Yaa çokk teşekkür ederim şuan çok ferahladım çook çokk teşekkür ederim19 yaşındasın, çok üzülüyorum böyle konuları görünce. Madem bir iş yapıyorsunuz neden beraber olduğun kişi korunmuyor. O ilaçların sana neler yaptığının farkında mısın?
Hamile değilsin, yaşadığın şeyler hormonlarını rezil eden o ilacın sonucu. Aklını başına al, sonucunu kabul edemeyeceğin işlere girişime, erkek arkadaşın korunmayı beceremiyorsa bir zahmet çüküne sahip çıksın.
kuvvetli olarak hamile değilsin. içtiğin ertesi gün hapı ve psikolojik olarak içerisinde bulunduğun durum regl olmanı etkilemiştir. hatta bu hap sebebiyle hormonların etkileneceği için önümüzdeki 1-2 ay daha adetinde değişiklik olabilir.Hayırlı günler 13 şubat günü adet oldum 19 şubat günü adetliyken sevgilimle ilişkiye girdik sevgilim vajınamın çok az içerisine boşaldı ve 4 saat sonra ertes 72 tı gün hapı içtim normalde adetim 20 şubat günü bitmesi gerekirken şuan hayla yani bugun 23 şubat günü adetim devam ediyor hamile kalma ihtimalim varmı
Ya yapman şuan sitres içindeyim zaten ger gelen dalga geçerek cevap veriyor bi işe kalkıştım ve şuan pişmanım bildiğim bir konu olsa zaten sizlere sormam özür dilerim sizi üzecek birşey dediysem sadece bu konuda sizlerden bilgi almak istedim ama hep dalaga geçtiler kusura bakmanİşte ilişkiden 6 gün sonra buradaki kadınlar nasıl acil yardım edebiliyorsa öyle 3.5 aylık oluyor
Çokk teşekkür ederim saolunkuvvetli olarak hamile değilsin. içtiğin ertesi gün hapı ve psikolojik olarak içerisinde bulunduğun durum regl olmanı etkilemiştir. hatta bu hap sebebiyle hormonların etkileneceği için önümüzdeki 1-2 ay daha adetinde değişiklik olabilir.
Herkes farklı bişey söylür malesef buda çelişkili olduğu için sormak durumunda kaldımNeden aynı konuları defalarca açıyorsunuz
Çünkü burası çok fikirli bir yer mantığının onayladığı yorumu değerlendireceksin bu şekılde çok konu açılıyor özelden bile yazıyorlar bana acaba hamilemiyiz sürtünme oldu şu oldu bu oldu direk şikayet edıyorum ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez adamdaki bütün mikrop kanına karışma riskiyle karşı karşıyasın bir sürü cinsel yolla bulaşan hastalıklar var sen hamile kalmadan önce o hastalıkları araştır okeHerkes farklı bişey söylür malesef buda çelişkili olduğu için sormak durumunda kaldım
Teşekkür ederim bilgileriniz için bundan sonra araştırarark iş görürüm öok saolunÇünkü burası çok fikirli bir yer mantığının onayladığı yorumu değerlendireceksin bu şekılde çok konu açılıyor özelden bile yazıyorlar bana acaba hamilemiyiz sürtünme oldu şu oldu bu oldu direk şikayet edıyorum ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez adamdaki bütün mikrop kanına karışma riskiyle karşı karşıyasın bir sürü cinsel yolla bulaşan hastalıklar var sen hamile kalmadan önce o hastalıkları araştır oke
Peki bu anlattıklarım üzerinden hamilemiyim değilmiyşm sizin fikirleriniz neler bu konudaÇünkü burası çok fikirli bir yer mantığının onayladığı yorumu değerlendireceksin bu şekılde çok konu açılıyor özelden bile yazıyorlar bana acaba hamilemiyiz sürtünme oldu şu oldu bu oldu direk şikayet edıyorum ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez adamdaki bütün mikrop kanına karışma riskiyle karşı karşıyasın bir sürü cinsel yolla bulaşan hastalıklar var sen hamile kalmadan önce o hastalıkları araştır oke
Şakaya alıyorsun ama o hastalıklar ömür boyu sürüyor çunku tedavılerı bazılarının yok ben cidd soyluyorum o yüzden bas bas bağırıyorlar dünya aids gününde kondom korunun vs diye bir cahillik hayatınıza maal olmasın çok gençsin evlenirken nikah memuru neden evlenmeniz için bir sakınca yok der bilir misin evlenmeden önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil hepsıne bakılır doktor temız raporu verır sen o raporla nikaha başvurursun bu yüzden sakınca yok der aslında o yüzden evlilil temizdir kutsaldır tek eşlilik sağlıklıdırTeşekkür ederim bilgileriniz için bundan sonra araştırarark iş görürüm öok saolun
Değilsindir ertesi günü hapı da oyle sürekli kullanılmaz hormonlarınla oynayan bır haptır internetten oku yan etkılerını ve riskleriniPeki bu anlattıklarım üzerinden hamilemiyim değilmiyşm sizin fikirleriniz neler bu konuda
Teşekkür ederim bilgileriniz için çook saolun içtikten sonra okudum ama adetim devam ettiği için kokttum ve sizlere sormak durumunda kaldımDeğilsindir ertesi günü hapı da oyle sürekli kullanılmaz hormonlarınla oynayan bır haptır internetten oku yan etkılerını ve risklerini