acilll cevap lütfen kaşıntıdan ölebilirimmmmm !!:(

ya hayır kafa derimde kaşınıyo alnımın üst tarafı özellikle su çiçeği çıkardımmı acaba ben bilmiyorumki olabilir ama olmasın vize haftammm:14: sabah gidicem randevu aldım öyleyse eğer ne kadar geçmişti canım seninnn çok teşekkür ederim :)

Su cicegi cikarttigimda 18 dim galiba yasindaydim once sivilce gibi basladi sonra goz altim elmacik kemiklerim derken hop butun vucud kafamin ici sanki bitlenmis gibi katir katir kasiniyordu birde yaz gunu doktor banyoya girme dedi benimki 15 gunde gecti yastan dolayi kucuk cocuklar daha kolay atlatiyor.Atesiniz yada kirginlik var mi bende ilk gunlerde 40 dereceye yakin ates oldu cayir cayir yandim resmen.

Son düzenleme:
su çiçeginde karinda ba$lar kabarciklar, sende varmi KARIN BOLGESINDE ..
kafa derisinde bi$eyler varsa oda su çiçegi demekdir

san bi alerji fotosu ekliycem ben $imdi bak bakalim benziyormu

$alerji 3.webp$alerji1.webp

bunlar gerçek alerji fotosu

Benimki yuzumde alin bolgemde basladi once karin bolgeme sonra yayildi.

Su cicegi cikarttigimda 18 dim galiba yasindaydim once sivilce gibi basladi sonra goz altim elmacik kemiklerim derken hop butun vucud kafamin ici sanki bitlenmis gibi katir katir kasiniyordu birde yaz gunu doktor banyoya girme dedi benimki 15 gunde gecti yastan dolayi kucuk cocuklar daha kolay atlatiyor.

aynen dediğin gibi oluyorum yavaş yavaş göğsüme iniyo kaşıntı suratım gittikçe kabarıyo ya uuf sinirlerim bozuldu ağlicam şimdii:14: kafamda bitlenmiş gibi kaşınıyo eşim dalga geçiyo bitlendinmi diye sızlıyo ama resmen dipleri cildimin

yok canım karında bişey kaşıntı var sadece göğüse indi kızarıklıklar kulaklarımın arkası bile kaşınıyo :14:kafa derimde bişey göremedim sızlıyo kaşıyınca o kadarr

$su_cicegi-150x150.webp

buda su çiçegi

alerjiyle çok farkli sen anlarsin hangsina benziyor

alerji $urubu lazim
bide neyin alerji yaptigini bilmek lazim tabii
farkli bi$ey yeyip içtinmi iki uç gun once yani ba$lamadan once
yada deterjan falan degi$tirdinmi ? yeni bi kiyafet alip giydinmi ?
parfum krem vs degi$tirdinmi

alerji herseyden olabilir bunyene gore

alerji $urubu lazim
bide neyin alerji yaptigini bilmek lazim tabii
farkli bi$ey yeyip içtinmi iki uç gun once yani ba$lamadan once
yada deterjan falan degi$tirdinmi ? yeni bi kiyafet alip giydinmi ?
parfum krem vs degi$tirdinmi

alerji herseyden olabilir bunyene gore

fondoten değiştirdimmm:14::26:

dr a giderken fondotenide goturmeyi unutma
içerigi onemlidir belki

canım 1 hafta önce bende aynı olmuştum hatta konu açmıştım arkadaşlar yardım etti sağolsun doktora gittim mevsimsel olduğunu söyledi kafa derim yüzüm boynum sırdım miik ufak kabarcık olmuştu ama hiç kaşımadım 1 haftaya anca gitti.:(geçmiş olsun

Back
X