acilll cevap lütfen kaşıntıdan ölebilirimmmmm !!:(

inş banada öyle der peki bu 1 hafta boyunca herhangi bi kozmetik makyaj ürünü falan kullanmadın dimii canım?
teşekkür ederiimm :)

Yakininda bir klinik yok mu acile gitsen,yarinda randevu aldigin doktora gidersin kasinti cok kotu birseydir.

var canım ama sabrediyim sabaha kadar dedim şekerli suyu yaptım kaşıntım azaldı sızı var sadece dayanıcam sabaha kadar :/

dr a giderken fondotenide goturmeyi unutma
içerigi onemlidir belki

söylemesen akıl etmezdim götürürüm canım saoll :)

rica ederim:)yok kullanmadım canım o 1 hafta içindede evden çıkamadım:)

ben çıkmak zorunda kalıcam ne şanssızım ya hep böyle aksilikler böyle zamanlarda olur.1 haftadır evdeyim 1 hafta önce olsaymış bu şeysınav haftam maleseff:44:

Elimde çıkan minik su kabarcıkları, kaşınma ve yanma/sızlama şikayetiyle doktora gittiğimde mevsim geçişlerinde çıkan (bende ilkbaharda oluyor)sonra sönen 'alerjik egzama' tanısı konuldu. Senin yüzündeki durum alerjik bir tepkidir belki ama olurda 10 güne kadar geçmezse bu ihtimalde aklında bulunsun, doktorunla konuşursun.

Soğuk suyla yıkarsan biraz faydası olur ama bunun dışında anlık çare olucak bir şey bilmiyorum

Çok geçmiş olsun

benim bahar mevsiminde kuruluk kızarıklık olurdu bişey yapmazdım geçerdi bu sefer kaşıntıda olunca başka bişey diye korktum aşırı kaşınıyo çünkü.çok teşekürler sanada geçmiş olsun canım

Bende yazmadan geçmeyeyim dedim. Cünkü benimde kuzenim cok fena kasınıyodu taa bi kac aydır basladı cunku dugunu var bu cumartesi.. stres oldugunda hemen kabarcıklar cıkıyor ve cok fena kasınıyo genelde bilekleri boynu bacaklarınada atlamıstı ama sadece stres oldugunda cıkıyor bilmiyorum degisken olabilir herkesde ama sizinde sınav haftanızmış ondan şey ettim

mümkün tabiki ama sınavı stres bile yapmam ben çok teşekkür ederim doktor randevum var bakıcaz neyin nesiymiş :)

Doktora gittin mi sonuc ne oldu:26::26:

Yanılmıyoram seboreik dermatit olmuş olabilirsin.
Belirtiler aynı çünkü.Bende yazın çıkmıştı bu dediğin çenemi etrafında.Kabarcıklı.
Doktor ne diyecek merak ettim ama.
Geçmiş olsun.

Muhtemelen yediğiniz içtiğiniz ya da kullandığın ürünlere cildiniz hassasiyet gösterip tepki verdi . Muhtemelen alerjik bir durumdur . Son zamanlar da cilt ürünlerinde değişiklik yaptınız mı ?

Son düzenleme:
Doktora gittin mi sonuc ne oldu:26::26:

gitiimmm canım beniimmm alerji olmuş canım yüzümm,losyon verdi sabah akşam için.bide bitkisel kozmetiğe geçiş yaptım bitkisel nemlendirici fondoten falan aldımm.teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Muhtemelen yediğiniz içtiğiniz ya da kullandığın ürünlere cildiniz hassasiyet gösterip tepki verdi . Muhtemelen alerjik bir durumdur . Son zamanlar da cilt ürünlerinde değişiklik yaptınız mı ?

evet canımmm 3 gün önce fontoden değişmiştim isyan etti suratım bu duruma alerji olmuş.bitkisel fondotene geçtim şimdi bakalım düzelirmiş 10 güne inş :) teşekkürler yorumun için :)

Yanılmıyoram seboreik dermatit olmuş olabilirsin.
Belirtiler aynı çünkü.Bende yazın çıkmıştı bu dediğin çenemi etrafında.Kabarcıklı.
Doktor ne diyecek merak ettim ama.
Geçmiş olsun.

fondoten değiştirdiğim için alerji canım o senin dediğinden değil sanırım geçmiş olsun sanada,teşekkürler :)

geçmi$ olsun canim..
10 gunde çokmu$ yaws
ka$inti ne alemde

merhaba kızlar benımde yaklasık 1 yıl once göz çevremde alerjık egzama olustu. psıkoljım ck bozulmustu bu yuzden dısarı cıkamadıgım gunler olmustu. bıkac doktora gıttım fayda goremedım. en son gıtgım doktorun werdıgı ılac cok ısıme yaradı. ılacın adı advantan umarım benım gıbı sıkıntısı olanlara yardımcı olabılmısımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…