Ney olmadımmı merve hanımhayla mı olmadın yazık.
Çoh ayıp ortada bir bilinmezlik varhayla mı olmadın yazık.
Ney mi oldunuz flüt mü oldunuz bu kadın nereden bilsinNey olmadımmı merve hanım
Hamilemiyim sizin bu konuda bi bilginiz varmı bana yardımcı olurmusnuzNey mi oldunuz flüt mü oldunuz bu kadın nereden bilsin
Hmm hemen ultrason cihazımı çıkartıyorum eveeet ama çekmiyor buradan tühHamilemiyim sizin bu konuda bi bilginiz varmı bana yardımcı olurmusnuz
Neden aynı konuları defalarca açıyorsunuz
Yardımcı olacakmısnız lütfenÇoh ayıp ortada bir bilinmezlik var
ay sen olmuşsun da hayla bitmemiş konular karıştı canım. Gebesin hayırlı olsun.Ney olmadımmı merve hanım
Dalga geçemen bilmiyorum işte ilk deda ilişkiye girdim kusura bakman yanlıl bişey dediysemHmm hemen ultrason cihazımı çıkartıyorum eveeet ama çekmiyor buradan tüh
Sen bakma onlara kuzum onlar hep dalga geçer bak ben asla yanilmam 3.5 aylık hamilesin tebrik ediyorum seniDalga geçemen bilmiyorum işte ilk deda ilişkiye girdim kusura bakman yanlıl bişey dediysem
Teşekkür ederimay sen olmuşsun da hayla bitmemiş konular karıştı canım. Gebesin hayırlı olsun.
Bari siz yapmam ya ilişkiye gireli 6 gün oldu nasıl 3.5 aylık hamile kalıyorumSen bakma onlara kuzum onlar hep dalga geçer bak ben asla yanilmam 3.5 aylık hamilesin tebrik ediyorum seni
İşte ilişkiden 6 gün sonra buradaki kadınlar nasıl acil yardım edebiliyorsa öyle 3.5 aylık oluyorBari siz yapmam ya ilişkiye gireli 6 gün oldu nasıl 3.5 aylık hamile kalıyorum
Mujdemi isterim. Hamilesin. teşekkür ederim
Bak şimdi bebisin 3.5 aydır karnında seni bekliyordu zaten sen surtununce de ortaya çıktı işte bence gayet mantıklı yaBari siz yapmam ya ilişkiye gireli 6 gün oldu nasıl 3.5 aylık hamile kalıyorum