• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Acill!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melekim_ahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
119
35
98
39
Merhaba , oğlum 5 yaşında . Uyuz teshisi kondu. .doktor metrin %5 krem verdi. Bana anlatırken sanki her gün kullanacakmisim gibi anlattı. Fakat prospektuste ilk kullanimdan sonraki kullanim 7 gün sonra diyo. Çok geren bir doktor olduğu için her gün mü kullanacağız diye sormayı akıl edememisim. Var mı kullanan. Nasıl kullandiniz?

Merhaba , oğlum 5 yaşında . Uyuz teshisi kondu. .doktor metrin %5 krem verdi. Bana anlatırken sanki her gün kullanacakmisim gibi anlattı. Fakat prospektuste ilk kullanimdan sonraki kullanim 7 gün sonra diyo. Çok geren bir doktor olduğu için her gün mü kullanacağız diye sormayı akıl edememisim. Var mı kullanan. Nasıl kullandiniz?
Kullanmadım ama bence Bi eczaneye danışın en basiti doktora ulaşamazsanız..

Burada bir arkadaş da çocuğuna verilen uyuz için olan kremi bulamamıştı sonra herkes seferber oldu ilaç bulundu kullandılar ailecek ve çok şükür iyileşti.o arkadaşı bulup bı soralım isterseniz kremin adını unuttum belki aynısıdır.

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-07-18-39-39-12.jpg
    Screenshot_2021-04-07-18-39-39-12.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 31
Back