- 18 Aralık 2024
- 309
- 74
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çocukta hastalık varsa bile bence cinsel olarak birleşme yaşamadık ya bir şey olmaz dimi kurbanın olayım bıktırdım seniKız ben sana Diyorum ya korkma öyle birşey olmazzz
Çikolata kistim var o ayrı canımı sıkıyor ilacı iki aydır içiyorum bu üçüncü ayBen de doğum kontrol hapı kullanıyorum ama korunmak için kullanıyorum hamile kalırsam diye korkuyorum mesela ahahaa keşke benimde derdim öpüşme ile frengi bulaşır mı olsa Allah'ım yarabbim çocuk mocuk kaldıramam valla
Sanmam olmaz miyontane insan o kadar öpüşüyor bişey olduğunu görmedim korkma birşey olmazBu çocukta hastalık varsa bile bence cinsel olarak birleşme yaşamadık ya bir şey olmaz dimi kurbanın olayım bıktırdım seni
Anladım geçmiş olsun bak o kist de ara kanama yapiyordur o yüzden onun için çok sürer de ara kanama doktora git çünkü bende hiç ara kanama yapmadı Yasmin kullanıyorum mesela benÇikolata kistim var o ayrı canımı sıkıyor ilacı iki aydır içiyorum bu üçüncü ay
Daha önce hiç ara kanama vs yaşamadım acaba ilaç etki etti küçülüyor mu dedim bilemedim devam ederse gideceğim üç dört gündür az az leke leke varAnladım geçmiş olsun bak o kist de ara kanama yapiyordur o yüzden onun için çok sürer de ara kanama doktora git çünkü bende hiç ara kanama yapmadı Yasmin kullanıyorum mesela ben
Anladım geçmiş olsun bak o kist de ara kanama yapiyordur o yüzden onun için çok sürer de ara kanama doktora git çünkü bende hiç ara kanama yapmadı Yasmin kullanıyorum mesela ben
Benimki çikolata kisti için verilen dienomet diye bir şey o yaparmış reçete öyle yazıyorAnladım geçmiş olsun bak o kist de ara kanama yapiyordur o yüzden onun için çok sürer de ara kanama doktora git çünkü bende hiç ara kanama yapmadı Yasmin kullanıyorum mesela ben
Cinsel birleşme yasamamissin. Bir şey olmaz merak etme, rahatça uyu dinlenBu çocukta hastalık varsa bile bence cinsel olarak birleşme yaşamadık ya bir şey olmaz dimi kurbanın olayım bıktırdım seni
Doğrudur ozaman yinede görün senBenimki çikolata kisti için verilen dienomet diye bir şey o yaparmış reçete öyle yazıyor
Agliycam valla içim rahatladı teşekkür ederim ikinize deCinsel birleşme yasamamissin. Bir şey olmaz merak etme, rahatça uyu dinlen
Sakin ol, gerçekten bir şey olmaz merak etme. Rica ederimAgliycam valla içim rahatladı teşekkür ederim ikinize de
Bulaşır tabi tükürük var sonuçtaMerhaba doğum kontrol hapı kullanıyorum kistim için regl sonrası lekelenme devam ediyor bu sırada biz de sevgilimle öpüştük sadece buradan frengi bulaşır mı? Cinsel birliktelik olmadı sadece öpüşme
Yukarda yazılanları okuyup bari şunu yazmasaydinjz.Bulaşır tabi tükürük var sonuçta