki? Bide çizgi kayboluyorsa bebek yokmu oluyr
Lafın gelişi 10 gün kuzum 😁 olmasa genelde ıkınsanda sıkınsanda o çizgi çıkmıyor anlamında dedim. Çıksa da böyle belli çıkmaz aslında . Var gibi ama umutlandırmak istemem tekrar yap bence 😘🙏

Adetin geciktigi icin var diye dusunuyorum AMA bu test cok kisiyi yaniltiyo.. baska markayla denemelisin yeniden

Bu testten bende yapmıştım ilk negatifti 2 saat sonra böyle pozitif olmuştu ama hamile değildim. Bence başka Bi test yapmalısın canım. Eğer hamilelik varsa ikinci çizgi hemen cikiyo

Canım testi tekrarla Bend e geçen yıl aynısını yaşadım sabah işe giderken yaptım 5 dk sonra bişey yoktu akşam eve geldiğimde çift çizgi çıkmıştı çok heyecanlanmıştım tekrar test yaptım ama tek çizgi çıktı.testi tekrarlamadan emin olamazsın ins rabbim en yakın zamanda nasip etsin

Canım testi tekrarla Bend e geçen yıl aynısını yaşadım sabah işe giderken yaptım 5 dk sonra bişey yoktu akşam eve geldiğimde çift çizgi çıkmıştı çok heyecanlanmıştım tekrar test yaptım ama tek çizgi çıktı.testi tekrarlamadan emin olamazsın ins rabbim en yakın zamanda nasip etsin
Bakalım yarın tekrardan test yapacam 😢 bende heyecanlandım. Ama testlere güven olmuyr bazen gerçekten hamile olanlar da bile 4-5 denemesinde testi cikmiyr. Peki sizin gununz gecmismiydi

Back