Acilll bana yardımcı olurmusunuz hamilemiyim

Yaa çokk teşekkür ederim şuan çok ferahladım çook çokk teşekkür ederim

kuvvetli olarak hamile değilsin. içtiğin ertesi gün hapı ve psikolojik olarak içerisinde bulunduğun durum regl olmanı etkilemiştir. hatta bu hap sebebiyle hormonların etkileneceği için önümüzdeki 1-2 ay daha adetinde değişiklik olabilir.

İşte ilişkiden 6 gün sonra buradaki kadınlar nasıl acil yardım edebiliyorsa öyle 3.5 aylık oluyor
Ya yapman şuan sitres içindeyim zaten ger gelen dalga geçerek cevap veriyor bi işe kalkıştım ve şuan pişmanım bildiğim bir konu olsa zaten sizlere sormam özür dilerim sizi üzecek birşey dediysem sadece bu konuda sizlerden bilgi almak istedim ama hep dalaga geçtiler kusura bakman

Çokk teşekkür ederim saolun

Herkes farklı bişey söylür malesef buda çelişkili olduğu için sormak durumunda kaldım
Çünkü burası çok fikirli bir yer mantığının onayladığı yorumu değerlendireceksin bu şekılde çok konu açılıyor özelden bile yazıyorlar bana acaba hamilemiyiz sürtünme oldu şu oldu bu oldu direk şikayet edıyorum ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez adamdaki bütün mikrop kanına karışma riskiyle karşı karşıyasın bir sürü cinsel yolla bulaşan hastalıklar var sen hamile kalmadan önce o hastalıkları araştır oke

Teşekkür ederim bilgileriniz için bundan sonra araştırarark iş görürüm öok saolun

Peki bu anlattıklarım üzerinden hamilemiyim değilmiyşm sizin fikirleriniz neler bu konuda

Teşekkür ederim bilgileriniz için bundan sonra araştırarark iş görürüm öok saolun
Şakaya alıyorsun ama o hastalıklar ömür boyu sürüyor çunku tedavılerı bazılarının yok ben cidd soyluyorum o yüzden bas bas bağırıyorlar dünya aids gününde kondom korunun vs diye bir cahillik hayatınıza maal olmasın çok gençsin evlenirken nikah memuru neden evlenmeniz için bir sakınca yok der bilir misin evlenmeden önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil hepsıne bakılır doktor temız raporu verır sen o raporla nikaha başvurursun bu yüzden sakınca yok der aslında o yüzden evlilil temizdir kutsaldır tek eşlilik sağlıklıdır

Değilsindir ertesi günü hapı da oyle sürekli kullanılmaz hormonlarınla oynayan bır haptır internetten oku yan etkılerını ve risklerini
Teşekkür ederim bilgileriniz için çook saolun içtikten sonra okudum ama adetim devam ettiği için kokttum ve sizlere sormak durumunda kaldım

Selam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…