Acill yoruuumm

tugce0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
23
2
26
Merhabaa kızlarr 1.5 yıllım evliyim bundan 8 ay önce hamile kaldım ve bebeğimin kalbi durdu yumurtalarımda tembelleşme vardıı doktor tavsiyesi üzerine Q folin kullandım 3 ay korunduk ve bebek düşüncesine girdiğimiz ayda adet döneminden önce kanama oldu ve sol yumurtalıkta kist olduğunu ve hormon fazlalığından kaynaklı olabileceğini söyledi doktor adet düzensizliğim var fiye duphaston adet sökücü kullandım fakat eylül ayından beri korunmasız ilişkideyim hamile kalamıyorum kimler bu durumu yaşadııı noluur destek ve yorumlarınızı bekliyorumm…

Merhabaa kızlarr 1.5 yıllım evliyim bundan 8 ay önce hamile kaldım ve bebeğimin kalbi durdu yumurtalarımda tembelleşme vardıı doktor tavsiyesi üzerine Q folin kullandım 3 ay korunduk ve bebek düşüncesine girdiğimiz ayda adet döneminden önce kanama oldu ve sol yumurtalıkta kist olduğunu ve hormon fazlalığından kaynaklı olabileceğini söyledi doktor adet düzensizliğim var fiye duphaston adet sökücü kullandım fakat eylül ayından beri korunmasız ilişkideyim hamile kalamıyorum kimler bu durumu yaşadııı noluur destek ve yorumlarınızı bekliyorumm…
ovülasyon testleri kullanarak destek alırsanız daha rahat hamile kalırsınız çünkü düzensiz adet yumurtalama günlerinizide değiştirir stres yapmayın gerekli takviyelerinizi alın ve testlerle ilerleyin eminim bu şekilde hamile kalırsınız

Ovülasyon testi hiç yapmadık genellikle gün aşırı yapıyorduk
eşinizde sperm sorunu yoksa eğer ovülasyon günlerinde sık ilişki diyorlar instagramda 2 tane takip edem yönlendiren sayfa var hemde satışını yapıyorlar isterseniz bir bakın bir gebenin günlüğü ve minnak kurabiyeler

eşimde bir sorun yok sadece tembelliğimin olduğunu söylediler sorun bende olunca kötü hissediyorum gerçekten hemen sayfalara bakıp inceliyorum

X