canım 1 hafta önce bende aynı olmuştum hatta konu açmıştım arkadaşlar yardım etti sağolsun doktora gittim mevsimsel olduğunu söyledi kafa derim yüzüm boynum sırdım miik ufak kabarcık olmuştu ama hiç kaşımadım 1 haftaya anca gitti.geçmiş olsun
Yakininda bir klinik yok mu acile gitsen,yarinda randevu aldigin doktora gidersin kasinti cok kotu birseydir.
dr a giderken fondotenide goturmeyi unutma
içerigi onemlidir belki
inş banada öyle der peki bu 1 hafta boyunca herhangi bi kozmetik makyaj ürünü falan kullanmadın dimii canım?
teşekkür ederiimm :)
rica ederim:)yok kullanmadım canım o 1 hafta içindede evden çıkamadım:)
Elimde çıkan minik su kabarcıkları, kaşınma ve yanma/sızlama şikayetiyle doktora gittiğimde mevsim geçişlerinde çıkan (bende ilkbaharda oluyor)sonra sönen 'alerjik egzama' tanısı konuldu. Senin yüzündeki durum alerjik bir tepkidir belki ama olurda 10 güne kadar geçmezse bu ihtimalde aklında bulunsun, doktorunla konuşursun.
Soğuk suyla yıkarsan biraz faydası olur ama bunun dışında anlık çare olucak bir şey bilmiyorum
Çok geçmiş olsun
Bende yazmadan geçmeyeyim dedim. Cünkü benimde kuzenim cok fena kasınıyodu taa bi kac aydır basladı cunku dugunu var bu cumartesi.. stres oldugunda hemen kabarcıklar cıkıyor ve cok fena kasınıyo genelde bilekleri boynu bacaklarınada atlamıstı ama sadece stres oldugunda cıkıyor bilmiyorum degisken olabilir herkesde ama sizinde sınav haftanızmış ondan şey ettim
Doktora gittin mi sonuc ne oldu:26::26:
Muhtemelen yediğiniz içtiğiniz ya da kullandığın ürünlere cildiniz hassasiyet gösterip tepki verdi . Muhtemelen alerjik bir durumdur . Son zamanlar da cilt ürünlerinde değişiklik yaptınız mı ?
Yanılmıyoram seboreik dermatit olmuş olabilirsin.
Belirtiler aynı çünkü.Bende yazın çıkmıştı bu dediğin çenemi etrafında.Kabarcıklı.
Doktor ne diyecek merak ettim ama.
Geçmiş olsun.
geçmi$ olsun canim..
10 gunde çokmu$ yaws
ka$inti ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?