Çocuk Hastalıkları ACİLLL.Çocuğu Bakırköy Kadın doğum ve çocuk hastanesinde ameliyat olan var mı??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

betican

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
466
42
318
İstanbul
AMerhaba arkadaşlar,

Daha önce anlatmıştım.Benim 26 aylık oğlum var. Kasığında bir şişlik sürekli çıkıp kayboluyordu. Daha önce sorduğumuz birkaç doktor fıtıktır, ameliyat olması lazım dedi.
Ben de bu hastaneyi duyduğum için bir gidelim dedim.Bugün gittik, doktor da fıtık dedi ve 2 Şubat'a ameliyat günü verdi.

Ben sizden yardım istiyorum. Şimdi bana hastane biraz eski ve pis geldi. Bir da doktorları nasıldır emin olamadım, ameliyathanesi nasıldır.Yanlış birşey yapılır mı, mikrop kapar mı diye, kafam karmakarışık. Yoksa özel hastaneye mi götürsem, çocuğu hiç riske atmadan. Biliyosunuz özel hastanelerin çoğu da para tuzağı. Çok kolay ve basit bir ameliyatmış, ama benim içim bir türlü rahat değil.

Sizden ricam kendi çocuğunuz veya herhangi bir tanıdığınızın çocuğu orada ameliyat v.s olduysa bana bilgi verebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…