Acillerde şaşırtan başvurular

Okuyunca aklıma geldi yazmadan duramadım.

İlkokul yıllarımda bir akşam ellerim ayaklarım yüzüm sapsarı oldu, ama bildiğiniz sarı boyanmış gibi. Paldır küldür ambulansla falan acile gittik. Testler, tahliller bir sürü şey. Sonuç; bir kasa mandalinanın yarısını yediğiniz zaman sararıyorsunuz, birkaç güne geçiyor. Yemeyin o kadar çok.

Benimde kulağımda kene yumurtlasa acile giderim herhalde

Gece aniden giren ağrılar , kusmalar , ateş vs .. soluğu acilde almamıza sebep bence . Sonuçta sabahı bekleyeyim geçer derken Hakkın rahmetine kavuşmakta var

Ama şu da hoş değil tabii , başım ağrıyor , ne zamandır ? 4 gündür , eee neden şimdi acile geldin , randevu alsaydın ... Acil boştur diye geldim .

Mune bahsetmiş , 112 aramalarını . Çok yakın arkadaşım 112 ambulansta hemşire . İnanın anlatıkları akıllara zarar , canım sıkıldı , kendimi boşlukta hissettim , galiba hamileyim ... sigaram bitti

çok basit gözüken bir baş ağrısı hayati risk taşıyabilir beyin kanaması gibi
çok kötü gözüken bir durum da çok basit birşey olabilir panik atak gibi
acil servisler gerektiğinden fazla yoğun

yalnız benim başım o gece başladı ağrımaya ve gözlerim karardı midem bulandı gerçekten acilliktim yani basit bi ağrı değildi yoksa polikliniğe gidiyorum yani hatta ramazanda 1 hafta çektim geçmeyince norolojiye gittim demir eksikliğinden ağrıyomuş başım
hep baş ağrısından örnek vermeyin uleeeeeeeeeeeeeeeeyn yakarım burayı

Yazik ! Sonra elestirenler de var. "Doktor ne bilecek, ay doktorlar konusur öyle " gibi cümleleri duyunca aglamak istiyorum
Cocuk doktorum bir sey bilmiyormus. Niye cünkü doktor , anne degil. E anne o zaman genctir . yok 50 yasinda. Eee o zaman ...
Vb vb vb vb.
Allah saglik calisanlarina yardim etsin

cehaletin boyutu büyük ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…